Kepercayaan adalah kunci kepada mana-mana hubungan…terutamanya yang terjalin daripada hubungan dalam talian seperti pasangan ini Tunang 90 Hari: Sebelum 90 Hari . Hanya menunggu masa sebelum kepercayaan diuji untuk krew ini.

Jon & Rachel :

Jadi bermain 'Ayah' nampaknya berjalan lancar Jon , tetapi rahsia gelap masih berlegar dalam bayang-bayang perhubungan ini. Saya suka bagaimana ibu Jon akan menonton Lucy …maklumlah, bakal neneknya. Jon dan Rachel keluar untuk bergaul dengan rakan-rakan Jon. Bertemu rakan-rakan Jon agak dipersoalkan. Ini BUKAN lelaki yang Jon bersembang dengan sebelum ketibaan Rachel. Ia seolah-olah dia mengupah sekumpulan lelaki Inggeris yang baharu untuk berdiri. Jelas sekali, Jon sentiasa seorang lelaki wanita, menurut anak lelakinya. Rakan-rakannya tidak dapat melupakan fakta bahawa Jon dan Rachel bertemu di 'aplikasi karaoke antarabangsa' dan menjelaskan bahawa mereka 'secara peribadi menganggap dia kes mental mutlak.' Beberapa sokongan daripada rakan-rakannya!

Tunggu-Rachel ada DUA anak?! Ini adalah lebih hebat daripada mengetahui bahawa Jon tidak boleh datang ke Amerika kerana rekod jenayahnya. Bercakap mengenai rekod jenayah, rakan Jon tidak mengelak daripada topik itu. Mereka juga tidak menutupi masa lalu Jon tentang 'perempuan.' Lelaki, bukankah lelaki ini tahu perkataan 'kesetiaan?'

Sudah tiba masanya untuk Rachel menyelami masa lalu Jon. Sebelum masanya di England habis, Rachel memulakan proses janggal untuk mendapatkan kebenaran tentang rekod jenayah Jon. Jon menjelaskan bahawa dia 'bertindak' dan oleh itu telah dibesarkan atas tuduhan 'serangan'. 'Saya akhirnya menumbuk sekumpulan lelaki di muka' dan oleh itu 'disabitkan dengan kecederaan badan tanpa niat.' Malah salah seorang lelaki itu 'mengalami kecederaan mata.' Kerana ini, dia telah ditendang keluar dari kolej, tetapi tidak pernah menghabiskan masa dalam slammer. PHEW. Rachel meminta Jon untuk 'meninggalkan masa lalu pada masa lalu' dan Jon merenungnya dengan senyuman bodoh yang kelihatan selalu ditampal di wajahnya. Dia berjanji dia tidak akan mendapat masalah dan saya sebenarnya percaya lelaki itu. Lagipun, dia 'bukan seorang yang ganas,' dia 'pelindung.'Paul & Karine :

Masa untuk rancangan perkahwinan, ya! Kedua-dua sejoli ini sedang dalam landasan pantas ke gereja kecil. Semasa pasangan itu berjalan-jalan santai melalui kawasan setinggan di Brazil, mereka berehat untuk bercakap melalui aplikasi penterjemah tentang perjuangan hubungan. Perkara biasa sahaja... Kerja rumah, kerja, persengketaan media sosial. Kedengaran seperti hubungan yang sihat sepenuhnya. mengikut Paul , Karine malas dan tak sampai hati nak jadi isteri dan ibu. Dia juga mempersoalkan sama ada Karine akan menukar lampin untuk bayi mereka. Karine berasa jengkel dan berkata, 'Saya akan menjaga bayi itu dan saya rasa awak bodoh.' tak ternilai. Karine sudah muak dengan perasaan tidak selamat dan kebimbangan Paul. Berdasarkan masa lalu Paul, menjerit adalah cara yang lebih baik untuk menghilangkan kekecewaannya daripada membakar rumah seperti dia, jadi Karine hanya perlu menangani jeritannya. HEYO.

