Ia adalah splitsville untuk Tunang 90 Hari pasangan Molly Hopkins dan Luis Mendez .

Luis baru sahaja mendedahkan bahawa Molly telah memutuskan untuk menceraikannya!

Luis, 26, membuat pendedahan yang mengejutkan itu Instagram halaman ketika menjawab salah seorang pengikutnya hari ini.

Dia menulis, 'Saya tidak boleh memberikan media sosial saya sekarang kerana dia menceraikan saya, dan saya perlu menghormati sekarang tetapi apabila dia melakukannya, saya boleh memberikannya' apabila peminat meminta nama pengguna Snapchatnya.

siaran instagramTidak pasti apa kaitannya tetapi dia mengesahkan mereka akan bercerai. Nampaknya kemas kini terbaru ini sangat baru kerana Molly memberitahunya pada Tahun Baru.

Kami juga menyedari bahawa dia berhenti menyukai siaran Instagram Molly bermula kira-kira 3 hari yang lalu.

Bagi Molly, 42, dia tidak mengulas mengenai penceraian itu walaupun dia memanggil Luis di bahagian komen salah satu siarannya.

See Luis memberitahu peminat bahawa rancangan itu adalah palsu dan menuduh penerbit memanipulasi jalan cerita. Molly bagaimanapun tidak bersetuju dan membalas dengan mengulas 'bulls**t' pada siaran Luis. Tangkapan skrin itu ada di bawah -

siaran instagram molly

Perceraian ini berlaku berikutan semua tindak balas yang diterima Molly daripada peminat rancangan itu yang merasakan Luis bukan bahan suami atau bapa tiri apabila melibatkan dua anak perempuannya — berusia 17 tahun Olivia dan berumur 6 tahun Kensley . Luis juga telah dituduh menggunakan Molly untuk kad hijau selepas dia mendedahkan kedua-duanya secara rahsia berkahwin tanpa memberitahu penerbit rancangan itu. Sebenarnya TLC terpaksa menjawab dan menangani kontroversi itu.

Luis berpindah dari rumah Molly pada minggu terakhir persembahan tetapi pasangan ituberdamaisebelum itu reunion tell-all telah difilemkan. Walau bagaimanapun, nampaknya perdamaian itu berumur pendek.

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA TERKEJUT DENGAN INI? ADAKAH ANDA FIKIR MOLLY AKAN MELALUI PENCERAIAN?