Andy Cohen telah mengesahkan bahawa Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim 10 akan termasuk ahli pelakon baharu.

Lebih sebulan selepas itu Lisa Vanderpump mengumumkan dia akan menjadi meninggalkan persembahan selepas sembilan musim , Andy bercakap tentang apa yang akan datang untuk siri TV Bravo dan mendedahkan jika dia percaya Lisa akan kembali suatu hari nanti .

'Saya fikir ia akan menuju ke arah baharu,' Andy mengakui musim akan datang untuk Kehidupan Hollywood . “[Lisa] jelas telah menjadi sebahagian daripada persembahan itu sejak awal. Tiada penggantinya. Tetapi kami mempunyai pasukan yang hebat dalam rancangan itu.”

“Maksud saya, jika anda melihat pelakon itu, ia seperti…Ia adalah kumpulan yang hebat. Jadi saya teruja untuk melihat ke mana ia pergi,” sambungnya.

Walaupun Andy berkata dia tidak fikir Lisa akan 'kembali dalam masa terdekat,' dia juga menyatakan bahawa 'pintu akan terbuka' kepadanya.Bagi rancangan Bravo TV untuk menambah 'orang lain' pada rancangan itu, Andy tidak memberikan sebarang petunjuk mengenai siapakah ahli pelakon baharu itu .

Mengimbas kembali tentang cara Lisa berpisah dengan siri itu, Andy berkata dia berharap dia tinggal lebih lama untuk 'menyatakan pandangannya' kepada bekas bintang bersamanya yang kini berada di perjumpaan semula . Yang berkata, apabila ia datang untuk mengacau periuk, Lisa tidak diperlukan.

'Ia sebenarnya sangat dramatik dan kami menggerakkan jarum,' jelasnya. 'Beberapa konflik yang mengejutkan dan beberapa orang yang mengejutkan juga datang bersama.'

Ansuran kedua bagi Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsperjumpaan musim sembilan akan bersiaran pada hari Selasa depan, 23 Julai jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Sara Jaye Weiss/StartraksPhoto.com, Kathy Hutchins/Shutterstock.com