The bahagian pertama akhir musim Tunang 90 Hari meninggalkan beberapa soalan yang tidak dijawab, manakala bahagian dua memberi kami jawapan tetapi masih meninggalkan beberapa pasangan tidak pasti tentang masa depan mereka…

David & Annie:

90 hari rekap tunang akhir perkahwinan annie dan david

Hooray! Anak perempuan David, Ashley kembali ke rancangan itu! Tidak percaya David benar-benar menjemputnya keluar untuk makan malam. Berharap dia membawa ponconya berdasarkan sejarah balingan minuman Ashley. Ashley tidak akan membiarkannya pergi- dia fikir hubungan ini adalah 'gurauan'. David dengan tegas menjelaskan bahawa ia bukan 'persaingan cinta' dan Ashley membetulkannya dengan mengatakan keutamaannya semuanya tidak kena. Di sebalik semua masalah yang dia timbulkan, David menjemputnya ke majlis perkahwinan yang kebetulan pada HARI LAHIR ASHLEY. woah. Garam dalam luka banyak? Daripada 365 hari, adakah anda memilih hari lahir gadis itu? Ayuh, David. Anda tidak meraikan hari lahirnya selama empat tahun dan sekarang setelah anda kembali, anda merancang perkahwinan besar pada hari Ashley. Aduh.

Saya tahu. Saya tidak percaya kedua-dua mereka sebenarnya akan melalui perkahwinan ini juga. Pasangan itu gugup, tetapi ia bukan saraf hari perkahwinan. Ia lebih kepada saraf 'Ashley'. Annie memberi amaran kepada kamera bahawa Ashley lebih baik tidak 'bercakap apa-apa yang buruk' pada hari perkahwinannya. Dan hari perkahwinan yang indah adalah….ihsan daripada bapa baptis dongeng Chris. Chris dan David membuat persediaan untuk majlis itu dengan melakukan beberapa gambar—eh….apa yang berlaku dengan ketenangan, David?! David jelas merasakan 99 Pisang yang dia baling bersama Chris kerana dia memberi Ash berdering pantas di lobi gereja untuk mengucapkan selamat hari lahir dan untuk menyambung jemputan buat kali terakhir. Nampaknya dia tidak akan datang, David. Dia mungkin, tahu, meraikan hari lahirnya?

Sementara itu, Annie bersiap sedia dengan milik Chris isteri Nikki dan Annie sememangnya kelihatan cantik. Gadis malang tidak tahu bahawa pengantin lelakinya sia-sia. Ashley mengejutkan David dengan menghadiri majlis perkahwinan kerana masa TV! Tidak mungkin dia terlepas peluang untuk menyertai TLC. Nota sampingan: Adakah David mendapat gigi baru untuk perkahwinan itu? Putih mutiaranya berkilauan seperti orang gila. Sesuatu memberitahu saya dia berhutang dengan Chris juga. Sama seperti dia berhutang perkahwinan ini dengan Chris. “Saya rasa wang kita berjaya!” Line of the night oleh Nikki, isteri Chris. Saya harus bersetuju, Nikki. Anda berdua pergi ke atas dan seterusnya. Tiada apa yang akan merosakkannya. Bukan Ashley. 'Saya suka bagaimana ayah masih membuat hari ini tentang dia dan bukan tentang hari lahir saya.' Ya, Ashley. Ia adalah hari perkahwinannya. Dia kelihatan bingung. Ashley berasa sedih kerana dia meraikan hari jadinya yang ke-28 manakala bapanya berkahwin dengan seorang gadis Thailand berusia 24 tahun. Ah…cinta!Molly & Louis:

90 hari tunang recap finale molly

Saya gembira untuk melaporkan bahawa penerbit TLC berasa seperti dikhianati seperti yang saya rasai apabila mengetahui bahawa Molly dan Luis telah berkahwin secara sah. Molly menjelaskan dia baru sahaja 'menandatanganinya,' yang bermaksud mereka kini berkahwin secara sah. Satu-satunya isu ialah Luis kini…hilang. Molly MASIH 'sangat keliru tentang semuanya.' Ia cukup jelas, Mol. Anda telah digunakan.

Molly berkongsi kebenaran tentang Luis dengan Olivia, anak sulungnya. 'Kami meneruskan dan memfailkan kertas itu...seperti kami sudah berkahwin, saya dan Luis.' Molly, Olivia tidak menerimanya dengan baik. Olivia terganggu oleh fakta bahawa Molly menyimpan sesuatu yang 'begitu besar' daripadanya. Dia terluka dan memang betul. Jelas sekali perkataan kegemaran Molly adalah 'mengelirukan.' Saya rasa saya mengira 11 kali dia mengatakannya. Olivia merenungnya dan dia bertindak lebih seperti ibu dalam situasi ini. 'Ibu saya sendiri pergi ke belakang saya.'