Kemudian, Karine dan Paul bertemu dengan ibu bapa Karine. Paul menyedari bahawa sukar untuk berkomunikasi dengan ibu bapa Karine, jadi dia memutuskan untuk mempelajari bahasa bakal isterinya. SIKE. Dia mengupah jurubahasa. Sebab dia malas. Dan kerana dia tidak mahu mesej menjadi keliru. Karine menerangkan kepada ibu bapanya bahawa dia hanya gembira apabila pasangan itu tidak bergaduh (jelas) dan dia menjadi emosi apabila dia memberitahu ibu bapanya bahawa Paul berbeza apabila mereka bersendirian. Dia jahat dan 'melarang' dia bercakap dengan orang yang berbeza. Ibu bapa Karine jelas kelihatan prihatin dan ibunya terus menjeling ke arah kamera. Saya hampir yakin ayah Karine sedang merancang pembunuhan Paul secara senyap. Selepas mendengar semua ini, Paul menyatakan, 'Ada kemungkinan besar tidak akan ada perkahwinan.'

Apabila Karine dan Paul bersendirian, Paul meminta maaf dan bertanya kepada Karine bagaimana dia boleh menjadi versi dirinya yang lebih baik. Paul menyedari bahawa dia perlu membetulkan tingkah laku vokal dan 'marah'nya, tetapi saya fikir dia cukup bersedia dengan caranya. Selepas banyak dramatik berulang-alik melalui aplikasi penterjemah (HA!), Paul dan Karine memutuskan untuk memberikan hubungan mereka sekali lagi.

Walaupun suka dan duka yang dilalui Paul dan Karine, mereka tetap teguh dan berkahwin. Karine pergi membeli-belah pakaian perkahwinan dengan ibunya, walaupun ibunya mempunyai keraguan tentang perkahwinan itu. Nampaknya Karine telah jatuh cinta dengan gaun kedua yang dia cuba pakai. Gadis ini akan menjadi SIFAR seronok pada episod Say Yes to the Dress... Karine memberitahu ibunya bahawa Paul telah berjanji untuk melakukan yang lebih baik, tetapi wajah ibunya menunjukkan kebimbangan dan keraguannya. Dia membuat Karine berjanji bahawa jika ia menjadi buruk, Karine akan kembali kepadanya. Ibunya menangis dan menangis dan semua yang Karine ambil berat adalah gaunnya yang tidak bertali pinggang dan berkilauan.

Ricky :

90 Hari Tunang Sebelum 90 Hari Ricky dan Ximena

Lelaki kita Ricky sedang melancarkannya di Colombia. 'teman wanitanya' Melissa mengejutkannya selepas bertemu dengannya pada malam pertama perjalanannya. Ricky yang malang berasa 'bodoh.' TAPI. Ricky tidak akan membiarkan perjalanan ini menjatuhkannya. Oh tidak. Dia akan membuat limau daripada limau dan kembali ke tempat kejadian. Ternyata Ricky telah bertali arus dengan wanita lain pada Cupid Colombia SEMASA BERCAKAP DENGAN MELISSA. Tidakkah anda tahu itu Ximena Parra , wanita Kolombia yang 'lain', adalah DTH- turun untuk menggantung. Nampaknya perjalanan ini tidak diambil sia-sia. Ricky melompat kembali ke atas kuda dan menyatakan, 'Saya rasa anda boleh memanggil saya romantis tanpa harapan.' Tidak, Ricky. Anda benar-benar bermainaaaa.

