Kredit: Shutterstock/Lev Radin

Andy Cohen baru-baru ini membincangkan perkara yang akan datang pada Bravo pada tahun 2023.

Selepas mengesahkan 'gangbuster' yang sedang disiarkan musim ketiga daripada Suri Rumah Sebenar di Salt Lake City dan 'hebat' musim ketujuh daripada Suri Rumah Sebenar Potomac akan berakhir awal tahun depan, the Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung hos mendedahkan bila penggambaran akan bermula pada musim ke-13 daripada Suri Rumah Sebenar Beverly Hills , membincangkan tentang Suri Rumah Sejati New York City berpecah, dan berkongsi rancangan Thanksgivingnya dengan anak berusia tiga tahun ialah Benjamin dan berusia enam bulan anak perempuan Lucy .

“[RHOBA], kami berehat seketika, dan kemudian kami akan kembali melakukan penggambaran bersama mereka pada tahun baharu,” Andy mengesahkan pada episod 21 November DAN! Berita , gagal berkongsi butiran tambahan tentang pelakon yang berpotensi .

UntukRHONY, kata Andy musim 14 sedang dalam pengeluaran sementaraRHONY: Legasiadalah seterusnya.

'Kami menembak yang baruSuri Rumah Sejati New York Cityyang saya teruja, dan kemudian kita akan dapatLegasipergi,” katanya, sambil menambah bahawa musim ketiga Perjalanan Wanita Terbaik Suri Rumah Sebenar akan memulakan penstriman di Peacock pada 2023.Bagi keluarganya, Andy berkata dia akan meraikan percutian Kesyukuran di New York City buat kali pertama.

'Saya selalu pergi ke St. Louis, di mana seluruh keluarga saya berada,' jelasnya. 'Mereka memberi saya rehat supaya saya tidak perlu terbang pulang bersama anak-anak tahun ini, dan mereka akan datang ke sini.'

Tetapi apabila ia datang untuk memasak hidangan Kesyukuran, Andy menyerahkannya kepada para profesional.

'Saya mengupah katerer dan saya sudah selesai,' katanya.

Seperti yang mungkin dilihat peminat, Andy juga baru-baru ini bercakap tentang rancangan Malam Tahun Barunya , membayangkan bahawa apabila ia datang ke pertunjukan CNNnya untuk istimewa percutian, yang turut menampilkan rakan lamanya Anderson Cooper , dia tidak mempunyai rancangan untuk 'sedar' selepas dia prestasi liar tahun lepas .

Sebagai tindak balas kepada komen daripada ketua baru CNN, cahaya Chris , yang bercakap dengannya Kepelbagaian , mengatakan bahawa Andy minum 'menghakis kredibiliti kakitangan CNN dan merosakkan 'kehormatan' yang mungkin mereka nikmati di kalangan penonton,' Andy melabel Chris sebagai 'jackhole' malamnya dalam episodWWHLawal bulan ini.

“Saya cuma nak awak tahu, saya dan Anderson akan berpesta lebih keras daripada yang pernah kita berpesta sebelum ini pada Malam Tahun Baru! Adakah awak memahami saya!?' dia menjerit.