Membawakan anda kemas kini lain pada salah satu daripada Tunang 90 Hari pasangan musim 1!

Kami sedang membuat liputan Russ Mayfield dan Paola Mayfield (Pao) hari ini dan membawakan anda kemas kini tentang perkara yang mereka lakukan serta menjawab soalan besar sama ada mereka masih bersama atau tidak!

Tetapi pertama sekali, sedikit latar belakang tentang mereka ketika pasangan itu bertemu di Colombia semasa Russ sedang dalam tugasan kerja. Tidak lama kemudian, Pao dapat berpindah ke Oklahoma di mana Russ bekerja sebagai jurutera lapangan. Sebelum berpindah ke AS, Pao adalah seorang pereka fesyen di negaranya.

Pasangan itu memang mempunyai sedikit konflik apabila Pao bergambar topless dalam sesi pemotretan peragaan bertentangan dengan kehendak suaminya. Sejak itu, dia mendedahkan kekesalannya kerana bergambar topless dan kedua-duanya nampaknya telah melepasi semua itu. 'Saya tidak tahu, saya rasa saya akhirnya melakukan sesuatu pada masa ini hanya kerana tekanan, hanya kerana saya mahu kelihatan profesional dan kami bergaduh besar,' katanya. 'Saya rasa saya belajar pelajaran saya, tetapi saya fikir itu adalah pertarungan terbesar yang kami ada' dedah Pao.

DI MANA MEREKA SEKARANG?Paola dan Russ masih bersama dan kuat! Malah Russ baru-baru ini berkongsi foto dengan isterinya di atasnya Instagram halaman pada 16 Disember dengan kapsyen: Saya memilih dengan bijak ? #russandpao”.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Russ Mayfield (@russ_mayfield)

Paola juga berkongsi banyak gambar dengan Russ pada peribadinya Instagram muka surat. Selain itu, Paola mengambil bahagian dalam pertandingan terbaik Maxim tahun lepas, dan walaupun dia tidak menang dia mara ke pusingan kedua. Dia terus bekerja sebagai model dan jurulatih peribadi di Miami, Florida di mana dia tinggal bersama Russ yang berpindah ke sana untuk bersamanya.

Akhirnya pasangan kekasih baru-baru ini bercuti bersama dan berkongsi gambar di bawah ketika mereka menyambut Kesyukuran di Breckenridge, Colorado. Kami terus mendoakan kesejahteraan mereka dalam hubungan dan profesional.

Kemas Kini Tunang 90 Hari Paola dan Russ Mayfield

Paola dan Russ Mayfield melawat Colorado semasa Thanksgiving 2017

BERITAHU KAMI – FIKIR-FIKIR MENGENAI KEMASKINI TERKINI MENGENAI RUSS DAN PAOLA?