Melissa siapa??????? Sudah tiba masanya untuk pelan sandaran. Ximena dalam perjalanan untuk bertemu Ricky. Dia TIDAK ADA IDEA bahawa dia adalah rentetan kedua untuk Ricky. Sementara itu, Ricky, cuba menjadi romantis, mendapatkan Ximena TIGA botol wain (adakah dia cuba membuat dia sia-sia?!) dan menjelaskan bahawa dia akan tinggal bersamanya selama beberapa hari. Bergerak, Melissa. Ximena mengambil alih. Mungkin dia akan menghargai kelopak mawar dan semangat cinta Ricky! Sekarang, bilakah Ximena akan menyedari bahawa Ricky tidak datang menemuinya pada asalnya? Gadis malang itu sangat menyukai Ricky dan 'wajah lelaki jahat yang seksi', tetapi saya sebak memikirkan dia mengetahui kebenaran Ricky. Dia mungkin akan memberitahunya SELEPAS mereka tidur bersama buat kali pertama, kerana Ximena berkeras mereka berkongsi katil.

Michael & Angela :

90 Hari Tunang Sebelum 90 Hari Bibit Keraguan Angela dan Michael

Jika wanita itu ingin menghisap rokok, biarkan dia menghisap rokok. Saya maksudkan, Michael baru panggil Angela gemuk dan kini homegirl tidak boleh marah, tertekan, dan terluka. Semasa rambut Angela digantung di lampu hotel, Angela bertanya kepada Michael sama ada pakaiannya sesuai untuk rancangan malam mereka bersama rakan-rakan. Angela menukar dan melemparkan atas bahu sejuk yang sentiasa bergaya dengan 'FLAWLESS' di atasnya...kerana itulah dia. Duh. Michael membantu meluruskan rambut Angela dan Angela seolah-olah terungkai sepenuhnya. Dia kehilangan guli atas setiap perkara yang Michael lakukan atau tidak lakukan. Maksud saya, separuh daripada masalah Angela ialah dia BERKATA secara literal apa sahaja yang terlintas di fikiran. Michael ditinggalkan dalam debu tornado Angela dan dia benar-benar menggaru kepalanya tentang wanita ini. Boleh kata perbezaan budaya??

Pasangan itu keluar untuk keluar malam bersama rakan-rakan Michael selepas banyak berehat. Angela bersedia untuk bertemu dengan beberapa orang miliknya. Dia meletakkan telefonnya ke dalam payudaranya dan memulakan soal siasat. Angela menyelam terus dan bertanya tentang keadaan wanita Michael. Ternyata dia telah membayar rakan-rakannya dengan baik dan mereka tidak mendedahkan sebarang rahsia Michael. Angela tidak berusaha untuk mengalu-alukan mana-mana bahagian budaya Afrika dan menjelaskan bahawa Michael tidak akan memakai seluar itu. Apabila Angela keluar untuk menggunakan tandas, rakannya bertanya kepadanya 'apakah Angela yang menghidupkan anda?' Michael menjawab bahawa Angela akan 'menjaga dia.' Hmmmm…

Dengan tinggal seminggu lagi di Nigeria, Angela berharap dapat mengusahakan kepercayaan yang tiada pada hubungan ini. Pasangan itu memutuskan untuk meluangkan masa berkualiti bersama di rizab alam semula jadi, di mana haiwan itu tidak dikurung. Tidak seperti mempunyai hati ke hati semasa monyet melompat ke sana ke mari dari muka anda. Angela mengaitkan kanopi berjalan di taman dengan hubungan itu, tetapi Michael menjatuhkannya kembali apabila dia berkata Angela perlu mengusahakannya 'mengertak'. Sungguh janggal bagi pemandu pelancong kanopi yang menyaksikan pertengkaran ini secara langsung. Michael berjanji 'semuanya akan berubah' dan dia akan mengambil mudah padanya.

