Kami meneruskan kemas kini dan spoiler kami Tunang 90 Hari musim 5 pasangan hari ini dengan Josh Batterson dan Masa ! Jangan ragu untuk menyemak kemas kini kami sebelum iniLuis dan Molly, tambah Evelyn dan David .

KEMASKINI - Bekas isteri Josh Mel bercakap mengenai penahanannya yang lalu atas dakwaan keganasan rumah tangga dan dia mengeluarkan amaran kepada Aika dalam kami temu bual eksklusif.

Jawatan asal adalah di bawah -

TLC menerangkan Josh sebagai 43 tahun dari Arizona manakala Masa ialah warga Filipina berusia 36 tahun yang pernah berkahwin. Berdasarkan pratonton rancangan itu, nampaknya Aika bakal menjadi tokoh kontroversi kerana ada yang menyifatkan dia sebagai pemain baharu. Anfisa ! Itu adalah beberapa kasut besar untuk diisi!

Sekarang ke soalan besar! Adakah Josh dan Aika masih bersama? Adakah dia di AS? Adakah mereka sudah berkahwin? Lihat apa yang kami temui di bawah!Ya kedua-duanya masih bersama dan sedang sedang berkahwin ! Sebenarnya gambar perkahwinan Josh dan Aika ada di bawah. Mereka mengikat tali pertunangan di Las Vegas, Nevada pada 7 September 2017 mengikut sijil perkahwinan mereka yang turut kami temui.

Gambar perkahwinan josh dan aika tunang 90 hari

Josh dan Aika Tunangan 90 Hari pada Hari Perkahwinan mereka di Las Vegas!

Soalan seterusnya adakah Josh dan Aika masih bersama hari ini, beberapa bulan selepas perkahwinan mereka? Ya mereka! Josh baru-baru ini berkongsi foto dirinya dengan Aika di halaman Facebook peribadinya pada 10 Disember 2017. Tangkapan skrin itu di bawah -

90 hari tunang update josh dan aika masih bersama

Kami mengaburkan nama mereka kerana mereka menggunakan alias pada halaman Facebook mereka yang menunjukkan kepada kami bahawa mereka ingin merahsiakan halaman media sosial mereka, jadi kami memilih untuk menghormatinya. Kami juga membongkar masa lalu Josh rekod tangkapan dan mugshot.

Josh dan Aika bertemu di aplikasi temu janji apabila Josh mendedahkan dia tertarik dengan profilnya walaupun secara tidak sengaja dipadankan di luar carian tempatannya. Beberapa bulan selepas dia mula menghantar mesej kepada Aika, Josh terbang ke Filipina di mana dia melamarnya dengan rancangan untuk membawanya pulang ke Arizona bersamanya. Sekali di Arizona, Aika terpaksa berurusan dengan rakan-rakan Josh yang ragu-ragu yang takut dia hanya bersamanya untuk kad hijau.

Di bawah ialah tangkapan skrin semasa Aika dan Josh bertunang pada hari Valentine pada tahun 2016.

Josh masa pertunangan

Jadi begitulah kawan-kawan! Anda boleh terus menyemak semula di sini kerana kami akan terus mengemas kini cerita ini dengan sebarang maklumat baharu yang kami temui!

LAGI GAMBAR JOSH DAN AIKA ADA DI BAWAH!

90 hari tunang aika dan josh

TLC Pasangan Tunang 90 Hari Josh dan Aika

Josh Aika spoiler tunang 90 hari

Satu lagi gambar Josh dan Aika

BERITAHU KAMI – APA PEMIKIRAN ANDA TERHADAP JOSH & AIKA?