BAGAIMANA orang-orang ini mengambil masa selama ini untuk menyedari kehidupan mereka Tunang 90 Hari ?! Tak percaya….

David & Annie:

Oh budak…dua ini. Selepas minggu lepas episod meletup di mana David telah kebal dan meludahkan jenaka lucah, bukan kelakar, Annie, David, Chris, dan Nikki memutuskan untuk bertemu untuk makan tengah hari untuk membincangkan acara di TAVERN. Suka, jom kawan. Sekurang-kurangnya CUBA untuk memudahkan David, yang telah menjanjikan ketenangan untuk melakukannya Annie sehingga tarikh perkahwinan. Dengan satu hari yang tenang, Annie nampaknya gembira dengan kemajuan David dan David berasa bangga untuk menjelaskan kata dua baharu kepada Chris dan Nikki. Semasa anak kapal, dan kalung emas besar David, terpasang, saya ada satu perkara di fikiran saya- siapa yang membayar untuk makan tengah hari ini?!

Annie mula menerangkan 'hari impian' (dalam milik Chris kata-kata) dia dengan David semalam dan membincangkan kedai seks yang mereka kebetulan masuk. David bersungguh-sungguh menafikan bahawa dia mungkin mempunyai masalah minum, namun masih mempunyai mentaliti lelaki persaudaraan dan hanya minum untuk 'mabuk.' Nikki memanggil BS dan menyatakan bahawa 'tindakan bercakap lebih kuat daripada kata-kata.' David kelihatan takut apabila Nikki pada dasarnya berkata jika David mempunyai lebih banyak insiden seperti yang dia alami dengan abangnya Antonio, dia akan keluar dari jalan. Tetapi bukan Annie. Annie boleh tinggal, sebab dia hebat.
Bercakap tentang keren, bolehkah kita membincangkan ensembel kulit hitam Annie untuk malam gadisnya bersama Nikki? Jadi pinggul. Nikki menerangkan bahawa malam ini dia dan Annie akan makan malam, mendapatkan minuman dan pergi menari. Nampaknya Annie tidak mengambil ikrar minuman keras yang sama seperti yang dia buat pada David… Singkat cerita, Nikki mendapat tahu bahawa dia dan Chris bertanggungjawab secara sah untuk Annie selama 10 tahun. Chris meninggalkan sedikit maklumat itu apabila dia menjelaskan bagaimana Annie perlu ditaja bersama olehnya. Nikki kelihatan lebih terkejut daripada dia apabila abangnya hampir membelasah David dan saya berasa sedih kerana suaminya pada dasarnya adalah ATM David.

Rekap 90 Hari Tunang nikki chrisNikki dan Chris bawa David keluar sans Annie untuk membincangkan berita hebat yang Nikki dapati semasa malam perempuan. Nikki marah! Dia menghantar David mengemas dan meletakkan kakinya ke bawah- tiada lagi huluran tangan! Kecuali rumah di Kentucky. Oh dan kereta. Tetapi selepas itu, tiada yang lain! Nampaknya David akan bertuah di Kentucky. David kelihatan lebih takut kerana dia mungkin perlu mendapatkan pekerjaan sekarang, tetapi Nikki menjelaskan bahawa perniagaan roomie di LA ini telah berakhir.

David dan Annie tiba di Kentucky dan Annie tidak begitu bersemangat tentang situasi ini. Mereka melancarkan dalam Hummer, yang disediakan oleh, anda meneka, Chris dan masuk ke rumah manis mereka (sementara), juga disediakan oleh Chris. Ia ternyata menjadi balai bomba lama dan meninggalkan banyak yang diinginkan. Wajah Annie mengatakan semuanya dan David kelihatan seperti dia boleh minum.

