Hanya apabila anda berfikir Tunang 90 Hari tidak boleh merasa malu lagi, kumpulan itu sekali lagi mengalahkan diri mereka sendiri dalam episod minggu ini…

Elizabeth & Andrey:

Di Tampa, Elizabeth sangat teruja untuk memulakan masa penjaranya, maksud saya kehidupan, dengan Andrew (anda lebih baik melancarkan R itu dengan kuat). Selagi Elizabeth tidak keberatan berkurung 24/7, saya tidak melihat masalah sebenar dengan hubungan ini berkembang. Di lapangan terbang, Elizabeth seolah-olah terlupa tanda 'Selamat Datang ke Amerika'. Bukan belon pun. Lelaki itu datang dari MOLDOVA- ini BUKAN jenis sambutan alu-aluan yang saya pasti dia jangkakan... Sebaik sahaja setiap orang keluar dari pesawat dan kelihatan seperti 4 jam kemudian, Andrei berjalan terus ke dalam pelukan Elizabeth. Saya akan mengatakan bahawa dia kelihatan kecewa dengan kekurangan papan tanda selamat datang, tetapi saya fikir itu hanya wajahnya. Andrei menyatakan bahawa dia bercadang untuk hanya 'mengikut arus' semasa ketibaannya ke U S of A, namun mengkritik pemanduan Elizabeth kerana dia seorang wanita, bukan kerana dia nampaknya sedang membelok dengan tajam di garaj tempat letak kereta. Elizabeth mengaku kepada kamera bahawa dia 'takut' dia berjumpa dengan bapa dan abangnya, tetapi itu tidak menghalangnya daripada membawa pulang anak lelaki Moldovianya ke apartmen (kosong) mereka. Apa yang saya perlu katakan ialah, alihkan Chip dan Joanna. Beri ruang untuk dua orang ini- duo penghias rumah baharu!! Dan jangan risau- Ayah Elizabeth membelikan mereka bingkai katil untuk hadiah pindah rumah mereka. Lelaki itu tidak menyukai Andrei, tetapi dia memastikan mereka baik dan selesa di atas katil yang sama. Pergi angka.

Elizabeth berasa sangat lega kerana mempunyai Andrei di sini- bola dan rantainya, secara harfiah- tetapi sangat tidak selesa membawa Andrew untuk berjumpa ayah dan abangnya. Muzik pertempuran yang dimainkan di latar belakang pastinya menetapkan mood. Andrei memanggil bapa Elizabeth sebagai “ Encik Charles ,” yang saya rasa menakjubkan. Krew duduk dan keseronokan bermula- ambil popcorn! 'Jadi, Moldova'- permulaan konvo yang hebat, saudara. Oh. saya. Kebaikan. Elizabeth duduk diam dan meneguk birnya, kerana ia sangat janggal apabila ayahnya memasak Andrei tentang bil, wang dan kerja sambilan Elizabeth. Um, ayah? Tidakkah anak perempuan anda bekerja untuk ANDA? Bagaimana pula kita menjadikan kerja sambilan ini sebagai kerja sepenuh masa? Membingungkan. Kesannya ialah apabila Elizabeth mengumumkan bahawa dia akan 'dengan senang hati' tinggal di Moldova dan bahawa dia 'suka di sana.' Mic. Jatuhkan. 'Encik. Charles” sangat prihatin melihat cucunya yang tidak wujud dan berkongsi ketakutan dan kebimbangannya dengan hubungan ini. Sungguh dahsyat dia! Tidak… Dia menjadi seorang ayah dan mencari anak perempuannya, tetapi konsep “sink or swim” mungkin bukan pendekatan yang betul, “Mr. Charles.”

David & Annie:david annie imbasan tunang 90 hari

Mengucapkan selamat tinggal tidak pernah mudah, dan pastinya tidak mudah untuknya Annie untuk mengucapkan selamat tinggal kepada keluarganya di Thailand. Annie telah memutuskan untuk mengekalkannya David , kerana #Amerika. Saya tidak dapat mengetahui sama ada Annie menangis kerana dia meninggalkan ibunya atau kerana dia menyedari bahawa dia sebenarnya terperangkap untuk berkahwin dengan lelaki bodoh ini, David. Saya fikir jika anda melihat dengan teliti, dia merayu dengan matanya ke kamera untuk menyelamatkannya. Ibu Annie risaukan anak perempuannya, seperti mana-mana ibu yang baik, tetapi dengan cepat menghilangkan rasa gementar kerana dia ingat kerbau air dan kerbau airnya yang serba baharu itu hebat. Pasangan itu mengucapkan selamat tinggal kepada kampung Annie dan memulakan pengembaraan Amerika mereka.

