Tiada apa yang mengejutkan kita lagi dengan ini Tunang 90 Hari anak kapal. Lebih banyak drama episod ini–mari kita teruskan.

David & Annie:

Pada malam BBQ di LA, David dan Annie sedang bersiap untuk masa yang menyeronokkan- tetapi, David tidak mengambil masa yang lama untuk membuat gadis pertubuhan itu sia-sia. Tuangkan berat! Geng semua ada - kawan yang menyeramkan Chris , isteri dia, Nikki , dan abang Nikki Antony , yang sangat jelas memerlukan rancangan televisyennya sendiri. David membuat sedikit ucapan ringkas tentang betapa dia berterima kasih kepada rakannya Chris sejak dia membuka 'hatinya, rumahnya' dan dompetnya*. (* Dia tidak benar-benar mengatakan bahagian itu, tetapi kami semua memikirkannya). Semakin malam, saya sedar bahawa David dan Annie benar-benar tidak berniat untuk meninggalkan rumah Creepy Chris. Adakah anda semua mendapat beban halaman itu?!

Semasa anak kapal melepak larut malam di tepi jakuzi, kami dapat menontonnya milik Daud roda jatuh. Annie menjadi semakin tidak selesa apabila David mengatakan semakin banyak perkara yang tidak selesa kepada semua orang, sehingga dan termasuk 'lawak orang kulit putih' dan lain-lain kemunculan semula yang mantap seperti 'taco anda sedang terbakar.' Senyuman David yang mabuk dan dopey tidak menggurisnya Antony , jadi dia memutuskan untuk mengikut gaya Dr. Drew dan benar-benar memahami inti masalah: Annie tidak suka apabila David minum...jadi mengapa dia terus minum? Apabila Nikki, Annie, dan Antonio menyedari dengan jelas tidak ada yang dapat menghubungi lelaki ini, mereka masuk ke dalam, hanya untuk diikuti oleh David. David berkata kata-kata sinis tentang Antonio hanya mahu kacau Chris, dan Antonio pergi. Antonio ditahan oleh kakaknya (um, bukan sia-sia Antonio, tetapi anda tidak boleh menjerit bahawa anda akan marah seseorang jika ADIK anda menahan anda…). Rakan menyeramkan Chris mengambil masa terlalu lama untuk masuk dan menyeret 'penguin penyu ninja batman a**b*tch' (kata-kata Antonio) ke luar. Singkat cerita, Annie kecewa, tetapi masih percaya bahawa David boleh berhenti minum.

ANTONIO TUNANG 90 HARI TUDUHAN ANNIE MENCURI & DAVID DUA MASA!David sedang menyesali kejadian malam tadi dan mendakwa bahawa Antony adalah orang yang tidak menghormati. Kita pergi ke pita video, Dave?! Dia cuba menyelesaikan masalah dengan Annie, yang sangat marah dan memang begitu. David mendakwa bahawa dia akan menunjukkan kepada Annie bahawa dia boleh menjadi lelaki yang lebih baik, tetapi pemikiran untuk menghentikan vodka menyebabkan dia diam. David akhirnya bersetuju dengan kata dua Annie tentang tidak minum sehingga perkahwinan, tetapi saya tidak membelinya. Duo ini berlepas di Hollywood, melakukan perkara-perkara pelancongan dan pergaduhan malam tadi adalah perkara yang sudah berlalu. David dan Annie merayau-rayau ke kedai barangan dewasa kerana itulah yang anda lakukan di Hollywood, bukan?! David, yang romantis, melengkapkan petang dengan berjalan-jalan di pantai bersama Annie. Saya menantikan apa yang berlaku apabila mereka kembali ke rumah Chris dan Nikki…

Molly & Louis:

