Oh budak lelaki. Hari ini Andy Cohen mendapati dirinya terlibat dalam jenis drama yang biasanya dikhaskan untuk Bravo Housewives selepas pelawak Kathy Griffin menuduhnya menggunakan dadah dan mengganggu!

Kathy, 56, menyiarkan video YouTube pada hujung minggu bertajuk 'Kathy Griffin: A Hell Of A Story,' di mana dia mendakwa pengacara rancangan bual bicara itu menawarkan kokainnya pada dua kesempatan dia muncul di Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung .

'Sejurus sebelum kami menyiarkan secara langsung, Andy Cohen secara peribadi bertanya kepada saya di pejabat di Embassy Row, iaitu syarikat produksi yang membuat persembahan sialan itu, jika saya mahu melakukan pukulan,' dakwa Kathy.

Kathy, yang menyatakan dia tidak menggunakan dadah atau minum pun menambah, 'Saya berharap dia bergurau.'

Kathy meneruskan apabila dia mendakwa Andy, 49, menawarkan dadahnya pada kesempatan berasingan semasa dia bersendirian dengannya di pejabatnya. “Dia seperti, ‘Adakah anda mahu minum kok?’ Saya fikir dia serius!…Dia meminta saya membuat kokain dengannya. Itu membuatkan saya sangat tidak selesa…Saya fikir itu pelik. Saya tidak tahu mengapa dia melarikan diri dengan itu, 'kata Kathy.



'Dia benar-benar mengganggu saya dan melayan saya dengan buruk,' tambah Kathy. Wowzers.

Ini mendorong Andy untuk membuka laman Twitternya untuk menafikan dakwaan itu. “Saya benar-benar terpegun dengan cerita ini. Ia 100% palsu dan benar-benar dibuat-buat,” tweet Andy.

Mengenai latar belakang ini, lihat Kathy dipecat oleh CNN daripada pertunjukan hos bersama Malam Tahun Barunya dengan Anderson Cooper berikutan tindak balas daripadanya apabila dia bergambar dengan imej dipenggal Presiden Trump . Andy kemudian dinamakan sebagai penggantinya kerana dia mempunyai persahabatan yang rapat dengannya Anderson .

Selepas dipecatnya, Kathy baru-baru ini menyelar Anderson dalam sebuah temuduga di mana dia menyifatkan dia sebagai 'waris tanpa tulang belakang'. Ini mungkin yang mendorong Andy untuk melemparkan teduhan kepada Kathy apabila TMZ mengejarnya minggu lepas dan bertanya kepadanya beberapa soalan tentang dia. Andy menjawab: “Siapa? Saya tidak kenal dia.”

Nampaknya Kathy tidak mengambil terlalu baik dengan pendapat Andy dan oleh itu video YouTube dan tuduhan penggunaan dadah ini!

Kredit Gambar: Instagram/Youtbube

BERITAHU KAMI – SIAPA YANG ANDA PERCAYA? ANDY ATAU KATHY?