Dalam apa yang dirasakan seperti deja vu, A-Rod aka Alex Rodriguez hampir terserempak Bethenny Frankel , hampir-hampir kerana dia cuba mengelak daripada terserempak dengannya!

Muka surat Enam melaporkan bahawa minggu lepas A-Rod sedang merakam iklan komersil di sebuah apartmen di seberang dewan dari katil bayi Soho Bethenny, dan apabila melihat Suri Rumah Sebenar New York star, dia bersembunyi! Aduh.

Sumber mendedahkan bahawa sebaik sahaja A-Rod ternampak Bethenny di koridor dalam perjalanan ke apartmennya, dia seolah-olah 'menerjang ke apartmen' di mana penggambaran dibuat. Adakah ia hanya saya atau adakah visual itu membawa pada lols!

Bethenny, 47, dan A-Rod, 42, memang mempunyai sejarah, kerana dia telah terbuka tentang fakta bahawa dia pernah bertemu dengannya memetik mereka pergi beberapa tarikh bersama semasa penampilan lalu pada Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung .

Jadi mungkin itulah sebabnya A-Rod, teman lelaki Jennifer Lopez , keluar dari jalannya untuk mengelakkan lari masuk yang janggal. Malangnya bagi Bethenny, ini bukan kali pertama dia cuba mengelak daripada terserempak dengannya. Dilaporkan pada bulan September bahawa kedua-dua Jlo dan A-Rod tegur Bethenny semasa acara untuk Tangki jerung .Fakta menarik yang anda tanya? Kedua-dua Bethenny dan Alex telah mendaftar masuk ke hos tetamuTangki jerungjadi selamat untuk mengatakan bahawa dia tidak akan dapat terus mengelaknya untuk selama-lamanya.

Kredit Foto: Instagram

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA JUGA MENGELAK BETHENNY? FIKIR-FIKIR TENTANG CERITA INI?