Setiap perhubungan adalah berbeza... seperti yang diserlahkan pada episod iniTunang 90 Hari: Sebelum 90 hari. Satu perkara yang jelas, walaupun...semua orang ini SEDIKIT daripada rocker mereka.

Darcey & Jesse :

Tunang 90 Hari Sebelum 90 Hari Percayai Cuba Rekap Darcey Menangis
Selepas mengalami kekecewaan kerana menghiris stik,Jesseribut keluar darimilik DarceyAirBnB, meninggalkan Darcey dan anak perempuannya mempersoalkan semuanya. Jesse mendakwa bahawa Darcey 'merosakkan segala-galanya' dan anak perempuan Darcey berkelakuan lebih seperti orang dewasa dalam situasi itu. Jesse berasap di anjung sehingga seorang anak perempuan menjemput kanak-kanak itu…ehh Jesse… masuk. Apabila Jesse berhubung dengan Darcey dia menyatakan, “Sayang, saya tidak mahu bercakap dengan awak. Saya di sini hanya untuk anak-anak.” Kerana itu tidak janggal... Dia menghalau Darcey dan ikatan keluarga menjadi tidak terkawal.

Anak perempuan Darcey menyatakan bahawa 'ia agak tidak terkawal' dan menjengkelkan untuk menonton Jesse dan Darcey bergaduh. Pertengkaran ke sana ke mari adalah tidak selesa. Mungkin kali ini Darcey akan sedar bahawa mainan budak lelakinya yang berusia 24 tahun bukanlah material daddy. Keadaan bertambah buruk selepas makan malam stik. Keesokan harinya, masalah baru muncul. Jelas sekali, Darcey sedang 'memijak' kasut Jesse (masukkan gulungan mata) dan oleh itu, Darcey 'memegang Louboutinnya dan melemparkannya ke' Jesse. Jesse menyatakan 'itu seperti serangan.' Jesse mengancam untuk menghubungi polis kerana dia berasa 'tidak selamat lagi.' Dia mengemas barang-barangnya dan berpindah ke halaman depan sebelum 'meningkat, kawan.'

Darcey hodoh menangis dan mendakwa bahawa Jesse adalah 'lelaki yang menakutkan kadang-kadang.' Dia percaya bahawa dia hanya cuba mempertahankan dirinya. Sementara itu, Jesse memberitahu penerbit bahawa dia tidak boleh bersama teman wanita yang 'menyerangnya' dan meminta keselamatan untuk mengikutinya, kerana dia berasa takut bahawa Louboutin Darcey boleh membutakannya pada masa akan datang. Drama! 'Hati saya berkata 'berada di sana untuk di sini.'' Walaupun situasi Jesse yang berpotensi 'berbahaya' walaupun dia berada, dia memutuskan untuk kembali ke Darcey.Kemudian, pasangan itu duduk untuk temu bual dan pertempuran berterusan. Apabila Darcey menjelaskan bahawa dia bosan dengan 'permainan fikirannya,' Jesse memberitahunya untuk berpisah dengannya. Darcey selanjutnya menyatakan bahawa ususnya berkata 'pergi.' A-LELAKI. Jesse mendakwa bahawa dia terluka kerana Darcey 'penipu' dan sejujurnya, saya tidak tahu siapa yang saya percayai. Jesse menangis, memanggil Darcey sebagai 'gadis yang sedih,' dan mengemas, pusingan II. Dia mahu pergi ke sebuah hotel dan memberitahu Darcey untuk 'terus meminum masalah anda.' Ini menyindir bahawa Darcey mempunyai masalah minum dan Jesse melakukan kerja cemerlang untuk memanipulasi keseluruhan situasi. Sejam kemudian, Jesse mendaftar masuk ke sebuah hotel dan Darcey mengosongkan AirBnB untuk kembali ke anak perempuannya. Adakah ia pengakhiran untuk mereka?

