Daripada semua ahli pelakon yang muncul pada musim ke-12 Suri Rumah Sebenar Beverly Hills , Tambah Dada telah menjadi salah satu, jika bukan yang paling, angka polarisasi dalam kalangan penonton.

Musim 12 menyaksikan Lisa dan Kathy Hilton pergi bertentang mata selepas Lisa mendakwa Kathy mempunyai hubungan penuh “kehancuran” dan membuat komen yang menghina tentang adiknya, Kyle Richards , dan rakan pelakon yang sama semasa lawatan ke Aspen, Colorado. Ramai peminat telah berhimpun agar Lisa dipecat kerana kelakuannya yang kejam terhadap Kathy dan juga dia rawatan lepas bekas rakannya dan bintangnya, Denise Richards .

Lisa benar-benar merasai tindak balas semasa muncul di panel 'Ask Andy' semasa hari pertama BravoCon pada hujung minggu sebagai peminat dicemuh tanpa belas kasihan dia (walaupun ada tepukan juga).

Sekarang, tuan rumah Andy Cohen sedang mempertimbangkan drama dan memberikan butiran di sebalik tabir yang berlaku sebelum acara itu. Semasa rancangan radio Radio Andy, Andy memperincikan perbualan yang berlaku antara Lisa dan Erika Jayne .

“Saya bercakap dengan Erika mengenainya malam tadi sebelum Tonton What Happens Live. Dia berkata mereka akan meneruskan dan Erika berpaling kepada Rinna dan berkata, 'Anda akan dicemuh.' Dan Rinna pergi, 'Apa?' Dia pergi, 'Anda akan benar-benar diejek, bersedialah, '” Andy teringat.Andy seterusnya berkata bahawa dia percaya Erika tahu apa yang akan berlaku disebabkan pengalaman negatifnya sendiri dengan penonton dan mengambil tanggungjawab untuk memberi amaran dan menyokong Lisa untuk tindak balas yang tidak dapat dielakkan.

'Erika, saya fikir, mungkin dia mengelilinginya dan membantu [Lisa] ... dan dia memberinya alat seperti, 'Apa yang anda akan lakukan? Seperti, memilikinya, lakukan sesuatu.”

Dalam detik BravoCon yang kini terkenal, Lisa sashayed ke RHOBA pentas panel dan membalikkan ahli penonton.

@realityblurb

Lisa Rinna Mendapat Boo'd di Panel RHOBH di #Bravocon 🫣 #LisaRinna #RHOBH #BravoTV #Bravo

♬ bunyi asal – realityblurb

Mengikuti panel, Andy ketawa teringat bagaimana Lisa masuk ke bilik akhbar dan menggelar diejek sebagai salah satu 'sorotan' kerjayanya.

“[Lisa] berkata, ‘Dalam 30 tahun saya tidak pernah diejek, ia menggembirakan.’ Dan anda tahu apa? Bagi seseorang yang 'memilikinya,' saya suka, 'baik untuk awak,'' kata Andy.

Dengar klip penuh di bawah.