90 hari tunang luis majlis bujang
Episod lepas, kami tinggalkan Luis semakin dingin tentang perkahwinan yang akan datang dengan Molly . Sebagai Jess , abang Molly, dan Luis ikatan di atas sofa, Molly cuba menghubungi ayahnya semula. Tidak menghairankan, dia tidak menjawab panggilan telefonnya kerana dia tidak merestui hubungan Molly dengan Luis. Luis menjelaskan bahawa ayah Molly melakukan sesuatu yang dipanggil 'cotorra', yang bermaksud 'tidak' dalam bahasa Inggeris. Saya melihat ke mana dia pergi dengan ini. Ia agak seperti apabila Molly berkata ayahnya menyukai Luis, tetapi-aha- cotorra! Adakah saya melakukannya dengan betul? Bagaimanapun, Molly nampaknya sangat mengambil berat tentang ayahnya dan perkahwinan itu dan saya di sini cuba memberitahunya supaya lebih risau tentang Luis, ya tahu, pengantin lelaki yang agak mahu kembali ke DR. #keutamaan

Molly sangat tertekan tentang perancangan perkahwinan dan dia berkongsi kebimbangannya Luis semasa makan tengah hari. Dia menyatakan bahawa Molly mahu perkahwinan itu 'mewah', sedangkan dia lebih suka pergi kepada hakim dan menyelesaikannya. Satu tempat di mana Luis tidak mahu mengambil bahagian adalah untuk parti bujang, atau kerana dia suka memanggilnya sebagai 'hari cuti daripada hubungan' di mana dia 'membunuh kehidupan bujangnya.'

Molly , dan kasutnya, mula berkuasa melalui perancangan perkahwinan, bermula dengan rambut perkahwinannya. Lelaki, keutamaan gadis ini ada di mana-mana. Tiga minggu lagi, tiada tempat, tetapi dang akarnya kelihatan baik. Luis langsung tidak menghulurkan bantuan dan memberitahu Molly, 'ini perkahwinan kamu' dan bukannya Molly mengangkat keningnya, dia menyalahkan Luis yang menyesuaikan diri dengan budaya baharu. Luis terus mengatakan komen biadab kepada Molly tentang anak-anaknya, bagaimana dia perlu berehat, dan bagaimana dia mempunyai 'nasib baik' bahawa dia telah memutuskan untuk tinggal bersamanya. Saya rasa dia hanya sakit hati kerana 'kehidupan bujangnya' hampir mati, kerana lagipun, Luis 'mencintai kehidupan bujangnya.' Mungkinkah dia lebih tidak sesuai?

Molly , teman wanitanya dan rakan sekerjanya semua menuju ke pertunjukan drag untuk parti bujangnya. Satu-satunya isu ialah ia masih terang dan tiada siapa yang sepatutnya berjalan-jalan dengan pakaian seperti Molly sebelum matahari terbenam. Dia nampaknya berseronok dengan persembahan itu dan dia layak menerimanya kerana perlu berurusan Luis . Lelaki itu, sebaliknya, berguling dalam limo ke 'Magic City,' sebuah kelab strip. Pakaian Luis adalah isu pertama. Wajah dan kesan bunyinya adalah beberapa isu utama yang lain. Isu terakhir ialah Luis memutuskan untuk tidak keluar lewat daripada yang dia bersetuju dengan Molly lebih awal. Abang Molly tidak membantu keadaan dalam apa-apa cara dan sebenarnya, memberitahu pemandu limo bahawa dia akan memberi lebih banyak tip kepadanya kerana mereka belum meninggalkan kelab strip lagi. Dia mesti tidak kerap keluar. Bercakap tentang keluar, Molly, sekarang peluang anda!

Elizabeth & Andrey:

Rekap tunang 90 hari andrei elizabeth makan tengahari
Andrew dan Elizabeth pergi untuk berjumpa dengan kakak dan kakak ipar Elizabeth. Harap-harap perkara ini tidak berlaku seperti belon utama. Pada ucapan awal, kakak Elizabeth serta-merta menjadi wira saya dengan bertanya 'adakah kita perlu melancarkan R kita' apabila kita menyebut nama anda? Syukur kepada ALLAH ada orang lain yang terperangkap pada gulungan R Elizabeth. Namun, jawapannya adalah ya. Ya, R mesti digulung kerana….Andrei berkata begitu. Makan malam nampaknya berjalan lancar- Andrei juga bersetuju bahawa keluarga juga penting baginya (asalkan semua orang melakukan semua yang dia mahu mereka lakukan). Adik-beradik mengacau periuk dan mula bertanya tentang gadis malam keluar dan sudah tentu, pesta bujang untuk Libby di Vegas. Andrei pasti pernah mendengar tentang Vegas sepanjang perjalanan di Moldova. Apa sahaja yang berlaku kepada 'apa yang berlaku di Vegas kekal di Vegas?' Buncha mulut besar di Moldova, sheesh. Pada asasnya, Andrei melenyapkan sebarang harapan keseronokan untuk Elizabeth pada masa hadapan. Semuanya sudah berakhir untuknya. 'Dia tidak akan pergi kerana saya tidak menyukainya.' Elizabeth memanggil ini 'tradisional,' tetapi kakak Jen mengatakan tidak mungkin Jose. Dia juga memanggilnya Andrei, tanpa R roll. Itu berani. Elizabeth cuba mewajarkan tingkah laku tunduk ini kerana Andrei datang jauh ke Amerika untuknya. Eh…. Betul.

Adik-adik kepada Elizabeth tampil dengan rancangan besar mengadakan pesta bujang di MIAMI dan bukannya VEGAS. ITU sepatutnya sesuatu yang Andrei boleh dapatkan di belakang. Hanya tiada kelab strip atau lelaki rawak menari padanya. Oh dan tidak menyeronokkan. Pasti tidak boleh berseronok. Adik-beradik sah mengambil berat tentang Andrew menghisap nyawa Elizabeth dan memohon dia untuk satu malam berseronok.

Evelyn & David:

Rekap tunang 90 hari evelyn david memetik epal
Dalam usaha untuk mencuba dan memikat David untuk mencintai Claremont, Evelyn mereka merancang untuk pergi memetik epal, kerana semua orang tahu bahawa epal adalah jalan ke hati seseorang. Saudara Solomon ada bersama mereka, beroda tiga dengan kuat. Sulaiman dan Evelyn seperti jurujual kereta terpakai, cuba menonjolkan bahagian terbaik Claremont, iaitu…. ::masukkan cengkerik di sini::. David cuba menjelaskan bahawa “kita bukan pokok; kita tidak terperangkap di satu tempat.” Lelaki miskin itu mahu keluar dari suasana bandar kecil. Evelyn, seperti biasa, tidak cuba untuk berkompromi dan ini adalah caranya atau lebuh raya.

Ia adalah isyarat yang bagus milik Evelyn ibu bapa membawa seluruh kumpulan, maksud saya keluarga, keluar untuk makan malam; walau bagaimanapun, David adalah SPANISH, bukan MEXICAN. Selamat mencuba, fam. David menegaskan bahawa tidak terdapat banyak kepelbagaian di Claremont yang baik. Saya tidak tahu apa yang memberikannya! Mungkin Floridian yang memiliki restoran Mexico?? Dia menjelaskan bahawa sukar untuk membiasakan diri dengan Claremont, dan benar-benar mengecewakan keluarga. David mencetuskan mereka dan mereka semua tiba-tiba menghampirinya. Menurut ibu Evelyn, Claremont pastinya tidak akan mati. Pshhhht. Sungguh 'elitis.' Saya menjengkelkan kerana semua orang bercakap seolah-olah David tidak berada di meja yang sama. Seperti, dia mendengar apa yang anda katakan, Evelyn. Dia bimbang bahawa David akan cemberut sepanjang hidupnya. Saya lebih bimbang David terpaksa menghabiskan sisa hidupnya bersama Evelyn. Dalam CLAREMONT.