David dan Annie tiba di LA selepas perjalanan panjang dan 'susah' menghabiskan wang kawan baik anda. Terima kasih, Chris!! Sudah tentu rakan yang menyeramkan Chris mengucapkan selamat datang ke Amerika untuk Annie di lapangan terbang (catat Elizabeth...) dan David mendedahkan bahawa dia tidak tinggal di Amerika selama lebih 4 tahun. Cara untuk memilih dia, Annie!! David juga membenarkan kamera memikirkan pemikirannya tentang tiba di bumi AS: 'selamat datang ke permainan!' Ini adalah satu permainan yang saya tidak mahu bermain. Setibanya di rumah rakan Chris yang menyeramkan, terdapat pesta kejutan kecil yang menarik untuk David dan Annie di mana 5 tetamu bergilir-gilir bertanya soalan Annie 21 (heyo 50 Cent!) dan menambah ketidakselesaan keseluruhan pada malam itu. Apabila ditanya tentang mempunyai anak, David menjawab bahawa dia mencuba 'setiap malam' (GAG). Isteri Chris, Nikki, terkejut dengan keseluruhan keadaan yang berlaku di rumahnya dan berdiri, berlipat tangan ketika David membincangkan pertunangan rahsianya seperti barang yang akan dikembalikan. Dia menyatakan bagaimana dia akan 'mencubanya' dan jika ia tidak berkesan kita boleh mengembalikannya…oh tunggu…. Dia jelas tidak memikirkan keseluruhan keadaan ini dengan tidak memberitahu keluarga dan anak-anaknya. Tidak sabar menunggu kamera merakam detik Kodak itu.

Molly & Louis:

molly olivia imbasan tunang 90 hari

Jadi, bagaimana Luis Adakah akan membuat setiap penonton sangat tidak selesa kali ini? Ia tidak mengambil masa yang lama. Molly kurang senang dengan Luis bercakap dengannya Olivia tentang perkataan 'f', tetapi teruskan dan kemaskan krew dan pelayaran ke taman. Molly perlu membuat beberapa panggilan telefon sambil duduk di atas bangku dalam pakaian senamannya tahun 1980-an, jadi oleh itu, penjagaan harian ayah tiri perlu dimulakan. Luis sedang bertengkar dengan young Kensley semasa dia menolaknya dalam buaian, tetapi sehingga dia meletakkannya di atas tanah barulah kita sedar siapa yang menang. Kensley dan bahagian atas bendera Amerikanya bercakap banyak. Saya rasa kita semua tahu siapa pemenang sebenar di sini… Sementara itu, Luis prihatin dengan tugas ayah tirinya dan mengatakan bahawa ini semua sangat 'rapido'. Ya tahu, bukan ketika dia terbang dari DR atau turun dengan sebelah lutut melamar.

Molly bersedia untuk memperbaiki hubungan dengan anak perempuannya yang lebih tua, Olivia . Dia mahu mempunyai masa untuk perempuan/Saya minta maaf teman lelaki baru saya sangat merayap jadi izinkan saya memberi anda masa. Luis dipanggil 'obsesi baru' Molly (aduh) dan Molly hanya menerangkan bahawa 'cinta adalah universal' dan bahawa dia 'unik.' saya akan katakan. Mereka mempunyai detik yang menyentuh hati apabila kuku kaki mereka dipotong dan Olivia menyedari betapa gembiranya ibunya dengan Luis. Mereka terikat dengan perkara ini, tetapi Olivia memberi amaran untuk tidak mempunyai sebarang 'PLAN-TIN' (aka pisang raja) pada majlis perkahwinan, kerana dia tidak akan datang.
Walaupun Molly masih sakit sedikit dengan Luis, dia mahu terus meneruskan hubungan ini. Molly, Olivia, dan ibu Molly berguling-guling ke salun pengantin dengan bergaya dalam trak pikap Colorado berwarna kuning. Molly bersemangat untuk mencari pakaian yang mempamerkan gaya gilanya.
Pakaian Satu: Oh tidak. Oh budak lelaki. Saya tidak fikir menukar seluar dalam dan coli hitam boleh menyelamatkan pakaian ini. Dalam kata-kata Olivia, 'fugly.'
Pakaian Kedua: Entah bagaimana, Molly mendapat ibu jari daripada rombongannya. Renda itu sememangnya cantik, tetapi payudara suci! Nampaknya Molly akan mengiyakan pakaian ini!

