Bolehkah a Suri Rumah Sebenar Beverly Hills pengeluar bertanggungjawab ke atas Drama Puppy Gate musim kesembilan ?

Selepas khabar angin timbul di mana penerbit tertentu, yang namanya kami sunting, dituduh membocorkan cerita Puppy Gate kepada Radar Online, yang Lisa Vanderpump adalah dituduh ramai daripada melakukan, Andy Cohen bertindak balas terhadap skandal pengeluaran yang berpotensi di Twitter.

“Hei [Andy], [Evolution USA] – melihat di Reddit bahawa [Redacted] membocorkan cerita itu kepada Radar Online. Jika itu benar dia harus dipecat kerana memusnahkan musim. Selain itu, jika dia berbuat demikian, SEMUA ORANG yang terlibat perlu memohon maaf secara terbuka kepada [Lisa Vanderpump], termasuk editor & penerbit,” seorang pengguna Twitter menulis pada 18 Julai.

Bersama-sama dengan mesej pengguna Twitter, mereka memasukkan maklumat yang dikongsi di Reddit. Reality Blurb juga menerima tangkapan skrin yang sama daripada salah seorang pembaca kami awal hari ini, dan ia disiarkan di bawah.

Penerbit RHOBH dituduh membocorkan Puppy Gate Story'Nama penerbit ialah [Redacted] dan dia berkawan rapat dengan Kyle,' tulis pengguna Reddit. 'Semua wanita sepatutnya mempunyai jalan cerita mereka sendiri kali ini tetapi dia merasakan dia terhutang budi kepada Kyle kerana dia dan Kim datang keSuri rumahbukannya rangkaian lain ketika mereka melihat dan ia meletupkannya dengan adegan limo!”

“Musim ini tidak sepatutnya mengenai Puppy Gate sama sekali tetapi Teddi tidak tahan dengan Dorit dan tidak akan melepaskannya. Wanita-wanita itu telah membuat perjanjian untuk tidak membangkitkan tindakan undang-undang antara satu sama lain jadi mereka melompat pada cerita Puppy Gate!!” pengguna meneruskan.

Menurut dakwaan pengguna Reddit, Andy mengetahui tentang dakwaan kebocoran cerita penerbit selepas disahkan bahawa Lisa bercadang untuk berhenti dari rancangan itu , tetapi dia masih berteduh tentang keadaan itu semasa reunion .

Bagaimanapun, sebagai tindak balas kepada spekulasi itu, Andy menolak sepenuhnya laporan itu sebagai palsu dalam tweetnya sendiri.

'Mungkin teori paling bodoh... ironinya melibatkan salah satu juara terbesar LVP,' tulisnya.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsperjumpaan musim sembilan bersambung Selasa, 23 Julai jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: JOHN NACION/startraksphoto.com, Eugene Powers/Shutterstock.com