Pada episod ini 90 Hari Tunang, Sebelum 90 Hari , perhubungan diuji dan jelas bahawa tidak semua orang akan berakhir bersama.

Darcey dan Jesse :

Jadi, Jesse atas dan kiri milik Darcey AirBnB dan menurut Darcey, 'Malam tadi kami pada dasarnya berpisah.' Jesse menjelaskan bahawa dia ingin mengetahui kedudukannya dengan Darcey dan 'hubungan' mereka, itulah sebabnya dia menelefon untuk bercakap dengan Darcey pada malam itu. Dia juga merasakan bahawa adalah sangat penting untuk mengucapkan selamat tinggal kepada anak perempuan Darcey sebelum dia kembali ke Amsterdam, kerana dia membuat kesan pertama yang hebat kepada mereka. Darcey tinggal di zon senja dan menyatakan bahawa, 'Keghairahan kami, kimia adalah magnet.' Gadis ini berbohong kepada dirinya sendiri sehingga tidak masuk akal. Juga tidak masuk akal, mengapa Darcey memakai cincin BERGANDA di jari manis perkahwinannya?

Apabila kedua-duanya pergi untuk mengucapkan selamat tinggal kepada anak perempuan Darcey, Jesse menyambut mereka dengan menakutkan sambil berkata, “Cantik. Korang nampak hebat. Bertemu dengan kamu adalah acara kemuncak jadi terima kasih kerana menerima saya.” Ew. kasar. Hentikan kegilaan itu. Pelukan kumpulan paksa Darcey memualkan dan dia terus berbohong kepada dirinya sendiri bahawa pasangan itu akan berjaya pada akhirnya. Mimpi. hidup.

Dalam perjalanan ke lapangan terbang, Jesse menyatakan bahawa dia 'sedih untuk pergi,' yang membuatkan saya tertanya-tanya WTF kehidupannya seperti di Amsterdam. APA-APA yang lebih baik daripada bertempur dengan Darcey di negeri-negeri. Sudah tentu Darcey menyiasat dan mahu memikirkan 'masa depan mereka.' Dia juga mencadangkan agar Jesse mendapatkan 'Visa kerja' untuk berpindah ke 'CT.' Jesse SUKA dalam 'CT', terutamanya 'isi semula percuma.' saya mati. Jesse mengucapkan terima kasih kepada Darcey dan mengatakan bahawa dia 'pasti bersyukur' dan bahawa dia 'mencintai' Darcey. Dua-dua ni buat aku gila! Kini mereka mengambil kira-kira 'matahari terbenam yang indah!'Hanya menunggu masa sebelum pasangan itu mengalami krisis dan kali ini, trafik yang menyebabkan krisis psikotik Jesse. Selepas sejam terperangkap dalam kesesakan, Jesse sangat marah...apa lagi yang baharu...tetapi Darcey berjaya membawanya ke lapangan terbang tepat pada masanya. Terdapat ucapan selamat tinggal yang mesra, yang membuatkan saya mempersoalkan segala-galanya. Mereka adalah persembahan yang tidak masuk akal dan saya tidak dapat membayangkan bagaimana hubungan ini benar-benar dapat bertahan, terutamanya status LDR. Darcey menyatakan bahawa 'lain kali mereka berjumpa, sama ada ia akan menjadi cadangan atau, saya teruskan.'

Marta dan satu :

90 Hari Tunang Sebelum 90 Hari Recap Truth atau Lie Marta

Oleh kerana TLC menyukai bebola lengkung 90 Hari yang bagus, mereka telah memutuskan untuk memasukkan ahli pelakon baharu ke dalam campuran dengan Marta dan anak perempuan dan anak lelakinya 'mini-saya'. Marta ialah ibu tunggal yang 'hidup untuk anak-anaknya,' tetapi tidak pernah berkahwin. Temu janji adalah sukar untuk Marta…iaitu sehingga dia bertemu dengan seorang 'lelaki super seksi dari Algeria' yang diminta rakannya. Sebelum dia sedar, Marta jatuh cinta dengan seorang lelaki Islam berusia 26 tahun yang tidak bercakap sedikit pun bahasa Inggeris.

