Kami membawakan anda spoiler terkini rancangan temu janji terbaharu MTV Pukulan Berganda pada Cinta , yang menampilkan Pantai Jersi ahli pelakon Vinny Guadagnino dan Pauly 'DJ Pauly D' DelVecchio .

Jika anda peminat TV realiti sekolah lama seperti saya, maka pastinya anda membesar dengan rancangan pertandingan temu janji seperti rancangan klasik sepanjang zaman— Rasa Cinta , Batu Cinta, dan sudah tentu, legenda Saya Suka New York ! Sebutan yang mulia juga diucapkan kepada Demi Cinta Ray J (Panjang umurbahaya!). Jadi, bayangkan saya terkejut apabila MTV memutuskan untuk membuat rancangan yang serupa dengan rancangan klasik dengan Vinny dan Pauly D.

Dan nampaknya ia adalah perjudian yang baik oleh rangkaian kerana penilaian untuk rancangan itu telah mendapat sambutan hangat. Ini malah telah menimbulkan khabar angin tentang kemungkinan musim kedua.

Jadi, apa yang akanPukulan Berganda pada Cintamusim kedua bermakna bagi wanita yang kini bersaing untuk memenangi hati Vinny dan Pauly D? Nah, spoiler di bawah mungkin memberi kita lebih banyak maklumat tentang perkara ini.

MTV merakamkan perjumpaan semula untukPukulan Berganda pada Cintaminggu ini, pada hari Isnin, 17 Jun. Menurut rungutan di media sosial, termasuk rancangan itu Reddit halaman peminat, Vinny akhirnya memilih Alysse Joyner pada akhir persembahan.Tembakan Berganda pada Cinta Vinny dan Alysse

Tembakan Berganda pada Vinny Love dengan pilihannya yang dikhabarkan Alysse

Bagaimanapun, menurut kilang khabar angin, perkara tidak menjadi antara Vinny dan Alysse. Kononnya, Vinny cuba untuk meneruskan Maria Elizondo berikutan perpisahannya dengan Alysse. Maria didakwa menutupnya.

Untuk DJ Pauly D , walaupun khabar angin sebelum ini mendakwa dia memilih Dewan Nikki , kata-katanya ialah Pauly akhirnya tidak memilih sesiapa! Menurut khabar angin, dua wanita terakhir Pauly adalah Derynn Scine dan Nikki, tetapi dia akhirnya memanggil teksi untuk kedua-dua wanita itu.

A Double Shot pada Love Pauly D bersama Nikki dan Derynn

Pukulan Berganda pada Cinta Pauly D dengan dua pilihan terakhirnya yang dikhabarkan Nikki dan Derynn

Jadi begitulah. Ini hanyalah khabar angin yang belum disahkan yang tersebar di media sosial, jadi kami tidak dapat mengesahkan ketepatannya. Jadi, untuk melihat bagaimana musim ini berakhir, teruskan menontonPukulan Berganda pada Cintasetiap malam Khamis di MTV pada 8/7c.

Sementara itu, di bawah adalah video daripada rakaman pertemuan semula.

https://twitter.com/itzcrystalyo/status/1141100663889256448

Kredit Gambar: MTV

BERITAHU KAMI – FIKIR-FIKIR MENGENAI SPOILERS DOUBLE SHOT AT LOVE 2019? ANDA INGIN MELIHAT MUSIM KEDUA?