Kredit: Shutterstock/Kathy Hutchins/Eugene Powers

Ambyr Childers sedang mencari perintah sekatan keganasan rumah tangga terhadap bekas suami Randall Emmett .

Menurut laporan baru, aktres itu memfailkan permintaan di Mahkamah Tinggi Los Angeles County pada hari Isnin, mendakwa dia mempunyai 'ketakutan yang sah untuk keselamatan dan kesejahteraannya' selepas dilaporkan membaca pertukaran e-mel yang dihantar antara penerbit dan pengarah. dan peguam undang-undang keluarganya, Ben Valencia .

Pada 25 Oktober, The Los Angeles Times berkongsi berita tentang pemfailan Ambyr, mengesahkan permintaannya untuk perintah sementara kecemasan terhadap Randall, yang sebelum ini dilihat pada Peraturan Vanderpump bersama tunang keretapi Lala Kent , telah dinafikan kerana kekurangan bukti, tetapi menyatakan bahawa perkara itu akan dikaji semula semasa perbicaraan 14 November.

Dalam petisyennya, Ambyr berkata dia mengambil tindakan undang-undang terhadap Randall selepas melihat surat-menyurat 'mengancam' antara dia dan peguamnya.

Seperti yang dijelaskannya, dia menghantar e-mel kepada Randall minggu lalu selepas menerima notis daripada sekolah anak perempuan sulung mereka di London, yang memberitahunya bahawa kanak-kanak itu sentiasa lewat semasa di bawah umur. jagaan ayahnya . Dan sebagai tindak balas kepada mesejnya, Randall berkongsi salinan e-mel antara dia dan Ben.“Bilakah anda akan mendapatkan wang sebenar bersama-sama supaya kita boleh mengeluarkan kekecohan ini untuk selama-lamanya. Ini tidak baik untuk anak perempuan kamu,” Ben dilaporkan menulis.

'Saya tidak mempunyai wang sebenar untuk ini dan anda tahu itu,' jawab Randall.

Ambyr, yang berkongsi hak penjagaan fizikal dan undang-undang bersama London, 12, dan Rylee, 8, dengan Randall, berkata e-mel itu menakutkannya kerana 'kemuncak dan terdesak' kata-kata Ben.

'Jika bukan akibat kecederaan fizikal kepada saya, adakah wang itu untuk menetapkan saya?' dia menulis. “Adakah ia sejenis rasuah untuk penguatkuasaan undang-undang? Dengan sejarah Randy yang menyalahi undang-undang dan/atau aktiviti menakut-nakutkan, tiada apa yang boleh diketepikan, dan semua tafsiran yang mungkin membuatkan saya takut akan keselamatan saya.'

Juga dalam pemfailannya, Ambyr menuduh Randall melakukan kesat emosi dan lisan semasa perkahwinan mereka selama lapan tahun, mengatakan dia 'akan meletakkan tangannya di leher saya dan memberitahu saya bahawa saya tidak akan pernah dapat lari daripadanya' dan mendakwa dia meletakkan alat pengesan. di bawah keretanya selepas itu perceraian mereka Disember 2017 .

Pada masa itu, Ambyr berkongsi, Randall 'mengakui kepada saya bahawa peguamnya Ben Valencia telah mengarahkannya untuk mengupah penyiasat persendirian yang kemudiannya meletakkan peranti pengesan pada kereta saya.'

Ambyr juga menyebut pendedahan Jun Times dalam petisyennya, mendakwa Randall menawarkannya $50,000 untuk 'berdiri di sebelahnya dan menyangkal apa yang dikatakan artikel itu,' tetapi mendedahkan dia menolak kerana dia 'sama seperti mangsa lain dalam artikel itu.'

SebagaiPeraturan Pampeminat pasti pernah mendengar, Randall dituduh tingkah laku yang tidak sesuai dengan wanita dan penganiayaan pekerja dalam pendedahan itu, yang dinafikannya.

Ambyr terus meminta hak penjagaan sah tunggal ke atas dia dan dua anak perempuan Randall, dan dia meminta Randall dijauhkan 100 ela darinya, rumahnya, tempat kerjanya dan kenderaannya. Dia juga berkata dia mahu dia menghadiri program campur tangan pemukul selama 52 minggu.

Sebagai tindak balas kepada pemfailan, wakil untuk Randall memberitahu Realiti Blurb , 'Randall gembira Mahkamah bersetuju bahawa tiada merit untuk mana-mana tuntutan dan menolak permintaan itu.'