Molly & Louis:

Imbas kembali Tunang 90 Hari molly luis olivia

Hanya berbaki 15 hari lagi menjelang hari besar, Molly enggan mendapati dirinya merancang perkahwinan secara solo sejak tunangnya yang cantik dan kombo baju merah jambu/tali leher memutuskan untuk mengamuk sepanjang malam di kelab strip. Molly pada dasarnya mempunyai anak ketiga dengan Luis . Dia melakukan yang terbaik untuk membangunkan lelaki itu dari tidurnya memandangkan hari sudah tengah hari, dan menidurinya kerana tidak pulang ke rumah sebelum perintah berkurung pukul 10 malam. Luis mengisytiharkan bahawa malam ini adalah 'hari pertama yang menyeronokkan' sejak berada di Amerika dan saya katakan OUCH. Hari terbaik yang anda lalui ialah di kelab stripes dengan abang Jess? Mungkin mereka perlu berhenti dengan perniagaan perkahwinan ini. Molly seterusnya menerangkan bagaimana dia berasa terkilan sejak DIA meninggalkan parti bujangnya pada masa yang mereka putuskan pada awal petang. Luis tidak merasakan apa-apa dan hanya menjelaskan bahawa dia memerlukan 'rehat' dan dia memerlukan 'lebih banyak hari cuti.' Um, tahan. Awak tidak bekerja, Luis. Bayangkan bagaimana dia akan jadi apabila dia sebenarnya seorang yang bekerja?! Molly- keluar sekarang sebelum terlambat.

Molly , sudah tentu, cuba sedaya upaya untuk menjadikan hubungan ini kelihatan normal dan berjaya. Dia membawa kumpulan itu ke kedai aiskrim- Luis , Olivia , dan Kensley . Molly benar-benar cuba membiasakan Luis dengan peranan ibu bapa, namun apa yang dia fikirkan hanyalah keluar malam. Dia menawarkan bantuan sifar apabila Kensley menjatuhkan aiskrimnya dan memberitahu Molly bahawa 'anda perlu mendidik anak perempuan anda.' Dia berkata kata-kata sinis ini sambil tersenyum sinis. Dia kemudian berkata bahawa dia akan 'lebih gembira tidur daripada berada di sini.' Luis adalah yang paling teruk. Sungguh kurang ajar! Dan Molly hanya mempedulikan bahawa dia mempunyai sesuatu yang matang untuk dilakukan. Saya fikir dia mempunyai cara untuk pergi.

Elizabeth & Andrei:

imbas kembali lokasi perkahwinan elizabeth andrei

Perkara pertama dahulu, saya tidak akan pernah bertemu Andrew di padang golf kerana KELAB GOLF. Andrei gila. Jika saya 'En. Chuck” ( milik Elizabeth ayah), saya akan lari. Cepat. Andrei tidak pernah bermain golf sebelum ini kerana dia 'tidak berminat', yang benar-benar menyinggung perasaan Encik Chuck. Pukul satu. Encik Chuck merengus pada Andrei, namun cuba menyampaikan maksudnya kepadanya. Dia pada asasnya menjelaskan bahawa Elizabeth agak cetek dan tidak mahu memandu dengan klutuk dan kemudian menjatuhkan teka-teki kepada Andrei. S: “Adakah anda tahu perbezaan antara Elizabeth dan adik-beradik perempuannya?” A: Kakaknya berkahwin dengan lelaki yang lebih tua dan kaya. Andrei nampaknya tidak terjejas semasa dia menghayun bola, mungkin berpura-pura bola golf itu adalah kepala Encik Chuck. Encik Chuck akhirnya meletakkan semuanya di sana dan menyatakan bahawa Andrei dan Elizabeth perlu sama ada tenggelam atau berenang. Pukul dua. Ayah Elizabeth tidak akan membekalkan sebarang wang untuk perkahwinan ini kerana Andrei tidak memintanya untuk perkahwinan Elizabeth. Ia benar-benar menggosoknya dengan cara yang salah dan saya pasti bahawa kekurangan emosi Andrei menambahkan bahan bakar kepada api. Pukul tiga. Andrei keluar.

