Membawakan anda kemas kini tentang Nicole dan Azan hari ini berikutan yang sangat dramatik Tunang 90 Hari akhir musim 5 dan perjumpaan semula!

Peminat rancangan itu melihat Azan Tefou bukan sahaja tidak hadir secara peribadi malah enggan menjawab tunang Nicole Nafziger panggilan telefon dan teks, yang bermakna dia tidak dapat menggunakan Skype semasa pertunjukan seperti yang dirancang sebelum ini.

Nicole, 23, juga cuba menghubungi Azan, 24, daripada nombor tidak dikenali tetapi dia masih enggan mengangkatnya! Yikes. Didedahkan bahawa Nicole tidak dapat mencapai Azan selama tiga hari sebelum pertemuan semula.

Jadi persoalan besarnya ialah adakah Nicole dan Azan masih bersama hari ini? Adakah dia akan datang ke AS tidak lama lagi? Adakah dia mendapat kelulusan visa semasa temuduganya? Kami mempunyai semua jawapan untuk anda di bawah!

ADAKAH AZAN MENGHUBUNGI NICOLE SELEPAS REUNION TELL-ALL?Ya, rangkaian TLC tweeted yang Nicole memang dengar daripada Azan selepas pertemuan semula itu. Azan yang licik itu!

'Azan akhirnya memanggil Nicole kembali selepas penggambaran selesai!' menulis rangkaian. Tangkapan skrin tweet itu ada di bawah.

azan nicole

ADAKAH NICOLE DAN AZAN MASIH BERSAMA?

Yang menghairankan, ya mereka! Nicole bertahan untuk kehidupan sayang. Perjumpaan semula itu telah dirakamkan pada 4 November. Tarikh ini penting kerana Nicole berkongsi siaran penuh cinta tentang Azan pada 16 November padanya Instagram halaman yang menunjukkan mereka masih bersama selepas pertemuan semula. Dan sejak itu dia telah berkongsi berbilang siaran bulan ini pada bulan Disember yang menunjukkan ia masih kukuh (lebih lanjut mengenai siaran baharu di bawah).

nicole azan screenshot

ADAKAH AZAN SEKARANG DI AMERIKA SYARIKAT?

Tidak, bukan dia. Dia telah diluluskan untuk temu duga visanya pada satu ketika pada bulan Oktober, dan pada 13 Disember orang dalam untukTunang 90 Harimenulis blog bahawa Azan telah dinafikan untuk visa K-1nya di Maghribi! Youtuber Keith , yang mempunyai hubungan rapat dengan beberapa ahli keluarga Azan, memberitahu berita itu. Pada hujung minggu yang sama, Nicole menghantar soalan kepada pengikut Instagramnya yang bertanya sama ada mereka ingin melihat dia dan Azan meneruskan perjalanan mereka melalui saluran Youtube.

Dia menulis, 'Adakah anda ingin melihat saya dan Azan di Youtube membuat vlog kehidupan kami dan meneruskan perjalanan bersama?' Dan pada awal Disember, dia berkongsi tangkapan skrin dirinya Facetiming dengan kekasihnya. Nicole juga masih belum menafikan berita bahawa Azan dinafikan untuk visanya.

90 hari tunang nicole azan update

Dengan kemas kini terbaharu ini, masa depan hubungan pasangan itu kekal di udara. Kami mendoakan yang terbaik untuk mereka seperti biasa.

BERITAHU KAMI – APA PEMIKIRAN ANDA MENGENAI KEMASKINI TENTANG NICOLE & AZAN?