Marta menjelaskan bahawa kerana mereka tidak dapat meneruskan 'hubungan sahabat pena' ini, dia akan menuju ke Algeria selama dua minggu. 'Baru-baru ini, perkara agama yang berbeza telah menyebabkan beberapa pergeseran antara kami' andddd satu belum menjawab Marta. Bukankah itu menarik? Sejurus sebelum Marta bersedia untuk pergi ke Algeria, lelaki itu pergi ke radio senyap. Apabila penerbit bertanya kepada anak lelaki Marta apa yang dia tahu tentang Daya, dia menjawab, 'Saya tahu dia suka bersenam kerana dia mempunyai perut yang keras.' Eh, apa?!

Sebagai persediaan untuk perjalanan Marta yang akan datang, dia menuju ke salon kuku bersama ibunya. Walaupun Daya telah menjadi MIA sejak kebelakangan ini, Marta masih merancang untuk pergi ke Algeria untuk bertemu cinta sejatinya. Ibu Marta sangat mengambil berat tentang 'pasangan' ini dan melakukan yang terbaik untuk mencuba dan memahami apa yang dilihat oleh anak perempuannya dalam 'hubungan' ini. Ibu Marta menyiasat lebih lanjut dan bertanya sama ada Daya tahu tentang 'tarian eksotik'nya. Jelas sekali, Marta berasal dari keluarga penari eksotik, yang …….menarik. Marta menjelaskan bahawa Daya tidak berpuas hati dengan 'pekerjaannya' dan ibu Marta bimbang tentang perjalanan ke Algeria kerana Marta adalah 'wanita alfa.' Ibunya juga mengatakan bahawa dia pergi ke psikik untuk bertanya tentang hubungan ini, dan psikik itu berkata bahawa akan ada bahaya di hadapan anak perempuannya. OOOOO. Suspen!

Rachel dan Jon :

90 Hari Tunang Sebelum 90 Hari Recap Truth atau Lie Jon dan Rachel

Burung cinta yang baru bertunang mendapat segala-galanya sebelum ini Rachel kembali ke Albuquerque. Rachel meratapi pemergiannya yang akan datang dan Jon menyatakan bahawa mereka 'perlu mempunyai rancangan.' Ya, tidak mengapa, Jon. Mungkin anda sepatutnya memikirkan perkara itu sebelum anda memutuskan untuk mempunyai rekod jenayah. Jon menyatakan bahawa adalah lebih baik jika Rachel mengahwininya di England dalam tempoh enam bulan dan kemudian cuba memasuki AS sebagai suami Rachel. Rachel memerlukan pendapat pakar dan mengatakan bahawa dia ingin berjumpa dengan peguam untuk mengetahui apa sebenarnya yang dihadapi pasangan itu.

Kemudian pada malam itu, Rachel, Jon, dan Lucy keluar untuk bertemu Matt, kawan baik Jon. Rachel tidak sabar untuk bertemu lelaki ini kerana dia adalah rakan tertua Jon. Matt tidak dapat memikirkan hubungan aneh ini dan benar-benar bingung apabila mendengar tentang pertunangan itu. Matt menyatakan bahawa pasangan itu nampaknya berada dalam 'jenis dongeng' ini dan bimbang bahawa mereka mungkin tergesa-gesa sedikit. Matt menjelaskan lagi bahawa 'tahap komitmen' biasanya bukan saman kuat Jon dan kemudian menyatakan bahawa Jon telah berada dalam hubungan terbuka selama berbulan-bulan. Rachel terpengaruh dengan idea itu dan tidak 'meluluskan hubungan terbuka'.

Siarkan keseluruhan berita 'hubungan terbuka' Rachel telah belajar daripada rakan Jon Matt, perkara-perkara yang AKWARD dengan pasangan itu. Rachel bimbang apabila dia pergi, Jon akan memasuki 'hubungan terbuka' yang lain. Jon mengelak topik itu, tetapi Rachel menjelaskan bahawa dia tidak ok dengan keseluruhannya. Jon sepatutnya berhenti bercakap sambil menjelaskan bahawa dia telah mempunyai beberapa 'kawan berkahwin dengan faedah', sesuatu yang dia tidak sepatutnya berkongsi dengan Rachel, kerana dia akan meninggalkan England pada keesokan harinya. Ternyata Jon bukan sahaja bekas penjenayah, dia juga mesin cinta!