Angela & Michael :


Di Nigeria,MichaelmemimpinAngelake restoran romantik yang terletak jauh dari penduduk yang lain. Pasangan itu hanya mempunyai seminggu lagi bersama sebelum Ang kembali ke negeri. Di atas beberapa kaki lembu dan kuku, Angela membincangkan perbezaan umur dengan Michael. Dia memecahkannya dan melakukan pengiraan untuk Michael, tetapi realitinya ialah Angela sangat prihatin jika Michael 'akan mengelap' 'punggung'nya apabila dia semakin tua. Michael nampaknya tidak bimbang untuk mengelap punggung, tetapi dia bimbang untuk mempunyai anak sendiri untuk meneruskan namanya. Boleh difahami. Angela mengejek perkara ini dan cuba menjelaskan bahawa 'pemberian buatan' adalah banyak wang. Tidak pernah mendengar tentang teknik itu, tetapi ia mesti jarang berlaku, oleh itu tanda harga yang tinggi. Angela cuba menepis cakap-cakap bayi dan sebaliknya memilih untuk fokus pada perkara-perkara penting sambil bertanya kepada Michael, 'Bolehkah awak cepat supaya kita boleh pergi melakukan hubungan seks?' Berkelas.

Keesokan harinya, Michael membawa Angela ke sebuah perkampungan luar bandar. Angela mengatakan bahawa kawasan itu 'sangat aman,' tetapi penduduk bandar berdiri merenung Angela berambut perang dan kru kamera yang dibawanya. Angela mahu 'memastikan tiada rahsia' dalam hubungan mereka dan mempersoalkan akaun Instagram Michael. Terdapat 'seribu sialan' yang Michael ikuti dan Angela nampaknya tidak dapat memikirkan cara Instagram berfungsi. Angela menunjukkan umurnya dengan kekeliruannya dengan 'media sosial' dan dia benar-benar menunjukkan kekurangan keyakinan diri sepanjang konfrontasi ini.

Kembali ke hotel, Angela mengadakan panggilan duduk dengan anak perempuannya, Scottie . Angela menjelaskan tentang hubungan itu dan menjelaskan bahawa dia 'cuba membuat alasan' untuk tingkah laku media sosial Michael. Scottie melompat masuk dan mempersoalkan niat Michael. Dia takut dia mungkin menipu wanita lain, tetapi Angela tidak mengalaminya. Dia seorang wanita yang jatuh cinta dan tiada apa yang dikatakan oleh anak perempuannya boleh mempengaruhi pendapatnya tentang Michael. Scottie mencuba sekali lagi: 'Mama, anda fikir sebentar bahawa jika anda seorang wanita Nigeria berusia 52 tahun Michael masih mahu berkahwin dengan anda?' Angela 'tidak berasa gembira' tentang semua 'isu amanah' ini dan dia dibiarkan menggaru kepalanya tentang Michael.

Tarik & Hazel :

Pernah cuba mengejar seorang wanita melalui jalan-jalan di Filipina? Tarik mempunyai. Hazel tidak dapat mengendalikan soal siasat abang Tarik dan melarikan diri dari Tarik. Dia telah meninggalkan Tarik mengetuk untuk memasuki bilik hotelNYA (ini adalah tindakan Anfisa!) dan apabila dia membenarkannya masuk, Hazel jelas tidak mahu bercakap dengan Tarik. Dia mengelak sentuhan lelaki itu dan soalannya dan pasangan itu menuju tidur…dengan bantal memisahkan mereka di atas katil, sudah tentu.

Keesokan paginya, Tarik memutuskan untuk menjadi seorang detektif. Hazel bertanya sama ada semuanya ok, tetapi Tarik mempunyai beberapa ketakutan yang berlarutan tentang bekas Hazel. Hazel datang bersih kepada Tarik dan memberitahunya bahawa 'Saya menghantar mesej' kepada bekasnya kerana dia mahu 'mengembalikan katil dan almari pakaiannya.' Ohhhh. Nah ITU masuk akal. Apabila penerbit bertanya kepada Hazel sama ada dia akan berhenti menghubungi bekasnya, Hazel menyatakan 'mungkin' kerana dia benar-benar memerlukan 'wang' yang dijanjikan bekasnya untuk dikembalikan kepadanya. #keutamaan.

Tarik telah meminta untuk berjumpa dengan abangnya Dekan sekali lagi dan cuba memperbaiki hubungan antara Hazel dan Dean. Dalam perjalanan ke pertemuan itu, Hazel berhenti untuk balut sekejap: embrio burung yang sedang berkembang direbus dan dimakan dari cangkerang (terima kasih, Google!). Tarik tidak berpuas hati dengan cadangan Hazel untuk menambah sedikit garam dan cuka pada hidangan yang lazat. Reaksi Tarik terhadap makanan ringan menyebabkan Hazel memberitahu Tarik, 'Kamu sangat dramatik.' Hazel sangat malu dengan tingkah laku Tarik dan dia melihat ke luar. Dalam pada itu, Hazel tahu bahawa dia perlu memenangi hati Dean kerana hanya dia yang berpegang pada niat sebenar dia. Dean mendakwa bahawa dia 'bukan orang jahat,' tetapi dia bijak dalam hal Hazel. Dean mula bertanya tentang hubungan 'di dalam bilik tidur' dan agak kesal baginya untuk mengungkit maklumat ini. Tarik percaya dia melakukan yang terbaik dengan meninggalkan abangnya di Manila untuk mengurus dirinya sendiri manakala Tarik dan Hazel menuju ke percutian pulau yang romantis.

