Tunang 90 Hari bintang fernanda flores sedang bercakap menentang pasangannya yang terasing, Jonathan Rivera , di Instagram, dan dia tidak menahan diri, beberapa bulan selepas itu mereka berpecah .

Drama itu mula terbongkar apabila Fernanda mendakwa dalam jawapan kepada peminat bahawa Jonathan tidak mempunyai wang. Dia juga menuduhnya berhutang wang kepada kerajaan, dan mendakwa bahawa dia mengancamnya sambil menambah bahawa dia kini 'mati' kepadanya.

'Dia tidak mempunyai wang. Dia [berhutang] kerajaan lebih banyak cukai daripada apa yang dia dapat. Saya memberitahunya bahawa saya akan berjuang dalam perceraian kepadanya untuk mengetahui bahawa saya tahu hak saya dan membuat dia berhenti untuk mengancam saya. Anda semua tidak melakukan apa-apa sekarang. Maaf kerana saya tidak bercakap tentang perpisahan tetapi saya bukan orang yang mencari perhatian dan tidak kurang wang. Saya tidak memiliki sesiapa penjelasan. Dia mati kepada saya,” jawab Fernanda Instagram .

Dalam respons berasingan, Fernanda mempertahankan dirinya kerana menumpahkan maklumat kewangannya, mendedahkan bahawa dialah yang memulakannya.'Saya bosan dengan orang yang mengatakan bahawa saya mahukan wangnya, saya tidak mahu meletakkan 'perniagaannya' di sini tetapi dia yang memutuskan untuk bercakap dan menjual bahagian ceritanya pada mulanya,' Fernanda menunjukkan.

Jonathan memutuskan untuk membalas kepada bekasnya dalam tangkapan skrin yang ditangkap oleh blogger John Yates , kerana dia mendedahkan bahawa Fernanda mungkin kecewa kerana dia baru-baru ini menandatangani surat cerai mereka.

Dalam catatan berasingan, Jonathan menambah bahawa dia tidak pernah melakukan kesalahan terhadap Fernanda. Dan walaupun dia tidak menangani komennya tentang kewangannya, dia mengatakan bahawa dia tidak pernah menipunya. Tuduhan curang itu dibuat berikutan Jonathan membuat beberapa catatan mengenai teman wanita baharu di laman media sosialnya, walaupun dia masih belum menunjukkan wajahnya.

https://www.instagram.com/p/Bx1Dldvlow3/

“Untuk meluruskan rekod – saya tidak pernah menipu dia. Saya bertemu teman wanita saya beberapa bulan selepas perpisahan kami. Saya tidak pernah 'mendera' dia, saya tidak pernah mengancamnya, saya tidak pernah mengabaikannya, saya memberikan segala yang saya ada dan melayannya dengan apa-apa selain rasa hormat,' tulis Jonathan di Instagram sebagai respons kepada komen Fernanda.

'Saya bersabar tetapi tahu ia mesti berakhir apabila dia menunjukkan kepada saya siapa dia sebenarnya,' tambahnya. “Saya tidak akan lagi menjawab dakwaan keterlaluan ini. Saya secara rasmi menandatangani surat cerai yang saya gembira dan meneruskan hidup saya.”

https://www.instagram.com/p/ByYQ3o8H3Ls/

Ia kembali pada bulan Mac tahun ini yang dibanggakan oleh Jonathan membatalkan kad hijau Fernanda, berkongsi berita di Instagram. Tetapi keadaan telah menjadi tegang untuk seketika sebelum itu, sebagai Jonathan menghalangnya di media sosial pada bulan Januari. mereka masalah yang dimainkan untuk tatapan semua orangTunang 90 Haritetapi nampaknya semakin memuncak pada penghujung tahun lalu, kerana hubungan mereka berakhir pada awal Januari.

Kredit Foto: TLC