Masanya telah tiba untuk Rachel dan Lucy kembali ke Albuquerque dan Rachel sangat sedih. Saya juga akan begitu jika saya baru mengetahui tunang jenayah saya juga mempunyai masalah dengan hubungan terbuka. Air mata mengalir ketika Jon menurunkannya di lapangan terbang dan Rachel menjelaskan bahawa dia kecewa 'kerana semua perkara ini tidak adil.' Selepas ucapan selamat tinggal yang sangat emosional, Jon menghantar bakal isteri dan bakal anak perempuannya kembali ke penerbangan ke Amerika. Dan kini tiba masanya untuk menguji hubungan jarak jauh sekali lagi…

Angela dan Michael :

90 Hari Tunang Sebelum 90 Hari Recap Truth atau Lie Angela dan Michael

Michael dan saya dalam perjalanan ke resort pantai. Ia adalah tempat yang romantik!” Memang pasti! Michael benar-benar romantik yang jelas hanya mahu membuatnya Angela gembira beberapa hari terakhir yang mereka perlu habiskan bersama. Angela masih meragui setiap perkataan yang keluar dari mulut Michael dan anda boleh tahu dia tahu ini bukan situasi yang baik. Dia meminta untuk melihat telefon Michael dan sedih melihat gambar Angela masih tidak ditetapkan sebagai latar belakangnya. Angela menjelaskan bahawa dia tidak menghargai hakikat bahawa Michael hanya mengatakan apa sahaja yang Angela mahu dengar, tetapi sebenarnya tidak mengambil sebarang tindakan.

Angela juga tidak berpuas hati kerana Michael mengikuti 'ribuan wanita' dan tidak mempercayai niatnya, terutamanya apabila ia berkaitan dengan media sosial. Angela terus menerangkan pembohongan Michael kepadanya dan kemudian menangani 'perkara pekerjaan ****.' Apa…?? Ternyata Michael menipu Angela...dia membawa seorang gadis pulang ke rumah dan dia tidak mempunyai sebarang wang, jadi sudah tentu gadis itu menawarkan Michael pekerjaan **** untuk berterima kasih kepadanya. Angela masih belum selesai dengan situasi itu dan dia percaya bahawa Michael pergi mencari pasangan yang dikasihi. Michael sebenarnya berterus terang tentang keseluruhan pahit itu dan nampaknya Michael berbohong tentang segala-galanya selama lebih setahun. Macam anjing. “Ya bohong, ya tipu, ya tipu, ya bohong. Semuanya berjalan bersama-sama.” Itu mungkin perkara paling bijak yang pernah Angela katakan.

Angela marah dan sangat kecewa. Begitu banyak untuk percutian pantai yang romantis. Angela berjongkok di bar 'resort' dan memanggil anak perempuannya Scottie untuk berkongsi kisah cintanya yang memalukan yang penuh dengan pembohongan. Dan tahan! Michael menelefon Scottie untuk memberitahunya bahawa 'ibu anda salah faham saya dan dia keluar minum.' Siapa yang membebel macam tu?! Angela menamatkan panggilan dengan Scottie dan Michael berguling ke bar, hanya untuk mengambil kepanasan daripada Angela, yang sangat gembira kerana Michael pergi ke belakang dan bercakap dengan anak perempuannya. Michael juga telah berputus asa, dengan menyatakan, 'Dia tidak memberi saya masa untuk menjelaskan diri saya, anda tahu?'

Sudah terlambat. Angela hilang akal. “Saya tidak tahan dengan a*an dia. Saya tak tahan dengan dia.” Angela benar-benar mengamuk dan telah mencapai titik kemusnahannya apabila Michael menelefon Scottie sekali lagi. Jelas sekali bahawa Michael tidak mendengar ugutan Angela tentang pergi di belakangnya. Dia berteriak, 'Lebih baik kamu pergi dari muka Georgia-a* saya.' Michael cuba menenangkan wanita gila itu, tetapi Angela menyatakan, 'Sebaik sahaja matahari terbit pada waktu pagi, a*s saya akan pulang.'

Paul dan Karine :

90 Hari Tunang Sebelum 90 Hari Recap Truth or Lie Karine

TAHAN. Adakah Paul memakai jaket kalis peluru semasa dia berjalan di sekitar bandar?! Sudah dua minggu sejak Paul dan Karine telah menjadi Tuan dan Puan, tetapi Paul menjelaskan bahawa mereka bertengkar 'sepanjang masa tentang perbezaan budaya.' Ketegangan semakin memuncak, terutamanya selepas abang Karine dan rakan-rakannya memakan makanan yang dibeli Paul selama berminggu-minggu. Paul bahkan telah memanggil abang Karine sebagai 'pencuri.'

