Ibu Remaja DAN bintang Amber Portwood kini menghadapi perebutan hak penjagaan dengan teman lelaki Andrew Glennon mengikutinya penahanan keganasan rumah tangga minggu lepas .

Memandangkan butiran baharu dikeluarkan berhubung perkara yang berlaku antara pasangan MTV sebelum dia dilemparkan ke penjara, satu laporan mendakwa Andrew telah meminta perbicaraan kecemasan dengan harapan diberikan hak penjagaan penuh ke atas mereka. anak lelaki James yang berumur satu tahun .

Pada hari Selasa, 9 Julai, TMZ mengesahkan berita pemfailan Andrew, yang datang hanya beberapa hari selepas Amber didakwa memukul lehernya dengan kasutnya ketika dia memegang anak lelaki mereka pada pagi Jumaat. Menurut audio penghantaran, Andrew percaya dia dan James berada dalam bahaya ketika pertikaian hangat dia dan Amber.

Selepas kejadian itu, Andrew memberitahu polis dia mengalami kesakitan dan kesan melecet kelihatan. Nasib baik anak mereka tidak cedera.

Andrew juga memberitahu polis bahawa Amber telah memukulnya sebelum ini dan berulang kali mengancam untuk mencederakannya secara fizikal.Bagi Amber, dia dilaporkan memberitahu polis bahawa semasa dia memukul Andrew, dia hanya bertindak ringan di bahunya kerana dia merakamnya.

'Ia berada di bahu dan saya hampir tidak memukulnya,' kata Amber, melalui Bintang Indy .

Menurut laporan daripada Starcasm , orang dalam yang didakwa di penjara Marion County berkongsi butiran tambahan mengenai penangkapan dan pemenjaraan Amber di media sosial.

'Mereka terpaksa menghantarnya pada asasnya apa yang dipanggil pentadbir kerana dia berprofil tinggi,' sumber yang tidak disahkan itu menyatakan, sambil menambah bahawa mereka kononnya telah diberitahu oleh seseorang di penjara bahawa Amber 'menyahtoksin dadah' dan 'menggunakan ubat-ubatan.'

'[Amber] mengadu bahawa dia tidak layak berada di sana kerana apa yang dia lakukan hanyalah memukulnya dengan flip flop,' tambah orang dalam itu.

TMZ juga melaporkan bahawa Amber telah didakwa dengan tiga pertuduhan jenayah berikutan penahanannya. Tuduhan termasuk bateri domestik, jenayah melulu menggunakan senjata maut, dan bateri domestik dengan kehadiran kanak-kanak.

Amber dan Andrew mula berkencan pada musim panas 2017 selepas bertemu di set Perkhemahan Perkahwinan: Bintang Realiti .

Ibu Remaja DANmusim 10 disiarkan pada hari Isnin jam 9 malam. di MTV.

Kredit Foto: Agensi MEGA