Tunang 90 Hari bintang Larissa Dos SantosLima dan Colt Johnson telah memuktamadkan perceraian mereka.

Berita penyelesaian mereka datang melalui peguam Colt, Shawanna L. Johnson, yang mengeluarkan kenyataan.

“Colt Johnson dan Larissa dos Santos Lima telah menyelesaikan perceraian mereka. Usul telah dikeluarkan dari kalendar dan persetujuan telah dicapai. Peguam sedang dalam proses memuktamadkan ketetapan bertulis untuk ditandatangani dan diserahkan kepada hakim,” baca kenyataan itu mengikut DAN! Berita .

Pasangan itu bersama selama tujuh bulan sebelum Colt difailkan untuk bercerai pada 11 Januari.

Pemfailan cerai Colt datang sejurus selepas Larissa ditangkap kerana keganasan rumah tangga menentangnya pada Januari. Ini adalah penahanan ketiganya sejak Julai tahun lalu. Drama itu berterusan, kerana Larissa dituduh oleh polis mencederakan diri sendiri ke muka dan badannya. Penangkapannya sebelum ini tidak membantu kesnya bahawa dia adalah mangsa keganasan rumah tangga. Sebaliknya, polis percaya bahawa dia memang menyebabkan kecederaan kepada Colt.Lebih sebulan yang lalu, Colt mengesahkan bahawa dia tidak pasti sama ada Larissa telah menggunakan dia untuk kad hijau , dan berkongsi foto di luar Perkhidmatan Kewarganegaraan dan Imigresen A.S., kerana dia mengakui dia cuba menghantarnya pulang ke Brazil.

Bagaimanapun, peguamnya mendedahkan bahawa Colt mahukan apa-apa selain yang terbaik untuk Larissa ketika mereka memuktamadkan perceraian.

Peguam Colt menyatakan bahawa 'perkara itu telah diselesaikan secara baik antara pihak dan setiap pihak akan pergi dan menanggung kos dan yuran mereka sendiri,' walaupun hubungan mereka bergelora.

Malah usul untuk perintah sementara dan perintah gag juga telah dikosongkan, bermakna kedua-dua pihak boleh meneruskan hubungan itu.

Perceraian itu bukanlah sesuatu yang mengejutkan, kerana kedua-duanya dilihat mengadakan parti perceraian di Las Vegas pada bulan Februari. Larissa sudah pun berpindah dengannya teman lelaki baru , Eric.

https://www.instagram.com/p/Bui5XOkA4vI/

Peminat rancangan itu boleh menonton drama bekas pasangan itu dimainkan apabila 90 Hari Tunang Bahagia Selamanya Musim 4 tayangan perdana pada Ahad, 28 April jam 8 malam. EST pada TLC.