Rachel & Jon :

milik Jon menggegarkan bayi Bjorn seperti bukan urusan sesiapa dan melompat terus ke peranan ayah untuk milik Rachel anak perempuan, Lucy. Mereka bertiga mengelilingi kawasan luar bandar Inggeris dan bercakap tentang pemergian Rachel yang akan datang. Kerana Rachel mempunyai seorang lagi anak perempuan di negeri ini dan kerana rekod jenayah Jon, pasangan itu nampaknya tidak dapat bersama. 'Saya akan menyerahkan segala-galanya untuk bersama anda,' kata Jon. Jon melakukan yang terbaik untuk meredakan ketakutan Rachel tentang kesukaran yang bakal menimpa pasangan itu, tetapi kali ini senyuman bodohnya tidak cukup memotong realiti yang telah berlaku.

Sambil minum kopi di kafe, Rachel mencadangkan agar Jon FaceTime bersama ayah Rachel. Ayahnya agak mengambil berat tentang rekod jenayah Jon (sebenarnya), tetapi Rachel nampaknya adalah idea yang baik untuk Jon menjelaskan isu itu untuk dirinya sendiri. Ayah Rachel dan Jon mempunyai konvo yang tidak masuk akal tentang kemarahan Jon dan rekodnya, tetapi nampaknya Jon melakukan kerja yang baik untuk menunjukkan sisi baiknya. Akhirnya, ayahnya merestui Jon dan banyak perkara sedang mencari pasangan itu.

Dengan hanya beberapa hari lagi di England, Jon membawa Rachel memandu yang indah di pergunungan. Mereka tiba di istana Raja Arthur dan Jon memberi pelajaran sejarah kepada wanitanya tentang kawasan itu. Dia masih bayi Bjorning sekali lagi dan pasangan itu berlari-lari mengambil video dan ketawa. Saya tidak sedikit pun terkejut apabila Jon membawanya ke titik tertinggi dan jatuh pada satu lutut. Dia memberitahu Rachel bahawa dia mahu menjadi suaminya dan ia agak pelik kerana dia tidak betul-betul bertanya kepadanya soalan dan keanehan berterusan apabila Rachel menangis 'ya' dan kemudian ia hanya satu pesta ciuman menangis yang besar. Bayi itu menangis dan Rachel berkelakuan agak tenang. Semuanya agak pelik, tetapi hei, tahniah, ya!

Ricky & Ximena:

Jadi Ricky telah memutuskan untuk mengekalkannya di Colombia...tetapi dia tidak bersendirian. Dia bersama wanita lain...bukan wanita yang dia datang ke Colombia. Sekarang dia bersama ximena dan dia nampaknya sedang menggali masa bersamanya. 'Kami bangun agak lewat dan walaupun saya baru pertama kali bertemu dengannya, kimianya adalah serta-merta dan nyata.' Ricky telah bangkit sepenuhnya daripada kegagalan hubungan epiknya dengan Melissa. NAMUN, anak ayam belakangnya Ximena melompat masuk untuk menyelamatkan hari itu. Exepppptttt, Ximena TIDAK tahu dia adalah pilihan kedua. Tetapi ia akan keluar akhirnya. Maksud saya, Ricky sudah tergelincir. 'Saya secara tidak sengaja memanggil Ximena 'Melissa.'' Dalam keadaan panas. WOOPS. Ricky 'berasa seperti omong kosong' kerana dia memanggil wanita rentetan ke-2nya dengan nama yang salah, tetapi mengambil masa lamanya yang manis membiarkan kebenaran terungkap. Ricky tidak mempunyai masalah untuk memberitahu Ximena bahawa dia fikir dia adalah bahan ibu, tetapi tidak dapat menjelaskan rancangan awalnya dari Colombia.