Paul dengan canggung cuba untuk mengetahui sebab Karine untuk kemarahannya, tetapi dia tidak mahu ada kaitan dengan keseluruhan situasi itu. Dia tidak mahu bercakap dengan Paul, tidak mengapa, memandangkan dia tidak boleh berkomunikasi dengan suaminya tanpa penterjemah aplikasi telefon. Satu perkara yang jelas: Karine mahu bercerai. Sudah. Paul mendakwa bahawa dia 'tidak melihat kedatangan ini,' tetapi saya harus berharap dia hanya berbohong kepada dirinya sendiri. Karine nampaknya keletihan dengan keseluruhan perkara Paul dan sudah mengatasi semuanya.

Paul mula menjadi kotor dan mula memberitahu Karine semua perkara yang dia beli untuk apartmen, membuatkan Karine berasa seolah-olah dia hidup daripada wang Paul, oleh itu, Karine melarikan diri dan saya mendapat déjà vu dari musim lalu. Paul merayu Karine untuk bercakap dengannya, tetapi dia mengurung diri di rumah ibu saudaranya. Paul menyatakan, “Ia hanya mimpi ngeri. Semuanya adalah mimpi ngeri yang mengerikan.' Seorang penterjemah dipanggil ke tempat kejadian, kerana anda tahu, halangan bahasa.

Paul duduk bersama ibu Karine, yang memanggil Paul seorang yang bijak dan menawarkan untuk membeli barangan runcit Paul untuk menggantikan 'makanan yang dicuri' yang dimakan oleh abang Karine. Ibu Karine juga menyatakan bahawa Paul tidak menghormati anak perempuannya dan bahawa dia 'sangat marah dan sedih.' Terutama mengenai status media sosial Paul yang ditujukan kepada Karine mengenai kekecewaannya terhadapnya. Lelaki itu benar-benar huru-hara panas dan ibu Karine sudah selesai dengannya seperti Karine.

Ricky dan ximena :

90 Hari Tunang Sebelum 90 Hari Recap Truth atau Lie Ricky dan Ximena

Ah, Ricky . Lelaki yang datang ke Colombia untuk pameran A, tetapi berakhir dengan pameran B. Ricky menjelaskan bahawa dia mempunyai ikatan semula jadi dengan ximena , oleh itu, dia bercadang untuk meminangnya….esok….sebelum dia pergi. Semuanya gila, memandangkan dia sebenarnya membeli cincin itu untuk Melissa, wanita pertama yang ditemuinya di Colombia. Rickster agak celaru memandangkan dia masih belum jelas mengenai keseluruhan perkara rentetan kedua. Pasangan itu memutuskan untuk melawat kawasan lain yang indah di Colombia dan Ximena menjelaskan dia 'sangat gembira.' Gadis malang. Dia sebenarnya fikir Ricky seorang lelaki yang baik. Semasa Ricky memberi petunjuk tentang keseluruhan perkara Melissa, Ximena buta terhadap fakta bahawa Ricky tidak datang ke Colombia hanya untuk bertemu dengannya.

Ximena MENARA di atas Ricky dalam bajinya dan pasangan itu duduk untuk makan malam romantis, dengan kelopak mawar di atas meja dan semuanya. Ricky memutuskan malam ini adalah masa yang sesuai untuk memberitahu Ximena kebenaran tentang Melissa, selepas dibakar dengan segelas wain merah BESAR. Lelaki itu menghabiskan wain dan jelas dia cuba mendapatkan keberanian cair. Saya sebak melihat perkara ini berlaku dan Ricky memberitahu Ximena tentang kebenaran yang sukar. 'Saya melihat masa depan untuk kami, tetapi apabila saya berada di Cupid Colombia pada mulanya, saya bercakap dengan seseorang dan nama orang itu, Melissa.' Ximena kelihatan seperti dia sebenarnya boleh MEMBUNUH Ricky dan saya 99.99999% pasti Ricky akan 'hilang' dalam masa kurang daripada 24 jam.

Ricky menjelaskan bahawa dia 'jatuh cinta dengan' Melissa, TETAPI, jangan risau, dia benar-benar jatuh cinta dengan Ximena. Ximena menggabungkan dua dan dua dan menyedari bahawa MELISSA adalah sebab mengapa dia datang ke Colombia. Ricky cuba untuk membuat seolah-olah dia adalah seorang wira yang berani yang hanya memberitahu kebenaran kerana dia mencintai Ximena. Dia tidak mengalaminya! Ximena adalah P*SSED dan memang betul dan menjelaskan bahawa dia 'tiada tempat kedua.'

BERITAHU KAMI – FIKIR-FIKIR TERKINI SEBELUM EPISOD 90 HARI?