Kredit: Charles Sykes/Bravo

Andy Cohen sedang bertindak balas terhadap Suri Rumah Sejati ' dakwaan dan penafian menghubunginya dengan aduan.

Selepas beberapa wanita bercakap dengan Kami Mingguan di BravoCon , dengan Suri Rumah Sebenar New Jersey bintang Melissa Gorga , Dolores Catania , dan Jackie Goldschneider , Suri Rumah Sebenar Potomac ahli pelakon Robyn Dixon , dan Suri Rumah Sebenar Orange County 's Taylor Armstrong mengatakan bahawa mereka adalah yang paling mudah untuk berurusan, Andy mengesahkan hanya beberapa kenyataan mereka adalah benar dan menjelaskan mengapa wanita itu kadang-kadang menghubungi mereka.

'Saya tidak ingat tetapi sebahagian daripada mereka saya seperti, 'Adakah anda bergurau dengan saya bahawa anda kini mengatakan anda tidak pernah mengadu kepada saya?'' Andy teringat semasa wawancara 27 November dengan Kami Mingguan . 'Tetapi ia adalah terutamanya, ia adalah 80 peratus benar, mungkin lebih tinggi peratus benar.'

Berikutan komen wanita itu kepada Kami Mingguan , yang termasukRHOC's Shannon Beador mengaku memanggil Andy 'satu kali' dan Vicki Gunvalson mengatakan dia memanggilnya 'setiap musim,' Andy enggan menyatakan yang manaSuri rumahbintang yang paling banyak dicapai. Sebaliknya, dia berkata dia paling kerap mendengar daripada wanita tentang rancangan bual bicaranya pada lewat malam, Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung .

“Ia bergantung kepada apa yang berlaku tetapi mereka biasanya tidak menghubungi saya untuk mengadu lagi. Kadangkala jika sesuatu dikatakan pada [WWHL], mereka akan [menjangkau],” dedahnya.Kedai itu kemudiannya ingin tahu sama ada dia akan membuat liputan Lizzy Savesky 's keluar kontroversi daripada Suri Rumah Sebenar New York City , yang datang selepas dia disasarkan dengan retorik antisemitik dan ancaman, pada musim 14 .

'Kami tidak,' dia mengesahkan, terus menyoroti mesej kejam yang sering dimuntahkan di media sosial.

“Saya jelas tidak membenarkan anti-Semitisme dalam apa jua bentuk. Ia kelihatan tidak masuk akal untuk mengatakan bahawa pada zaman ini tetapi kita melakukannya dan kita perlu mengatakannya dengan kuat. Saya tweet sesuatu tentang anti-Semitisme beberapa minggu lalu dan maklum balas yang saya dapat sudah cukup untuk mencemaskan saya, saya perlu katakan,” kongsinya. 'Jadi saya tidak fikir media sosial membantu menyatukan orang ramai.'

Untuk RHONY: Legasi , Andy mengakui sukar untuk memikirkan rancangan itu tanpa Penyanyi Ramona , WHO mengumumkan pemergiannya daripada francais awal bulan ini.

“Saya sangat teruja dengan rancangan ituRHONYbahawa hakikat bahawa kita mendapat yang serba baharuRHONYdan kemudian pelakon dengan kegemaran lama kami, pasti, sudah tentu begitu,” katanya.

Juga semasa temu bual, Andy mengesahkan dia menghubunginya Bethenny Frankel berkenaan denganLegasi.

“Apabila kami mengumumkanLegasipada mulanya saya berkata, 'Lihat, kami melakukan ini,'' dia ingat.