Jesse & Darcey :

Tunang 90 Hari Sebelum Rekap Darcey dan Jesse 90 Hari

Saya bukan pakar perhubungan, tetapi saya tidak fikir hujung minggu Connecticut yang tenang boleh menyelamatkan pasangan ini. Jesse melihat termenung di sekeliling Airbnb itu Darcey ditempah untuk penginapan mereka dan Darcey meneka semua yang Jesse lakukan. Dia terus menolak Jesse dan menyuruhnya melakukan 'perkara pasangan biasa,' seperti membuat senarai barangan runcit. Semua yang mereka berdua lakukan menyebabkan pergaduhan! Sesiapa lagi yang LOLing di pakaian membeli-belah runcit Darcey? Seluar pendek kulit mini DAN but tempur, serta kuda poni Ariana Grande tiruan? Semuanya terlalu banyak. Semua yang dia lakukan adalah terlalu banyak, terutamanya apabila dia berkata perkara seperti, 'jom tolong. Demi anak-anak.” Puan, anda bukan pasangan suami isteri di ambang perceraian. BELUM. Jesse berkelakuan bipolar-y terhadap Darcey. Satu minit mereka bermesra di kaunter daging, seterusnya mereka bergaduh di lorong lampin. Saya tidak boleh bersaing.

Jesse dan Darcey mengambil 'anak-anak' dan mereka pergi ke tempat sewa untuk makan malam keluarga yang menyenangkan. Gadis-gadis itu kelihatan sangat keliru untuk makan bersama-sama dan Jesse bertindak secara tidak normal yang mungkin. Adakah Jesse robot? Dia memasak stik di atas dapur elektrik dan mengambil arahan daripada Darcey sehingga dia tidak memasak. Dia kehilangannya dan meluru keluar untuk menyakat kamera di anjung hadapan. Dia menjelaskan bahawa dia mendapat mesej bercampur-campur daripada Darcey dan merasakan itu semua hanyalah 'kegilaan.' Malah anak-anak Darcey melihat betapa dramatiknya Jesse dan Darcey. Seluruh stik…

Tarik & Hazel :

Selepas perkhidmatan gereja 15 jam, Hazel memohon maaf dan Tarik meminta beberapa 'bibir.' Dia memandangnya dengan jijik, tetapi berjaya meminjamkan sedikit gula kepada Tarik. Baru sahaja pasangan itu mula mesra antara satu sama lain, Tarik mendapat teks daripada abangnya, Dekan . Dean telah tiba di Filipina kerana dia ingin memastikan Hazel menyukai Tarik untuk Tarik, dan bukan kerana tiket ke AS. Sebagai persediaan untuk intro besar, Tarik bertukar menjadi ensembel jala hitamnya dan saya tidak boleh berhenti ketawa. Dia melakukan yang terbaik untuk mengurangkan sebarang ketakutan yang mungkin dihadapi oleh Hazel dalam mesyuarat ini, tetapi Hazel tidak gementar. Terutamanya kerana dia tahu Dean akan memanggilnya bohong. Dean tahu motif Hazel 100%.

Anda boleh tahu bahawa Dean membenci Hazel sebelum dia membuka mulutnya. Dean adalah seorang abang yang melindungi dan ingin mengetahui semua tentang masa lalu Hazel: mengetahui tentang bekas teman lelakinya. Detektif Dean bercakap dalam ayat bahasa Inggeris yang panjang dan nampaknya sukar untuk Hazel mengikuti...sama ada itu atau dia sengaja bermain bodoh. Dean terus menyiasat dan menghina watak Hazel kerana dia tidak tinggal bersama anaknya. Tarik meletakkan perbualan ini selepas Dean pergi terlalu jauh dalam siasatan Hazelnya. Tarik menjelaskan bahawa meminta Dean datang ke Filipina adalah keputusan terburuk yang pernah dibuatnya, tetapi saya perlu tidak bersetuju. Mungkin memakai pakaian berjaring itu adalah pilihan yang lebih buruk…

Selepas Dekan bashing, Hazel langsung tidak mahu dibujuk oleh Tarik. Dia memberitahu dia untuk pergi ke abangnya dan melarikan diri. BENDERA MERAH. Tarik kini sebenarnya mengejar Hazel dan nampaknya jaringan itu sebenarnya boleh membantu Tarik pada ketika ini…

BERITAHU KAMI – FIKIR-FIKIR TERKINI SEBELUM REKAP 90 HARI?