Elizabeth terlalu dalam cinta dengan Andrew untuk menyedari bahawa keadaan mereka bukanlah yang terbaik, tetapi Andrei nampaknya merasakan tekanan wang. Dia mencadangkan agar mereka berkahwin SEBELUM 90 hari, supaya Andrei boleh mula bekerja dan dia berjanji bahawa mereka boleh mengadakan perayaan selepas itu. Elizabeth, anda menunjukkan sisi dangkal— Encik Chuck lebih mengetahui. Dia panik kerana dia mempunyai idea ini untuk 'perkahwinan impiannya' dan dewan bandar tidak memotongnya. Akhirnya, Andrei memaksa, maksud saya bercakap, Elizabeth ke dalam perkahwinan cepat. Di kedai gaun pengantin, ibu Elizabeth menangis kerana bayi perempuannya berkahwin dengan begitu cepat manakala adik-beradik Elizabeth memukul kuda mati dan mempersoalkan hubungan itu. Tetapi, nampaknya Elizabeth melakukan segala-galanya dengan cepat. Cepat meminang. Cadangan cepat. Cepat beli baju pengantin. Satu dan selesai. Sekurang-kurangnya kita boleh mengatakan bahawa Elizabeth seorang yang tegas.

Elizabeth dan Andrei nampaknya mencari tempat perkahwinan yang sempurna di tengah-tengah hutan dan (MENGEJUTKAN) Andrei menyukainya! Elizabeth menarik nafas lega. Tempat ini kelihatan seperti projek pengakap lelaki yang salah, tetapi itulah sebabnya mereka membuat vanila dan coklat. Elizabeth bimbang tentang siapa di antara keluarganya yang benar-benar akan hadir ke majlis perkahwinan itu, tetapi biarlah nyata. Mereka semua datang. Tidak mungkin keluarga ini akan terlepas menonton TV, tetapi selamat mencuba!

Evelyn & David:

Imbas kembali Tunang 90 Hari panggilan bangun tidur evelyn dan david

Isyarat memetik gitar. milik Evelyn mempraktikkan krafnya sambil memakai a Billy Cosby baju sejuk apabila ibunya masuk ke dalam bilik dan meminta bantuan melipat pakaian. Seperti mana-mana kanak-kanak 18 tahun biasa, Evelyn mengerang, tetapi TIDAK SEPERTI mana-mana kanak-kanak 18 tahun biasa, Evelyn dan ibunya memulakan perbualan seks yang paling janggal di dunia. Pernah. Ini seperti burung janggal tahap baru dan perbincangan lebah. Mengapa, anda mungkin bertanya? Saya tidak tahu, mungkin kerana ini adalah bagaimana ia turun.

Evelyn: 'Nampaknya tidak selesa dan tidak wajar, bersama, telanjang.'
Ibu: 'Ada perkara yang perlu dipelajari.' (gag)
Evelyn: 'Adakah saya akan SUKA?'
Ibu: “Zkar direka untuk faraj. Ia akan berfungsi dengan baik.”

David , anda mendapat permata yang sebenar. Walau bagaimanapun, Evelyn menjelaskan bahawa David tidak menghargai Evelyn bercakap seperti ini kepada ibunya. Bersyukurlah, David! Jika tidak, siapa tahu bagaimana malam pertama anda akan berakhir?

Evelyn , berpakaian seperti mime sekarang, mencecah kedai pakaian dalam dengan Mikayla , BFFnya, yang sejak itu telah berdamai dengan David. Jelas sekali, Mikayla tahu SEMUA tentang pakaian dalam dan mencadangkan mereka hanya 'berjalan dalam bulatan sehingga mereka menemui sesuatu.' Saya mengalami rasa malu terpakai dengan teruk. Mikayla sebenarnya kena terangkan apa itu THONG kepada Evelyn. Evelyn menyedari bahawa terdapat dua kategori pakaian dalam: 'Comel, berkelas, seksi dan slutty dan saya juga tidak menentangnya.' WOAH. Persembahan di atas pentas sangat berbeza daripada persembahan di helaian, GF, namun Evelyn pada dasarnya menyindir bahawa David seorang yang berhemah. Periuk. Temui cerek.

Evelyn terus membunuh episod ini dengan pakaiannya. Dia berguling ke milik Daud apartmen untuk memasakkan dia makan malam dalam pakaian suri rumahnya tahun 1950-an, kerana, ya tahu, anda perlu melihat bahagian itu. Evelyn mendakwa akan melakukan SEMUA dengan membuat quesadilla keju! Kasihan David. Selepas makan malam, Evelyn memutuskan SEKARANG adalah masa untuk bercakap tentang seks dengan suaminya. David menjadi sangat janggal apabila mendengar perkataan keintiman dan memutuskan mereka hanya akan 'memikirkannya' sebaik sahaja mereka berkahwin. Dia menjadi SANGAT tidak selesa dan defensif sehingga dia perlu 'mengambil rehat terpendek dalam sejarah rehat.' Sungguh, ia hanya rehat 'diam Evelyn'. David ialah seorang lelaki berusia 27 tahun yang tidak boleh menyebut perkataan 'seks' dan sangat tertekan tentang acara yang akan datang- termasuk perkahwinan dan seks. Bendera merah?

