Kami telah membawakan anda kemas kini tentang Tunang 90 Hari pasangan musim 5 dan hari ini kami membawakan anda kemas kini terkini dengan David Toborowsky dan Annie Suwan aka Annie Toborowsky !

Penonton TLC melihat David yang berusia 48 tahun dan Annie yang berusia 24 tahun berkahwin pada akhir musim rancangan itu, dan pada reunion tell-all , mereka kelihatan masih kuat walaupun tawaran $10,000 daripada rakan David Chris Thienemen untuk Annie pulang ke Thailand. Tawaran yang dia tolak.

Sebagai tambahan kepada drama dalam rancangan itu, yang termasuk pertarungan dengan anak perempuan David Ashley Toborowsky yang mengecam ayahnya kerana penipu dan tidur dengan pelacur, terdapat lebih banyak drama yang dimainkan di luar rancangan itu! Pertama Ashley baru-baru ini melakukan temuduga di mana dia menggelar David sebagai ayah yang tidak sabar dan peminum alkohol. Selain itu, Antonio Ticer , abang kepada Nikki Cooper (Isteri Chris) yang mencarut beberapa minggu lalu di mana dia menyelar Annie dan David! Anda boleh membaca lebih lanjut mengenai perkara ini di bawah.

Jadi dengan semua drama yang sedang berlangsung ini, persoalan besarnya ialah adakah Annie dan David masih bersama hari ini selepas pertemuan semula itu menceritakan semuanya? Baiklah kami mempunyai jawapan itu untuk anda di bawah!

Ya David dan Annie masih bersama dan kuat! Pasangan itu, yang telah berkahwin pada 1 November di Kentucky, baru-baru ini melawat Florida untuk Krismas!Annie, yang sentiasa mengemas kininya Instagram halaman dengan gambar dirinya dan David, berkongsi foto di bawah 26 Disember dengan kapsyen, “Ohhhhh. Saya rasa Florida adalah yang terbaik di AS.”

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Annie Boom???????????????? (@annie_suwan_toborowsky)

Dia juga menyiarkan satu lagi foto terbaru bersama David 9 Disember 2017 dengan kapsyen: “Parti Krismas dan pengumpulan dana politik. Selamat Hari Krismas dan Selamat Bercuti kepada semua.?”

Jawatan itu di bawah -

90 hari tunang annie instagram

David lebih kurang aktif padanya Instagram halaman walaupun dia kadang-kadang menyiarkan gambar dengan Annie di sana sini.

Satu berita menarik yang juga kami temui ialah walaupun mendakwa bangkrut mempunyai kekurangan kewangan dalam rancangan itu, David dan rakannya Chris kedua-duanya memiliki syarikat pelancongan yang dipanggil Fantasi Thailand yang membantu orang yang ingin melancong ke Thailand. Mudah-mudahan itu menunjukkan nasibnya telah berubah sejak penggambaran rancangan itu.

Juga, Antony (abang ipar Chris) membuat beberapa dakwaan yang mengejutkan tentang David dan Annie semasa kata-kata kasar Facebook. Dia memanggil Annie sebagai pengguna palsu, dan menuduhnya melakukan dua masa David. Anda boleh membaca semua tentang itu di sini .

David, yang pernah mempunyai berat 350 lbs., mendedahkan dia mencapai titik terendah tiga tahun lalu selepas bercerai dengan isterinya selama 21 tahun. Dia kehilangan pekerjaan, rumah, kereta dan hampir tiada apa-apa. Lebih teruk lagi, David kemudiannya diserang angin ahmar. Dia bagaimanapun memutuskan untuk menekan 'butang restart,' dengan menurunkan berat badan, mengemas begnya dan berpindah ke Thailand. Di situlah dia bertemu dengan Annie di sebuah bar karaoke. Dan seperti yang mereka katakan, selebihnya adalah sejarah kerana David melamar Annie selepas tidak sampai dua minggu berkenalan. Serius!

Jangan ragu untuk menanda halaman ini dan terus menyemak semula kerana kami akan mengemas kini siaran ini dengan sebarang maklumat baharu yang kami temui pada masa hadapan tentang pasangan ini.

DIBAWAH ADALAH LAGI GAMBAR ANNIE & DAVID!

Gambar Perkahwinan TLC 90 Hari David dan Annie Berkahwin

Pasangan Tunang 90 Hari David dan Annie pada Hari Perkahwinan mereka di Kentucky

TLC 90 Hari Tunang Annie dan David Spoiler, Foto dan Kemas Kini

Gambar tunang 90 hari david dan annie

Pasangan Tunang 90 Hari Annie dan David

Adakah Annie dan David 90 Day Fiance masih bersama

David Toborowsky dan Annie Chanoknat Angel Suwan

90 Day Fiance dibintangi oleh David dan Annie

annie dan david

BERITAHU KAMI – APA PEMIKIRAN ANDA TERHADAP ANNIE DAN DAVID?