Semasa kedai gaun pengantin wanita, abang Molly Jess dan Luis memukul sangkar pemukul. Mereka berdua adalah besties dan saya sukakannya. Saya rasa mereka memakai gelang kaki kawan baik, tetapi saya tidak pasti. Saya amat kecewa dengan keupayaan sukan Luis, atau kekurangannya. Tetapi saya gembira melihat bagaimana mereka bergaul. Luis berkongsi perasaannya tentang anak-anak Molly dengan Uncle Jess (jangan dikelirukan dengan Uncle JessE dari Full House) dan mempertimbangkan untuk kembali ke DR. WOWZA. Jess cuba menjelaskan kepada Luis bahawa Molly tidak boleh bangun dan berpindah ke Republik Dominican. Kenyataan bom ini boleh mengubah SEGALANYA.

Evelyn & David:

imbas kembali evelyn dan david

Katakan dengan saya: Diam, Evelyn … Masa depan Encik dan Puan sedang keluar memburu pangsapuri. David masih tidak 100% selesa dengan peranannya dalam hubungan ini- ya tahu, peranan 'duduk di sana, jangan katakan apa-apa, dan biarkan saya memilih segala-galanya'. Lelaki miskin. Saya akan mengatakan cinta itu buta, tetapi saya tidak pernah melihat sedikit pun cinta antara David dan Evelyn. Evelyn sangat teruk sehinggakan Lisa, broker barang, tidak mahu berada di apartmen yang sama dengannya- dia meninggalkan kunci supaya mereka boleh berjalan di sekitar pangsapuri $1,200 sebulan. Evelyn terpegun melihat dapur 'vintage' (OMG)- mestilah kertas dinding bercorak mawar... David meluahkan kebimbangan tentang harga dan rupa keseluruhan tempat itu, tetapi dia tidak berpeluang dengan Ev. Dia sibuk membuat keputusan eksekutif tentang ke mana pokok Krismas SEBENAR akan pergi di pangsapuri yang jelek ini. David, menyedari bahawa dia hanya perlu mengeluarkan kotak suaranya kerana perbezaannya, kurang berpuas hati tentang kedekatan dengan keluarga Partridge, maksud saya keluarga Evelyn. Lelaki itu memang ada hikmahnya. Saya tidak melihat apa-apa yang menarik tentang Claremont, sama ada. Berurusan dengannya, Evelyn.

Kemudian, Evelyn adalah PUMPED untuk menggegarkan di studio rakaman. David berasa sangat 'berkat' mendengar muziknya. Saya lupa bahawa Evelyn berumur 18 tahun…oh tunggu. Tidak. Saya tidak. Dia tidak boleh bekerjasama dan sangat mementingkan diri sendiri. Evelyn hanya merasakan pasangan itu sepatutnya berakhir 'di mana sahaja Tuhan memanggil kita.' Claremont- di sini mereka datang! David kelihatan janggal seperti yang saya rasa menonton Evelyn melolong beberapa lagu hangat baharu. Penerbit Mike membangkitkan lagi periuk itu dengan mempersoalkan kemungkinan perpindahan ke Virginia dan pergaduhan antara burung-burung cinta semakin bertambah. Kedua-duanya dan pergaduhan awam mereka…

Nicole & Azan:

Rekap tunang 90 hari azan nicole gym 1

Hari ke-22 di Maghribi bermula dengan Azan mengheret Nicole ke gim. Dan saya benar-benar bermaksud menyeret. Sesiapa yang menangkap dia membimbingnya di lengan dengan cara 'jangan berani cuba lari, perempuan'? Azan cuba memusingkan ini sebagai 'Saya mahu awak sihat, Nicole,' tetapi mana-mana orang bodoh boleh melihatnya- walaupun Nicole. Mereka bermula dengan bermain permainan buruk Simon Says dan Nicole hampir-hampir menghitamkan dirinya kerana kekurangan sokongan yang sewajarnya. Seseorang mendapatkan gadis ini coli sukan! Nicole cuba mengatakan perniagaan bersenam ini adalah 'untuk dirinya sendiri' (sisipkan gulung mata di sini), tetapi wajahnya berkata sebaliknya. Nicole berhak mendapat banyak pujian kerana bersenam secara paksa, dan kira-kira separuh jalan melalui rejim yang melelahkan dia memutuskan bahawa dia tidak perlu berubah untuk seorang lelaki. Amin, kakak. Nicole menahan cangkung dan rasa terbakar dan kelihatan seperti dia akan membakar Azan apabila dia menepuk belakangnya dan berkata 'gadis baik.' penyeksaan mutlak. Dan sangat tidak sesuai. Keseluruhan keadaan ini hanya menjadi lebih teruk apabila Azan pawang menyatakan bahawa dia menyukai Nicole 'hanya kira-kira 55%' sekarang. Dengar Azan, awak bukan Channing Tatum. Bagaimana dengan perbincangan sebenar di sini? Anda fikir anda akan mencari wanita Amerika lain untuk membayar anda? Mungkin ya, tetapi….masih.

Sekuat mana pun anda mencuba, Azan , Nicole tidak berminat dengan idea anda tentang gaya hidup sihat dan dia menyedari bahawa mendaki ADALAH senaman, jadi jangan cuba dan gosokkannya. Ketika Nicole mendengus dan menghembus ke puncak Maghribi, Azan membawa Mei untuk rintangan tambahan. Makin bengkak. Kenaikan itu berakhir dengan perbincangan tentang janji yang mungkir dan hati yang patah. Walaupun Nicole berfikir bahawa dia dan Azan akan menikmati malam yang santai untuk menyelesaikan perasaan dan menonton filem, Azan memberitahunya bahawa dia akan keluar dengan rakan-rakannya. Nicole berkongsi betapa sunyinya dia di Maghribi, terutamanya kerana Azan sering keluar berjumpa rakan-rakannya. Azan melarikan diri dari Nicole untuk bertemu dengan seorang rakan di mana dia berbual tentang betapa sukarnya untuk mempunyai Mei dan betapa dia marah kerana dia tidak boleh pergi ke gim. Saya minta maaf, Azan-tidak menyedari anda seperti Batu. Saya menghidu apa yang anda masak dan saya tidak menyukainya. Saya rasa seperti Azan menendang rakannya di bawah meja jadi dia bersetuju di hadapan kamera sambil menjelaskan mengapa dia tidak boleh mencium Nicole di khalayak ramai. sungguh dahsyat. Akhirnya, Azan dan Nicole sangat TIDAK sehaluan.

Josh & Masa:

90 hari tunang recap josh aika cincin belanja

Selepas pemodelan yang gagal, Josh menyedari bahawa lebih baik dia memandu sahaja Masa mengelilingi bandar untuk mempamerkan gula-gula lengan baharunya yang panas. Mereka berakhir di kedai barang kemas tempat Aika mencari keanggunan klasik cincin pertunangan berbentuk hati. Saya benar-benar faham dia mahu menghilangkan cincin ceroboh yang diberikan Josh kepadanya. Itu bekas isterinya dan walaupun saya suka pusaka keluarga yang baik, itu bukan perkara biasa. Aika secara semula jadi menolak bajet Josh dan membuatnya sangat tidak selesa di hadapan jurujual. Ini menyebabkan Josh tiada pilihan selain meneruskannya. Saya katakan kita meletakkan Aika dan Evelyn ke dalam gelanggang dan melihat siapa yang keluar sebagai pemenang. Bos wanita!

Kemudian di restoran, ia kelihatan seolah-olah Josh bercadang untuk duduk di meja yang sempurna, betul-betul di tengah-tengah restoran, untuk anda tahu, menunjukkan wanitanya. Angin terhempas dari layarnya apabila Masa berkata kadang-kadang dia mahu pulang. Ia sama ada mendapatkan cincin berbentuk hati, atau dia akan keluar. Aika mendakwa dia 'tidak materialistik,' tetapi saya mempersoalkannya. Dia allllllllll atas tempat itu- cincin hati, bayi, berikan dia semua perkara! Aika menggambarkan Josh sebagai 'kurang beraksi,' dan saya juga melihatnya, GF. Sudah tiba masanya dia melangkah dan sekurang-kurangnya mendapat tempat sendiri! Tidak boleh membawa pulang bayi ke rumah frat!

BERITAHU KAMI – APA PEMIKIRAN ANDA MENGENAI REKAP DAN EPISOD TERKINI TUNANG 90 HARI?