Anfisa Nava dan Jorge Nava boleh dikatakan antara pasangan paling popular dari Tunang 90 Hari siri.

Pasangan itu, yang terkenal sebagai-on-and-off, akan muncul pada musim ketiga spin-off TLC yang akan datang Tunang 90 Hari: Bahagia Selamanya . Dan dalam yang dikeluarkan baru-baru ini treler untuk persembahan itu, mereka ditunjukkan bergaduh, seperti biasa, dengan Anfisa menuduh Jorge sebagai bapa anak luar nikah.

Yang membawa kita kepada semua soalan penting - adakah Jorge dan Anfisa masih bersama hari ini? Nah, kami mempunyai jawapan itu di bawah!

Mula-mula, mari beritahu anda tentang pasangan itu. Kali terakhir mereka dipaparkan di TLC, ia adalah semasaBahagia selama lamanyaperjumpaan semula musim 2 apabila Jorge, 27, mengugut untuk mendedahkan apa yang Anfisa, 22, lakukan untuk hidup selepas perpisahan mereka. Kami ada sejak itu didedahkan bahawa Anfisa didakwa melucutkan pakaian dalam tempoh ini.

Di sebalik semua drama itu, pasangan itu secara mengejutkan kembali bersama dan masih bersama sehingga Februari 2018 selepas Jorge penahanan dadah selepas dia ditangkap dengan 283 paun ganja di dalam bagasinya. Pasangan itu melepaskan a video YouTube menangani isu undang-undang Jorge.Tunang 90 hari jorge dan anfisa bersuara mengenai penahanan dadah

Jorge dan Anfisa menangani penahanan dadah Jorge dalam video YouTube dari Februari 2018

Walau bagaimanapun, pada satu ketika pada April 2018, keadaan menjadi kacau bagi pasangan itu selepas Anfisa menuduh Jorge menipu pada dia dengan mendiang pelawak Stevie Ryan .

Sejak itu, nampaknya pasangan itu telah berpisah lagi kerana Anfisa membawanya kepadanya Instagram halaman pada 2 Mei dan menjawab seorang peminat yang bertanya kepadanya sama ada dia akan meninggalkan Jorge jika dia adalah bapa kepada anak perempuan bekas teman wanitanya yang berusia 10 tahun.

Anfisa menjawab: 'Adakah anda akan tinggal bersama seorang lelaki yang berbohong kepada anda tentang mempunyai anak?'

Dia kemudian menambah, 'Wanita sepatutnya mengambil semua perkara yang dilakukan oleh suami mereka? Takkan. Tapi awak buat awak perempuan.”

Tangkapan skrin pertukaran itu ada di bawah.

Catatan Instagram Anfisa

Jadi begitulah. Sehingga hari ini, Jorge dan Anfisa tidak lagi bersama kerana Jorge menghadapi masalah undang-undang dan kemungkinan dia melahirkan seorang anak sedekad lalu.

Buat masa ini, Anfisa, yang mungkin atau mungkin tidak mempunyai lebih pembedahan plastik , terus sibuk dengan menyiarkan gambar solo di laman Instagramnya!

https://www.instagram.com/p/Bh7pVsAHWig/?taken-by=anfisanava_

KEMASKINI (5/20/18) – Nah, nampaknya Anfisa dan Jorge sekali lagi kembali bersama! Pada 19 Mei 2018, Anfisa membuat perkongsian foto di bawah dengan Jorge dengan kapsyen: “Isteri bahagia, hidup bahagia. ”

https://www.instagram.com/p/Bi99nM5lTkG/?taken-by=anfisanava_

Lagi gambar pasangan itu ada di bawah -

Pasangan Tunang 90 Hari Anifsa dan Jorge

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA TERKEJUT DENGAN KEMASKINI TERKINI TENTANG JORGE DAN ANFISA?