Ia adalah splitsville untuk Ashley Martin dan Jay Smith … sekali lagi.

Bulan selepas Tunang 90 Hari pasangan membatalkan perceraian pertama mereka dan mengaku berpura-pura perpecahan untuk jalan cerita, Ashley sekali lagi menarik balik perkahwinannya. Lebih-lebih lagi, nampaknya Jay berada dalam bahaya untuk dihantar pulang selepas menerima surat daripada Imigresen yang memberitahu dia telah tinggal lebih masa visanya.

Tunang 90 Hariblogger John Yates adalah orang pertama yang memberitahu berita perceraian itu ketika dia berkongsi pemfailan cerai terbaru pasangan itu pada 24 April.

Mengenai sebab perpecahan, Ashley baru-baru ini menyelar Jay dalam talian kerana membawa keretanya ke kelab strip, manakala, pada masa yang sama, seorang wanita bernama 'Britney Jones' tertuduh Jay hamil dan juga menyiarkan sonogram dalam talian.

Wanita Britney Tuduh Bintang Tunang 90 Hari Jay Smith Menipu dan Mengandungnya

Tidak menghairankan, ramai peminat rancangan itu ragu-ragu dengan kegagalan terbaharu ini kerana ia hanya pada bulan Februari apabila Ashley mengakui dia dan Jay telah memalsukan perpecahan sebelum ini , yang menyebabkan dia pergi sejauh ini failkan penceraian pada bulan Januari, hanya untuk menarik balik pemfailan kurang daripada dua minggu kemudian.

Ketika itu, Ashley menyalahkan tekanan daripada penerbit rancangan kerana mereka merasakan keperluan untuk mencipta drama palsu. Masa pemfailan cerai terbaharu ini juga agak mencurigakan kerana ia datang hanya beberapa hari sebelum musim baru daripada Tunang 90 Hari: Bahagia Selamanya ditetapkan untuk tayangan perdana pada 28 April.

Pada minggu ini juga, John Yates berkongsi surat yang dihantar Jabatan Keselamatan Dalam Negeri kepada Jay yang memerlukan dia hadir di hadapan hakim imigresen pada 8 Mei 2019 kerana mereka menuduhnya kekal “di Amerika Syarikat selepas 3 Jun 2018 tanpa kebenaran daripada Perkhidmatan Imigresen dan Naturalisasi atau penggantinya Jabatan Keselamatan Dalam Negeri.”

Ini mungkin petunjuk bahawa Ashley tidak memfailkan kertas kerja untuk Jay mendapatkan kad hijaunya. Jika itu berlaku, tidak diketahui sama ada itu disengajakan atau hanya kesilapan.

Buat masa ini, Ashley nampaknya sedang bergerak apabila dia berkongsi foto dirinya dengan lelaki lain di New York.

https://www.instagram.com/p/Bws2fwqndoB/

Bagi Jay, dia turut berkongsi foto dirinya dengan wanita lain padanya Instagram Cerita pada 26 April. Gambar itu ada di bawah.

Tunang 90 Hari Jay Smith Wanita Baru

Kredit Foto: Diego Corredor/Dc/Media Punch/Foto Saham Alamy, Instagram