Nampaknya Ximena dan Ricky sedang bertengkar dan selepas menghabiskan lima hari bersama, Ricky percaya bahawa dia jatuh cinta dengannya. Ricky mahu memastikan Ximena bersamanya atas sebab yang betul kerana ternyata….Ricky telah menghantar WANG Ximena…antara $1,000 .00 hingga $1,500.00 semasa dia berada di Amerika. APA. BAGAIMANA. INILAH PISANG. Ricky mendakwa dia melakukan ini kerana Ximena jatuh pada masa yang sukar, tetapi dia telah mendapat tahu bahawa Ximena mendapat rawatan hidung dengan wang itu. APA. BAGAIMANA. INILAH PISANG. Kemudian, Ricky duduk bersama Ximena dan memberitahunya bahawa dia berharap dia tidak bersamanya semata-mata kerana wang. Ximena tidak menerimanya dengan baik, terutamanya apabila Ricky membawa masalah hidung. Dia menerangkan kisahnya dan memberitahu Ricky bahawa dia menghabiskan wang yang dihantarnya untuk perjalanan keluarga dan sebagainya. Riiiiight. Saya suka cara Ricky memarahi Ximena tentang 'kejujurannya', namun Ricky tidak jujur ​​dengan Ximena tentang Melissa.

Apabila saya memikirkan Ricky, saya melihat seorang lelaki pertengahan umur yang terdesak. Dia mendakwa dia memerlukan hubungan yang dibina atas kejujuran, tetapi ia mengambil masa terlalu lama untuk membangkitkan kebenaranNYA. Selepas mojito, Ricky 'undur' dan sampai ke 'la verdad.' Kecuali dia tidak berkongsi kebenaran ITU. Dia tidak dapat melakukannya. Sebaliknya dia membuat beberapa bs tentang bekasnya memanggilnya mengenai anak perempuannya dan saya harap saya boleh membaling tomato pada lelaki itu. Dia bersumpah dia akan memberitahu Ximena 'verdad' SEBENAR esok, tetapi saya tidak menahan nafas.

Paul & Karine :


Tidak bolehkah kita semua melarang bersama-sama dan membuat petisyen supaya kedua-dua mereka memulakan persembahan? Blah. Ia sentiasa sesuatu dengan Paul dan Karine . Paul bimbang, sekali lagi, bahawa Karine mahu menangguhkan perkahwinan itu, sekali lagi kerana Karine mendakwa sedang sakit dan tidak mahu Paul berada di dekatnya. Dengan perkahwinan tidak lama lagi, Paul berpeluh.

Hari ke perkahwinan akhirnya tiba dan Karine berkata bahawa dia berasa lebih baik. Seseorang lebih baik memberitahu Paul bahawa dia perlu menyelitkan bajunya. Sheesh. Semasa Karine bersiap sedia untuk hari besar itu, dia menjelaskan bahawa hubungan mereka telah mengalami banyak pasang surut dan anda dapat melihat betapa gementarnya dia sebenarnya. Bercakap tentang gugup, ibu Karine melakukan yang terbaik untuk menahan air mata. Paul mendakwa dia 'bersedia' seperti yang pernah dia lakukan, tetapi dia berharap dia tidak mengalami 'kebimbangan atau serangan panik semasa majlis itu.' Awak dan saya berdua, Paul. Nota sampingan: Gembira melihat ayah Karine berpakaian untuk acara besar itu.

Orang ramai yang kurang berpakaian sedang menunggu Karine dan selepas tiga puluh minit, semua orang mula bimbang tentang kehilangan pengantin perempuan. Selepas apa yang dirasakan selama-lamanya, Karine akhirnya membuat pintu masuk besarnya ke 'lorong'. Dia telah memutuskan untuk berkahwin dengan Paul. Jangan risau, kawan-kawan. Penterjemah ada di setiap langkah majlis kerana pasangan MASIH tidak menjadikan halangan bahasa sebagai keutamaan. Paul menangis seperti bayi kerana saya pasti dia tidak dapat melupakan hakikat bahawa seseorang mahu mengahwini a*s gilanya dan Karine kelihatan seperti dia dalam keadaan terkejut. Sedar tak sedar, mereka adalah suami isteri dan sedang meraikan perkahwinan mereka di atas bot. Tidak seperti bot di tengah-tengah negara nyamuk. Sangat Romantik!

BERITAHU KAMI – FIKIR-FIKIR TERKINI SEBELUM REKAP 90 HARI?