Nampaknya musim ini 90 Hari Tunang watak sokongan sebenarnya mungkin bintang sebenar rancangan itu!

Minggu selepas kontroversi itu Drama urut Gerbang melibatkan Chris Thieneman dan Nikki Cooper, Abang Nikki Antonio Ticer boleh dikatakan kemuncak persembahan malam tadi.

Sebabnya? Antonio terlibat dalam pergaduhan hebat dengannya David Toborowsky atas kelakuannya yang mabuk di hadapan tunang Annie Suwan . Pada mulanya Antonio nampaknya cuba bersuara untuk Annie tetapi keadaan berubah menjadi buruk apabila David membuat jenaka yang tidak sesuai tentang Antonio yang mendakwa dia mahu bergaul dengan Chris... yang akan menjadi abang iparnya!

Antonio TIDAK menghargai jenaka itu dan membiarkan David melakukannya. Malangnya bagi David, Antonio masih marah dengan adegan yang dikatakan dirakam pada bulan Oktober, dan menumpahkan semua jenis teh tentang David dan Annie di Facebook. Atas sebab yang pelik, Antonio nampaknya lebih kecewa dengan Annie dan membiarkan dia memilikinya. Di bawah ialah catatan Facebook Antonio.

Pertama Antonio mendedahkan penyuntingan itu adalah tidak jujur ​​kerana dia menyatakan dia juga memanggil Annie keluar, menyatakan dia 'penuh dengan pembohongan dan merupakan 'pengguna' lengkap seperti David.Antonio juga mendakwa Annie hanya bersama David untuk wang… dan dengan wang yang dia maksudkan adalah wang Chris kerana kita semua tahu David tidak mempunyai baht! Dia kemudian menuduh Annie mencuri daripada Nikki. Yikes.

“Dia hanya mahukan keuntungan kewangan untuk keluarganya, dia melihat betapa baiknya Chris membekalkan untuknya dan mengandaikan bahawa ia akan sentiasa menjadi … Annie juga mencuri $ daripada Nikki.. Secara harfiah dia dan David sama-sama penuh dengan omong kosong.”

Seterusnya, Antonio menulis bahawa David dan Annie harus berterima kasih kepadanya kerana adegan mereka akan membosankan tanpa dia -

“Jalur cerita David dan Annie sangat membosankan, ini adalah acara kemuncak jika adegan mereka…saya sangat [jujur] dalam perasaan saya dan Sebab saya terlibat dalam “perniagaan” mereka adalah hanya kerana banyak perkara yang dikatakan tidak menghormati saya itu. malam ini, saya tidak berbuat apa-apa selain baik kepada David dan Annie... tetapi dia mabuk adalah alasan dia berlubang dan saya tahu perkara ini selama bertahun-tahun….”

Tangkapan skrin tersebut adalah di bawah -

90 hari tunang antonio menyelar annie

Ia menjadi pemerah jus kerana Antonio menjelaskan bahawa Annie jauh dari tidak bersalah dan bahawa David bukan satu-satunya pilihannya. Dia menuduhnya dua kali dia dalam usahanya untuk merampas lelaki asing. Dia juga memberikan bukti yang termasuk siaran dan gambar yang Annie hantar seorang lagi lelaki warga asing di Facebooknya pada Jun 2016! Antonio menulis -

“Annie juga mempunyai seorang lelaki lain yang dia bercakap semasa bercakap dengan david pada masa yang sama … Dia menggunakan david untuk sokongan kewangan yang datang daripada Chris…… ”

Antonio mengecam annie

Antonio nampaknya telah menyelamatkan yang paling teruk untuk yang terakhir apabila dia membuat dakwaan yang sangat mengejutkan tentang bagaimana David dan Annie benar-benar bertemu. Jika anda masih ingat, David, 49, mendakwa dia bertemu dengan Annie, 24, di sebuah bar karaoke ketika dia sedang menyanyi. Antonio menuduh ia adalah sebuah bar... cuma bukan jenis karaoke.

Antonio mengecam annie 4

Kita harus jelaskan bahawa ini semua adalah dakwaan terutamanya yang di atas. Antonio juga mendedahkan bahawa David dan Annie sudah pasti tidak lagi tinggal bersama Chris dan Nikki. Yang akan masuk akal berdasarkan kami spoiler terbaru tentang David dan Annie .

Harus dikatakan TLC mungkin ingin mempertimbangkan untuk memberi Nicki dan Antonio spin-off mereka sendiri! PASTI mereka membawakan drama tersebut.

BERITAHU KAMI – FIKIR TENTANG KOMEN ANTONIO? ADAKAH ANDA PERCAYA TUNTUTANNYA?