Josh & Masa:

Imbas kembali Tunang 90 Hari josh aika

Ia sangat bagus untuk memerah TLC Josh dan Masa ke dalam episod. Josh memutuskan dia mahu berbincang dengan Aika yang mempunyai kes demam bayi yang besar. Aika nak anak ASAP- 3-5 bulan. Josh perlu menjelaskan satu perincian kecil kepada Aika: dia 'diperbaiki' (dengan kata lain, dia menjalani vasektomi). Aika tidak mahu mendengar betapa sukarnya untuk membalikkan prosedur ini. Dia menyatakan bahawa vasektominya adalah 'kesilapan terbesar' yang pernah dilakukan Josh, tetapi saya mohon untuk berbeza. Adakah anda lupa bahawa dia tinggal di rumah dengan sekumpulan kawan? Atau dia berumur 16 tahun ke atas dan masih memakai alat pengukur? Atau lebih baik lagituduhan bekas isterinyaterhadap dia? Aika memanggil Josh kerana membuat janji kosong sebelum dia datang ke Amerika. Berikan wanita itu seorang bayi sudah! Kemudian dia boleh kembali ke kerjaya peragaan itu…

Nicole & Azan:

90 Hari Tunang imbas azan nicole

Azan membuka kepada penonton yang dia marah Nicole kerana menipu. Adakah dia lupa bahawa dia sepatutnya marah kepadanya kerana membelasahnya episod lepas?! Kecurangan nampaknya agak rendah pada tiang totem di sana kawan. Anda hampir mendapat mata hitam! Azan memberitahu Nicole bahawa dia tidak menghormatinya dan itu 100% benar. Dia bertanya 'apa yang saya lakukan dengan gadis ini?' Amin, Azan. Nampaknya seseorang menimbang pilihannya dan menyedari bahawa beberapa ratus dolar setiap bulan daripada seorang gadis Amerika tidak begitu berbaloi. Namun, setelah berbincang dengan Nicole, mereka berdua membuat keputusan, ah kenapa?! Mari cuba lagi. Pasangan ini ada di mana-mana. Semasa mereka bersolek, apa yang saya ingin tahu ialah, di mana MAY?

Nicole skype dengan ibunya di mana mereka bercakap tentang bagaimana Azan sedang melakukan sebagai 'tokoh bapa' untuk Mei. Mereka kemudian bercakap tentang bagaimana hubungan dengan Nicole dan Azan berjalan. Troli sebelum kuda banyak? Saya rasa mungkin hubungan itu harus menjadi keutamaan nombor satu, figura bapa, dekat kedua. Nicole cuba mempertahankan hubungan mereka, tetapi ibunya tidak membelinya. Dia dapat merasakan keragu-raguan Nicole dan berasa seperti ada baiknya hanya tinggal empat hari lagi di Maghribi.

Azan memutuskan untuk mendapatkan nasihat daripada ibu saudaranya, yang berkahwin dengan orang di luar budaya Maghribi. Dia menawarkan beberapa pandangan baru, ya tahu, menghormati satu sama lain. Lebih mudah bercakap daripada dilakukan dengan pasangan ini… Makcik Azan terus mengatakan bahawa dia berkahwin dengan Stallion Itali, tetapi dia datang ke Maghribi dan mengamalkan budaya itu. Nicole, sebaliknya, tidak berusaha untuk mempelajari perkara baru atau cuba merapatkan sebarang perbezaan budaya. Azan menjelaskan dia takut untuk pergi ke Amerika Syarikat kerana hubungan dia dengan Nicole. Oh dan kerana ibu Nicole 'kelihatan sukar.' LOL.

BERITAHU KAMI – APAKAH PEMIKIRAN ANDA MENGENAI REKAP DAN EPISOD TERKINI?