Molly menjemput ayahnya, walaupun dia tidak bercakap dengan Molly dalam dua bulan. Dia rasa seperti dia perlu berbincang dengannya juga, tentang perkahwinan sebenar. Phillip terkejut, sama seperti orang lain yang telah mendengar berita itu. 'Ini bukan perkahwinan kerana dia tidak ada di sini.' Anda mempunyai maksud di sana, daddio. Ayahnya menyatakan bahawa Molly meminta masalah dan pada dasarnya memberitahu Molly dia seorang psikik dan bahawa...dia memberitahunya begitu. “Realiti hanya mengecam Luis sebagai*.” Cara untuk tidak melapisi gula apa-apa. Mungkin itu akan mengetuk beberapa rasa ke dalam kepala Molly yang 'keliru'. dah habis.

Elizabeth & Andrey:

Perkahwinan tunang 90 hari elizabeth dan andrei 2
Hari ini. Andrrrrrei dan Elizabeth sedang mengikat tali pertunangan. Gembira melihat keluarga itu akhirnya datang dan memanaskan badan dengan lelaki besar Moldovia itu. Saya berasa agak sedih untuk Andrei, kerana keluarganya tidak berada di sana untuk majlis perkahwinan, tetapi jangan takut. Andrei berceramah di cermin, lengkap dengan pujian kepada dirinya sendiri...daripada dirinya sendiri. Encik Chuck, bapa Elizabeth, masih belum dijual sepenuhnya untuk perkahwinan ini. Apabila berjalan ke suite pengantin untuk melihat anak perempuannya buat kali pertama memakai gaun pengantin, Encik Chuck menyatakan bahawa 'Andrei tidak layak' Elizabeth. Bukan sekarang, Chuck. Bukan sekarang. Tetapi, syaitan kecil yang licik itu akhirnya mengakui dia berada di sini untuk menyokong anak perempuannya. Sekarang kita bercakap!

90 hari tunang elizabeth dan andrei perkahwinan

Di manakah tetamu Elizabeth? Juga, siapa pengantin lelaki Andrei?! Adakah dia hanya memilih lelaki itu di jalanan? Saya harus mengakui, saya fikir gadis bunga mencuri majlis itu. Mereka cantik! Tetapi bagaimanapun, majlis itu agak bagus dan saya rasa Andrrrrrei mungkin tersenyum seminit! Gila kan?! Elizabeth menyifatkan majlis itu sebagai 'mempesonakan' dan Encik Chuck menyatakan dia akan 'menyokong Andrei 100%...jangan kacau.' Saya boleh mendapatkan di sebalik kenyataan itu.

Evelyn & David:

Rekap akhir tunang 90 hari perkahwinan evelyn david
Evelyn dan mukanya tidak sabar untuk mengahwini David. Dia mempunyai hari yang besar sebelum perkahwinannya, kehilangan keperawanannya, dan mendapat rakan sebilik daripada jantina yang berlawanan. Hey! Saya gembira melihat ibu bapa David dijemput, maksud saya, DATANG untuk majlis perkahwinan. Bercakap tentang ibu bapa, sungguh menggembirakan bagaimana ayah Evelyn menjadi begitu emosi. Semasa Evelyn berjalan robo di lorong, dia menyatakan bahawa David kelihatan 'berkelas dan kacak' dalam tuksedonya. Adakah ia BENAR-BENAR berbaloi untuk semua perjuangan?! Ciuman pertama mereka yang janggal itu memang pantas, tetapi seronok melihat mereka gembira bersama. Akhirnya. Kini mereka boleh tidur sekatil. Adakah orang lain perasan wajah David ketika Evelyn membuat komen itu?! 'Kali pertama sentiasa agak mengecewakan.' 'Mereka akan mencari jalan mereka, tahu?' Semua kata-kata semangat daripada pengantin lelaki Daud. Kedua-dua sejoli itu memandu pergi untuk menghabiskan 'malam yang ajaib sahaja.' Oh sayang.

Nicole & Azan:

90 hari tunang recap finale nicole
Azan dan Nicole memutuskan untuk meneruskan dengan Visa K1. Apabila Nicole memberitahu ibunya, Robbalee, bahawa Azan mendapat tarikh temu duganya, ibunya kelihatan seperti dia baru sahaja makan stokin gim yang kotor. Ibunya terus menyatakan kebimbangannya bahawa Azan hanya menggunakan Nicole untuk kewangannya, tetapi Nicole menepis semua keraguan itu. Nicole juga mengingatkan ibunya bahawa dia adalah ratu mengubah limau menjadi limau dan tidak perlu risau sekiranya hubungan ini runtuh. Jika semuanya gagal, Nicole dan May boleh pergi berkemas dan tinggal di Maghribi dengan Azan. Tiada masalah. Nicole tidak 'semestinya mahu tinggal di Maghribi,' tetapi hati mahukan apa yang hati mahu, Robbalee.

BERITAHU KAMI – APAKAH ANDA FIKIRAN PADA REKAP DAN AKHIR MUSIM TUNANG 90 HARI?