Rangkaian TLC menayangkan episod pertama Tunang 90 Hari: Bahagia Selamanya musim 4! Inilah perkara yang turun

Ashley & Jay :

Jay Smith dan Ashley Martin

Pasangan Pennsylvania masih cuba memikirkan hubungan mereka selepas snafu musim lalu. Sekiranya anda terlupa, Jamaican Jay baru-baru ini berkahwin dengan Ashley . Ashley terikat dengan cinta dan bersetuju untuk mengahwini lelaki berusia 20 tahun itu di Vegas, walaupun semua rayuan dan rayuan daripada rakan-rakan. Ke hadapan hingga sekarang, status perkahwinan terbaharu Jay tidak menghalangnya daripada menggunakan Tinder.

Ashley menuntut untuk mengetahui sebab Jay bercakap dengan anak ayam di Tinder dan cuba memberitahu Jay bahawa 'terbiar' masih bermakna anda menggunakan aplikasi temu janji. Ashley memberitahu Jay, 'A*s anda akan terbiar dalam perkahwinan sialan ini.' Boom. Selepas meninggalkan Jay di tepi jalan, Ashley menunggu ketibaan Jay pulang ke rumah dan permohonan maafnya. Nampaknya Jay mempunyai perkara 'Saya minta maaf' ini, tetapi Ashley mengingatkan Jay bahawa ia hanya mengambil masa 93 hari untuk dia mengacaukan semuanya. Kekurangan kepercayaan adalah sesuatu yang akan menjadi kejatuhan hubungan ini, namun Ashley masih belum bersedia untuk membuangnya…belum. MANA ASHLEY'S KIDS?!Chantel & Peter :

90 Hari Tunang Bahagia Selepas Rekap Chantel dan Pedro

Saya tidak pasti bagaimana ini boleh berlaku, tetapi saya cukup pasti milik Pedro loghat telah menjadi lebih teruk. Pasangan itu telah memutuskan untuk menanam beberapa akar di Savannah, Georgia supaya mereka boleh jauh dari 'keluarga Chantel.' Chantel , masih robotik seperti biasa, menerangkan kisah cinta mereka dan kami diingatkan bahawa keluarga mereka tidak serasi seperti Chantel dan Pedro. Perjalanan keluarga epik ke Republik Dominican terbakar, keluarga Chantel mengupah penyiasat persendirian untuk mengetahui siapa sebenarnya Pedro, dan pertengkaran fizikal yang besar antara Pedro dan abang Chantel, River, adalah jerami yang mematahkan punggung unta itu. . Tidak perlu dikatakan, pasangan ini telah berjuang keras sejak hari pertama.

Semasa menyedut minuman pada malam terakhir mereka di Savannah, Chantel cuba menjelaskan kepada Pedro bahawa sukar baginya untuk berjauhan daripada keluarganya. Pedro menekan Chantel dan Chantel memberitahu Pedro bahawa 'selalunya' salahnya bahawa terdapat perpecahan keluarga sedemikian. Pedro masih belum meminta maaf kepada keluarga Chantel dan memberitahu Chantel bahawa sebelum dia berbuat demikian, Chantel perlu 'menyelesaikan masalah yang ada dalam kepala anda dahulu.' LOL. Chantel berasa seperti dia tenggelam dalam masalah perhubungan selepas mereka bertengkar malam tadi. Pedro berasa seperti dia kehilangan sokongan emosi daripada isterinya, terutamanya apabila Chantel berkata dia tidak mahu membawa bayi ke dalam situasi huru-hara dengan keluarga. Pedro memberitahu Chantel bahawa tidak kira di mana mereka memutuskan untuk berpindah, masalah akan sentiasa mengikuti mereka. Dia memberitahunya, 'Anda sempurna. Sampah di sini ialah saya.” Lelaki miskin.

Colt & Larissa :

Colt Johnson dan Larissa Santos

Larissa masih memanggil Colt, Colt-E, dan dia masih gila. Colt dan Larissa berkenalan melalui media sosial dan selepas hanya 5 hari bersama, mereka telah bertunang untuk dinikahkan. Sebaik sahaja Larissa tiba di AS, dia mengetahui bahawa Colt-Enya ialah lelaki 'murahan' yang suka bercumbu. Larissa dan Debbie , ibu dan rakan sebilik Colt, tidak serasi (secara sederhana) dan beberapa rakan Colt telah menyatakan dengan jelas bahawa mereka bukan peminat Larissa. Semasa satu pergaduhan, khususnya, Colt menghubungi polis mengenai Larissa, tetapi bernasib baik, dia dibebaskan daripada slammer dua hari sebelum perkahwinan. Bandar Nevada mengenakan bayaran kepada Larissa dengan bateri domestik dan dia sedang menunggu perbicaraan, sekali gus menyebabkan perkahwinan yang agak janggal. Larissa bertemu dengan peguamnya untuk mengetahui statusnya di Amerika dan Larissa menceritakan kisahnya. Peguam itu TIDAK tahu apa yang Larissa katakan, jadi dia hanya mengangguk setuju. 'Terdapat ketakutan yang berterusan terhadap ketakutan dalam rumah tangga saya.'

