Boleh dikatakan bahagian terbaik Tunang 90 Hari musim ini adalah watak sokongan! Dan watak-watak sokongan terbaik yang anehnya ialah watak-watak yang dikaitkan dengannya David Toborowsky dan tunangnya Annie Suwan .

Mula-mula mereka membawa kami Chris dan Nikki , yang baru-baru ini memberi maklum balas kepada keseluruhannya Drama urut pintu , kemudian Antony WHO terdedah kedua-dua David dan Annie, dan pada episod terbaharu rancangan itu, penonton dapat bertemu dengan anak perempuan David Ashley Toborowsky ! Berpindah Snooki !

Ashley berterus-terang dan terus terang apabila menyentuh perasaannya tentang ayahnya kerana dia pada dasarnya menuduhnya sebagai seorang yang tidak berdaya, dan kemudian memberitahu Annie dia menipu ibunya dengan berbilang wanita...termasuk pelacur. Ya, dia pergi ke sana.

Cepat ke hari ini dan Ashley sedang bercakap tentang ayahnya serta penampilannya di rancangan itu dalam temu bual dengan hos YouTube Nasihat Makcik .

Pertama Ashley mendedahkan dia berumur 28 tahun dan tinggal di Louisville Kentucky bersama tiga anaknya, termasuk seorang berusia 11 tahun, 9 tahun dan 6 tahun. Dia juga mempunyai dua anak tiri.Di bawah adalah petikan daripada Ashley temuduga

Dia Menjelaskan Mengapa Dia Bersifat Kejam dan Tidak Hormat Di Tayangan -

“Saya mungkin bersikap kasar dalam persembahan itu kepada ayah saya. Sesetengah orang mungkin melihat saya sebagai tidak menghormati dan tidak mengapa. Saya mempunyai hubungan yang sangat gila dengan ayah saya. Kami sangat rapat semasa saya masih muda. Ia adalah kerana dia selalu pergi sepanjang masa dan kami merinduinya, dan kami mahukan dia. Tetapi apabila kita semakin dewasa, kita melihat apa realiti yang ada padanya. Dia sangat banyak tentang dirinya, dan perjalanannya, dan hidupnya, dan Chris. Chris adalah kawan baiknya. Dan itu sahaja yang pernah kita dengar. Kehidupan ayah adalah tentang dia.'

Adakah David Ikhlas Ingin Berhubungan Semula Dengan Anak-Anaknya?

“Saya benar-benar fikir kebenaran perlu ada di luar sana. Dia mungkin berkata dia mahu kembali bersama anak-anaknya tetapi itu bukan kebenarannya.” Dia menambah, 'Dia menjadi orang yang sangat mementingkan diri sendiri sepanjang hidupnya. Ya dia sayangkan anak-anaknya tetapi adakah dia mahu bertanggungjawab terhadap orang ramai? Tidak dia tidak mahu bertanggungjawab terhadap orang. Dia mahu melakukan apa yang David mahu lakukan.”

Mendedahkan Jika David Digambarkan Dengan Tepat Di Rancangan -

“Lubang**? Yeah. Secara sahih? Yeah. Dia tidak boleh memalsukan yang itu. Semua orang boleh melihat dengan tepat apa itu. Itu bukan skrip. Itulah ayah.”

Adakah Dia Fikir David Seorang Alkohol?

“Dia kini di kemudian hari. Saya tidak tahu bagaimana seseorang menjadi seorang peminum alkohol pada usia 30 tahun tetapi itulah yang terjadi pada dasarnya... Minuman kerasnya, hidupnya menjadi lebih penting daripada anak dan cucunya.'

Fikiran tentang Annie -

'Dia baik. Anda tahu dia tidak bercakap dengan kita sebenarnya. Dia isteri ayah, teman wanita, tunang. Apa sahaja yang awak mahu panggil dia.”

Fikiran tentang Nikki dan Chris -

“Mereka orang yang baik. Saya tahu bahawa Chris pasti telah banyak membantu ayah saya. Chris pasti telah membuka hati dan tangannya kepada Ayah. Seperti yang saya katakan mereka telah menjadi kawan baik. Dia melihat ayah saya melalui perceraian dengan ibu saya. Nikki, saya tidak tahu banyak tentang dia. Saya hanya melihatnya di rancangan itu dan itu sahaja.'

Mengenai Menangani Isu Pengabaian Dengan David –

'Dia tidak seperti seorang ayah yang sedang membesar. Dia lebih seperti abang… Sedih kerana dia betul-betul berada di rumah kami. Dia bersama ibu saya selama 21 tahun. Walaupun dia tinggal di rumah kami, ia masih menimbulkan masalah kerana dia benar-benar tidak berada di sana. Dia mengembara dunia, dia bergaul dengan kawan-kawan. Dia melakukan apa yang dia mahu lakukan. Perjalanan Vegas. Anda tahu London dan Itali dan Hawaii dengan rakan-rakannya. Ia tidak pernah membenarkan saya mengambil anak-anak saya dan membiarkan saya menjadi seorang bapa. Tapi izinkan saya pergi melepak dengan kawan-kawan.”

ADAKAH DAVID DAN ANNIE BERKAHWIN? DAPATKAN SPOILER TERKINI DI SINI!

Ashley menggelar perbezaan umur antara Annie, 24, dan David, 48, 'tidak masuk akal' dan mendedahkan mereka masih kekal di milik Chris firehouse, sambil menambah bahawa abangnya pergi tinggal bersama mereka kadang-kadang.

Dia juga berkongsi bahawa David mempunyai Ijazah Sarjana dan pernah bekerja dengan baik secara profesional pada masa lalu, malah bekerja dalam bidang perubatan. Dia tidak pasti apa yang dia lakukan untuk kerja sekarang, tetapi berkata dia melakukan sesuatu di sana sini untuk beberapa rakannya untuk mendapatkan wang.

Mengenai masa depan David, Ashley menyatakan: “Dia seorang yang sangat sedih. Suatu hari dalam hidupnya apabila dia lebih tua, dia akan mempunyai banyak penyesalan.'

BERITAHU KAMI – APA PEMIKIRAN ANDA MENGENAI TEMUDUGA ASHLEY DAN EPISOD MALAM INI?