Pertelingkahan antara 50 Sen dan Lala Kent semakin hodoh.

Selepas penyanyi rap itu berkongsi adegan Lala Peraturan Vanderpump minggu lepas dan melabelkannya sebagai 'cangkul,' dia membalas tembakan ke arahnya dengan menyebut gerakan Me Too. Malangnya, itu tidak berjalan dengan baik dan dalam satu siri jawatan baharu, 50 Cent terus menyelar bintang realiti dan pelakon itu.

Dalam klip baharu penyanyi rap itu, yang dikongsi pada 28 April, Lala dilihat membincangkan perpisahannya pada 2018 dengan tunang dia , Randall Emmett , dan menjelaskan bahawa walaupun dia akan terlepas menaiki jet peribadi dan terbang ke seluruh dunia, terdapat 'banyak orang gila di luar sana untuk [dia] menyedut untuk menaiki [jet peribadi].'

“Adakah anda percaya dia benar-benar cuba untuk mengatakan sesuatu yang Me Too sh*t kepada saya? Get the f**k outta here,” tulisnya di ruangan komen posting Instagram.

50 Sen Membidas Lala Kent kerana Meminta Saya Juga Pergerakan

Di Instagram, Lala menimbangkan diss 50 Cent dengan mencadangkan dia menggunakan komen yang dia buat tentang pertemuan awalnya dengan Randall untuk 'mengurangkan kesahihan pergerakan Me Too.'

“50 mengambil klip saya bercakap tentang apa yang saya lakukan secara tertutup dengan tunang saya dan menggunakannya untuk mengurangkan kesahihan pergerakan Me Too. Itu saya tidak akan pertahankan,” katanya kepada peminat. 'Jika anda telah dipengaruhi oleh lelaki seperti 50, jangan diam. Kami tidak akan diam. Saya ada belakang awak. Kita perlu memberitahu orang jahat ini bahawa mereka tidak selamat.”

Sebagai tindak balas kepada siarannya, 50 Cent bertanya kepada Lala bagaimana keadaan Range Rovernya dan berkata 'tiada perbezaan antara Harvey Weinstein dan Randall Emmett.'

Seperti yang mungkin dilihat peminat, 50 Cent berkongsi satu siri mesej teks yang dihantar kepadanya oleh Randall, penerbitnya di Starz'BMF, beberapa hari lalu di mana Randall mendakwa dia tidak sihat dan menuju ke hospital. Sebagai tindak balas, dia bertanya kepada Randall sama ada Lala tahu dia berhutang $1 juta kepadanya. Rapper itu kemudian berkata bahawa semasa Randall menghantarnya $250,000 sejurus selepas perseteruan mereka, dia mahukan semua wangnya pada hari Isnin.

Semasa hujung minggu berterusan, 50 Cent berkongsi beberapa meme dan video yang menyindir Randall kerana berhutang wang kepadanya dan mengusiknya mengenai kemungkinan serangan jantung yang disebabkan oleh perselisihan.

“[Anda tidak] akan mati sebelum hari Isnin [Randall], teruskan mengetuk diri anda. LOL,” tulisnya.

https://www.instagram.com/p/BwyZooUHlKv/

Rapper itu kemudian berkongsi meme di mana seorang lelaki dilihat seolah-olah mengalami serangan jantung.

“See awak sepatutnya bagi saya duit saya. What the f**k is really going on LOL,” tulisnya dalam kapsyen.

50 Cent Trolls Randall Emmett Over Hospitalisasi

Selain daripada Bekas isteri Randall , Ambyr Childers , menimbang perselisihan dan menyatakan persetujuannya dengan sentimen 50 Cent , bintang bersama Lala, Jax Taylor , berkongsi pemikirannya di Twitter dan menyebut kemasukan ke hospital pengeluar.

'Saya hanya mahu rakan saya Rand menjaga kesihatannya, semua yang saya ambil berat,' tulisnya. “Tiada apa-apa yang patut pergi ke hospital. Saya telah bercakap dengannya.'

Disebabkan salah mengeja nama 50 dalam teks Randall, di mana dia berulang kali merujuk kepada 50 Cent sebagai Fofty, sesetengah peminat kini menganggap saga ini FoftyGate.

Peraturan Vanderpumpmusim ketujuh disiarkan pada hari Isnin jam 9 malam. di TV Bravo.