Josh & Masa :

Recap tunang 90 hari aika josh
Josh dan rakannya Joe bertemu untuk berbincang Masa dan bagaimana Joe betul tentang keseluruhan Aika datang ke Amerika. #toldyasobro Josh mula menambah perbelanjaannya dan memberitahu rakannya bahawa dia tidak mampu membeli cincin baharu untuknya. Josh juga takut kerana Aika mengugut dia mahu pulang. Dalam kata-kata Joe , BENDERA MERAH, BAHAYA. Josh kelihatan seperti orang bodoh, tetapi Joe bersetuju untuk bergaul dengan Aika lebih lagi untuk mengenalinya. Mungkin dia juga boleh menampar rakannya kerana dia jelas dipermainkan.

Untuk mengetahui beberapa perbezaan, Josh memutuskan untuk membawa Joe dan Masa ke kawasan senapang. Nah, itu pilihan yang menarik. Bagaimana dengan makan tengah hari? Atau mungkin makan tengah hari? Gila! Tidak, jarak senapang. Mari kita bawa situasi yang tegang ini ke kawasan senapang. Josh jelas bukan lelaki yang pandai. Saya tidak tahu apa yang lebih baik- Matlamat hebat Aika ATAU pakaiannya untuk acara ini? Joe terus bercakap dan mengatakan bahawa dia tidak percaya Aika baik untuk rakannya. Saya perlu memberi dia prop untuk mengatakannya kepada muka Aika, tetapi dia agak terlalu terlibat sebagai kawan. Aika sedikit pun tidak menghargai itu.

Nicole & Azan:

90 hari tunang recap nicole azan
Dengan 5 hari lagi di Maghribi, Nicole dan Azan mendapati diri mereka terpesona dalam pertarungan dramatik. Sementara penerbit mengetuk pintu bilik tidur Nicole yang terkunci, anak perempuannya Mungkin adakah hanya mendapat mani cepat daripada salah seorang ahli keluarga Azan. Bagi saya seperti Nicole tidak pernah mendengar pepatah, 'bagaimana saya boleh merindui awak jika awak tidak akan pergi?' Penerbit cuba dan protes apa yang berlaku daripada Azan dan Nicole, tetapi tidak satu pun daripada mereka tumpah, yang membawa kepada kamera yang sangat janggal mengejar di jalanan. Azan menyatakan kepada kamera, 'tiada apa-apa untuk dibincangkan,' tetapi malangnya, Azan, anda salah. Banyak yang perlu dibincangkan. Sebagai permulaan, apakah yang menyebabkan pergaduhan ini berlaku?! Nicole laras kepada Azan yang tidak mahu ada kaitan dengannya. Nicole juga menggelar Azan bodoh, tetapi…mari kita bincangkan orang Amerika yang memberi wang kepada teman lelakinya dan menyerahkan nyawanya untuk datang ke Maghribi bersama anak perempuannya. Lihat apa yang saya lakukan di sana? Nicole jelas tidak dapat mengambil petunjuk apabila Azan duduk di dalam van dan menyalurkan ketenangan sekarang sambil dia berteriak kepadanya, kerana menurut Nicole, itu adalah 'cara Amerika' (HUH?!). Pergaduhan menjadi bola salji apabila Nicole menolak Azan seperti dia anak patung kain, semuanya kerana Azan cuba melarikan diri daripadanya. Nicole, kelakuan ini tidak menawan hati.

Semasa pengeluar mencuba dan mendapatkan jawapan daripada Nicole , dia mula memuntahkan itu Azan menghina dia dan kumpulan rakyat Amerika secara keseluruhan dan kemudian tangisannya menghalang dan kami benar-benar TIDAK tahu apa yang memulakan pertempuran royale ini. KAMI PERLUKAN JAWAPAN. Nampaknya Azan masih belum melupakan hakikat bahawa Nicole menipunya- 'sekali penipu, sentiasa penipu.' Azan akhirnya keluar dari tangga hanya untuk disambar oleh Nicole sekali lagi yang berulang kali menyelarnya kerana mengatakan dia gila. Nicole, Azan tidak perlu mengatakan anda gila, kami semua akan melihat bahawa anda gila. Yikes.

BERITAHU KAMI – APA PEMIKIRAN ANDA MENGENAI REKAP TUNANG & EPISOD TERKINI 90 HARI INI?