Episod terbaru Tunang 90 Hari disiarkan malam tadi dan semua peminat rancangan itu boleh bercakap tentang Chris Thieneman dan isterinya Nikki Cooper !

Sebabnya? Baiklah David Toborowsky mendedahkan bahawa dia dan tunangnya Annie Suwan akan tinggal bersama Chris dan Nikki setibanya mereka kembali ke AS, kerana masalah kewangannya yang lemah. Semasa makan tengah hari dengan semua pihak, Chris bertanya kepada Annie sama ada dia bersedia membantu di sekitar rumah dengan perkara seperti memasak kerana dia tidak akan dapat bekerja selama 90 hari di sini. Annie kelihatan gembira untuk menawarkan perkhidmatan memasaknya secara sukarela. Walau bagaimanapun, keadaan berubah menjadi menyeramkan apabila Chris bertanya kepada tunang kawan baiknya sama ada dia juga bersedia untuk memberinya 'urutan Thai' semasa dia berehat di tepi kolam renang. Yap. Dia pergi ke sana.

Nikki memandang dengan ngeri tetapi tidak menendangnya di bawah meja tetapi memukulnya terbalik sambil mengeluarkan satu perkataan. Dan tidak juga David yang mana peminat tertanya-tanya apa yang berlaku di sini?

Chris dan Nikki kini bertindak balas terhadap tindak balas hari ini dan mereka mempunyai penjelasan yang cukup baik untuk apa yang kita semua lihat malam tadi.

Nikki , yang mempunyai sendiri Youtube saluran, membuat siaran berikut di bawah pada kumpulan Facebook peribadi tentang rancangan itu. Sebagai kesimpulan, dia mendakwa pengeluar rancangan TLC cukup banyak memberi makan kepada baris tersebut Chris untuk mencetuskan beberapa kontroversi untuk persembahan itu. Dia mengatakan bahawa mereka tidak dibayar untuk penggambaran (hanya pasangan utama yang melakukannya) dan adegan atas bumbung sebenarnya telah dirakam beberapa kali supaya Chris dapat menyelesaikannya dengan betul. Dia juga menambah bahawa inilah sebabnya tiada siapa yang mempunyai reaksi terhadap permintaan yang mengejutkan itu.Nicki menulis -

“Saya HANYA akan menjawab soalan kepada perkara yang telah disiarkan. Saya fikir ia hanya adil & untuk menjawab soalan semua orang. Ya, adegan kekok Chris meminta urut telah diSKRIP. Penerbit memintanya untuk mengatakannya & Chris terpaksa mengatakannya lebih daripada sekali kerana ia tidak kelihatan seperti semula jadi. Kami diberi makan barisan kami sambil duduk di meja, itulah sebabnya tiada siapa yang bertindak balas. KITA SEMUA TAHU APA YANG DIJANGKA. Kami TIDAK dibayar hanya orang yang dibayar adalah orang yang diminta pampasan & pasangan. Saya seorang yang sangat lantang bercakap, anda bodoh untuk berfikir saya hanya duduk di sana & membenarkan suami saya tidak menghormati saya, Annie & perkahwinan kami.

Jika saya kelihatan keras, agresif atau seperti saya menyerang ahli kumpulan, saya memohon maaf, tetapi saya tidak bersetuju dengan cara Sharp/TLC membuat suami saya mencari rating. Saya mempunyai resit SEMUA yang telah kami bayar. Saya juga mempunyai mesej teks antara penerbit & saya & saya tidak mempunyai sebab untuk berbohong tentang APA-APA.”

nikki dan chris facebook

Seperti yang anda boleh lihat daripada tangkapan skrin di atas, Chris juga menjawab untuk mempertahankan dirinya apabila ditanya mengapa dia memilih untuk pergi bersama-sama dengan penerbit, mengakibatkan semua tindak balas ini. Chris menyatakan bahawa dia bersetuju untuk melakukan persembahan itu untuk membantu rakannya David . Dia juga mengakui dia berkata kata-kata itu kerana tekanan rakan sebaya dan menjadi bodoh**. Tidak boleh berdebat dengannya di sana!

Kristus menulis, “Saya faham. Saya sudi. Saya ingin membantu kawan baik saya yang telah tinggal di Asia mengajar bahasa Inggeris sekian lama dia tidak mempunyai bantuan untuk kembali. Dari segi mental dia sudah bersedia untuk membina semula semua jambatan yang terbakar yang dia rosakkan dan mahu kembali. Dia memerlukan satu tangan tambahan. Jadi saya fikir. Setakat komen saya perlu akur walaupun saya tidak meminta urut dalam adegan asal. Tidak sehingga pengarah Adrienne menggalakkan saya untuk di hadapan semua pelakon dan kru. Saya fikir saya adalah pemain pasukan dan mempunyai sedikit tekanan rakan sebaya. Tetapi SEMUA ORANG menyertainya. Dan saya bodoh** yang membenarkannya. Pandangan belakang 20/20.”

Dalam catatan lain, Chris terus melakukan kawalan kerosakan seperti yang menjelaskan bahawa 'urutan Thai' sebenarnya bukanlah sesuatu yang diselewengkan tetapi sekadar urutan dengan memakai pakaian anda. Dia menegaskan sekali lagi bahawa dia diminta oleh pengarah untuk bertanya kepada Annie tentang urutan itu. Dia juga mengakui dia sepatutnya 'tidak pernah bersetuju' dengannya. Dia menambah bahawa rangkaian itu sepatutnya mempunyai rakaman pengarah yang memberinya saluran ini. Nasib baik kerana mereka menyiarkannya! Tidak akan berlaku kawan.

Tangkapan skrin siaran itu ada di bawah.

chris facebook

Saya mesti mengatakan penjelasan mereka agak munasabah kerana berdasarkan sejarah blog saya, saya sangat mengetahui bagaimana penerbit boleh memanipulasi adegan atau saluran suapan kepada pelakon. Nikki juga mendedahkan ini sebenarnya adegan pertama yang mereka rakam untuk persembahan itu.

Di bawah adalah lebih banyak foto Chris dan Nikki.

90 Day Tunang Chris dan Nikki

90 Day Tunang Chris dan Nikki

90 hari tunang Chris Thieneman dan nikki cooper

Ikhtisar tunang 90 hari annie david 2

Annie dan David semasa makan tengah hari atas bumbung mereka yang janggal.

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA PERCAYA PADA PENJELASAN CHRIS DAN NIKKI?