Tunang 90 Hari bintang Larissa Dos SantosLima merasakan adalah perlu untuk meluruskan rekod tentang status imigresennya di Amerika Syarikat selepas bekas ibu mertuanya, Debbie Johnson , memutuskan untuk mengulas situasi itu di Instagram.

Larissa dan Colt Johnson berkahwin sebagai sebahagian daripada merekaTunang 90 Hariperjalanan tetapi memuktamadkan perceraian mereka kembali pada bulan April tahun ini. Memandangkan kini hampir dua bulan kemudian, peminat tertanya-tanya mengapa Larissa tidak dihantar pulang ke Brazil.

Seorang peminat mempersoalkan status Larissa di Amerika Syarikat, bertanya 'Saya hanya tertanya-tanya jika anda menceraikan isteri anda mengapa dia masih di Amerika? Bukankah dia sepatutnya dihantar pulang ke Brazil? Hanya tertanya.' Soalan itu ditujukan kepada Colt, tetapi ibunya menjawab soalan itu.

Debbie mendedahkan bahawa keseluruhan proses mengambil masa mengikut tangkapan skrin yang ditangkap oleh John Yates, membalas , “Semuanya memerlukan masa. Masih ada perbicaraan Keganasan Rumah Tangga minggu depan dan selepas itu dia akan dihantar pulang. Ia hanya memerlukan mereka.”

90-Hari-Tunang-Ibu-Colton-Kata-Larissa-DiusirLarissa tidak menghargai Debbie mengulas mengenai status imigresennya di Amerika Syarikat dan mengambil Instagramnya sendiri untuk meluruskan rekod itu.

Dalam jawatannya, dia menerangkan bahawa segala-galanya tentang dirinya Status AS adalah sulit dan akan kekal seperti itu.

“Saya benar-benar menghormati perjanjian saya yang telah ditandatangani hakim, dan saya telah mengikutinya sejak hari pertama. Perjanjian yang sah ini juga tidak termasuk fitnah pihak ketiga, dan inilah sebab mengapa saya tidak mahu bercakap atau menjawab soalan tentang masa lalu saya, 'jelas Larissa dalam catatannya. “Saya telah cuba menjalani hidup saya dan membenarkan mahkamah mengendalikan segala-galanya, kerana ia berada di tangan mereka.”

Larissa mengakhiri siaran itu dengan mengatakan bahawa tarikh mahkamahnya adalah pada 30 Mei, sambil menyatakan bahawa ini adalah bab terbaru dan paling menyedihkan dalam hidupnya.

https://www.instagram.com/p/Bx8mw0mnmqe/'https://realityblurb.com/2019/01/12/90-day-fiance-colt-files-for-divorce-from-larissa-following-her -tangkapan-ke-3 untuk keganasan rumah tangga/' target='_blank'>difailkan untuk bercerai pada 11 Januari selepas kira-kira tujuh bulan berkahwin. Mereka mengeluarkan kenyataan sebaik sahaja perceraian mereka dimuktamadkan.

“Colt Johnson dan Larissa dos Santos Lima telah menyelesaikan perceraian mereka. Usul telah dikeluarkan dari kalendar dan persetujuan telah dicapai. Peguam sedang dalam proses memuktamadkan ketetapan bertulis untuk menandatangani dan menyerahkan kepada hakim,” kenyataan penceraian mereka berbunyi.

Hubungan mereka dilanda masalah, seperti Larissa ditangkap kerana keganasan rumah tangga menentangnya pada Januari. Dia telah ditangkap dua kali sebelum penahanan Januari ini, dan polis menuduhnya mencederakan diri sendiri ke muka dan badannya. Sebab mengapa peminat mempersoalkan statusnya di negara ini ialah Colt sebelum ini mengesahkan bahawa dia masih mempunyai spekulasi sama ada Larissa telah menggunakan dia untuk kad hijau .

Bagi Larissa, dia mungkin mahu tinggal di Amerika Syarikat. Dia sudah pun move on dengan dia teman lelaki baru Eric dan mungkin mengharapkan masa depan yang cerah di negara ini.

Kredit Foto: Instagram, TLC