Larissa dan Colt-E tidak benar-benar bercakap, walaupun berada di bawah bumbung yang sama dan Colt mengeluh bahawa Larissa mungkin didapati bersalah atas serangan dan akan dihantar semula ke Colombia. Larissa menggelegak secara dalaman sambil memakai coli renda semasa makan malam keluarga. Apabila ditanya oleh Debbie mengapa kedua-dua pasangan itu tidak memakai cincin mereka, Larissa menjelaskan bahawa dia menyiram cincin perkahwinannya ke tandas, yang mewakili perkahwinan ini setakat ini. Dalam kata-kata Debbie, 'Saya rasa hubungan anda berbau busuk.' Larissa menyalahkan Debbie atas kematian hubungannya dengan Colt dan ketika wanita itu menjerit ke sana ke mari, Colt-E hanya duduk di sana dengan wajah yang bisu dan kesakitan. Dia berasa tersepit di tengah-tengah antara pembuli dan ibu dan merasakan seolah-olah perbicaraan adalah isu utama. Colt-E cuba kepada Dr. Phil Larissa untuk bercakap tentang perasaannya dan Larissa memberitahunya bahawa dia tidak mahu tinggal bersama ibu mertuanya. Larissa meninggalkan rumah dan meminta penerbit untuk menemu bualnya di dalam kereta, kerana dia berasa 'takut maut' jika Colt-E dan Debbie mendengar sesuatu yang dia akan katakan...!

Nicole & Azan :

Azan Tefou and Nicole Nafziger

berumur 25 tahun Nicole kembali ke Florida bersama anak perempuannya May selepas bertugas di Maghribi bersama tunangnya, Azan . Nicole mempunyai pekerjaan pewarna baru (lihat kunci berambut perang itu) dan pandangan baru tentang hubungannya dengan Azan. Nicole mengenang tentang perjalanannya ke Maghribi dan ini membantu Azan bergaul mesra dengan anak perempuan Nicole, tetapi ia tidak membantu bahawa permohonan Azan ditolak untuk Visa K1. Nicole memutuskan untuk pergi KE Maghribi bersama anak perempuannya dan berkahwin dengan Azan di sana walaupun selepas Azan ditangkap mabuk mendail wanita lain. Walau bagaimanapun, perkahwinan itu tidak pernah berlaku kerana 'masalah wang.'

Nicole kembali ke AS dan membenarkan rancangan terbaru pasangan itu: 'Kami memutuskan untuk memulakan kedai untuk mendapatkan pendapatan dan kemudian merancang untuk mengadakan perkahwinan.' HUH?! Menurut Nicole, kedai kecantikan itu 'pergi,' tetapi sebenarnya, 'Tiada kedai.' Lelaki, gadis ini berbohong sepanjang masa dan MASIH menghantar wang Azan.

Russ & Paola :

Paola Mayfield dan Russ Mayfield

Mereka menjangkakan, ya! Selepas lima tahun perkahwinan, pasangan itu mempunyai seorang bayi lelaki, tetapi ia tidak selalu menjadi pelangi dan rama-rama untuk mereka. Russ dan Paola berpindah dari Oklahoma ke Miami supaya Pao dapat mengikuti impiannya untuk menjadi model. Paola menjelaskan bahawa selepas kegugurannya, Russ tidak berada di sana untuknya dan dia menutup diri. Tetapi beberapa bulan kemudian, Pao hamil lagi dan kini usianya sudah 5 bulan, pasangan itu semakin sihat. Ibu Russ mahu mandi bayi untuk Paola di Oklahoma, tetapi Pao kelihatan jijik. Russ berharap bahawa mandi ini boleh menjadi peluang untuk Pao untuk menghidupkan semula hubungan dengan keluarganya. Semasa keluar dengan beberapa teman wanita, Pao mengisi mereka dalam drama mandi bayi Oklahoma. Dia tidak mahu pergi KE SANA dan berharap mereka akan datang kepadanya. Paola mahu keluarga Russ tahu dia seorang yang baik dan dia layak diterima.

Andrew & Elizabeth :

Elizabeth Castravet dan Andrei Castravet

Andrrrrrrrei dan Elizabeth nampaknya sedang menikmati kehidupan berumahtangga. Frankenstein menjelaskan bahawa mereka adalah kawan baik dan bahawa mereka teruja untuk kehamilan mereka yang tidak dijangka. Kejutan! Mereka berpindah ke hartanah yang diuruskan oleh bapa Elizabeth (bebas sewa!), tetapi mereka tidak berpindah dari keluarga Elizabeth yang 'menghakimi'. Walaupun sudah hampir setahun berkahwin, Andrew masih mahu menetapkan beberapa 'sempadan sihat' dengan adik perempuan Elizabeth sebelum bayi itu lahir. Saudara perempuan berasa jengkel dan tersinggung dengan komen ini dan memberitahunya bahawa dia, selepas semua, bergantung pada bapanya untuk wang, jadi, oleh itu, mereka semua layak untuk terlibat. Kerana Elizabeth adalah pencari nafkah, dia berasa tertekan.

BERITAHU KAMI – FIKIR-FIKIR MENGENAI TUNANG 90 HARI DENGAN BAHAGIA SELEPAS EPISOD PERDANA MUSIM 4?