Andy Cohen muncul pada episodSelamat Pagi Amerikaminggu ini dan semasa penampilannya, the Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung tuan rumah danSuri Rumah Sejatipenerbit membincangkan beberapa topik yang menyeronokkan dalam wawancaranya yang paling mendedahkan.

Apabila ditanya bekas suri rumah Bravo yang mana dia ingin berjumpa kembali, Andy menyatakan dia ingin mengalu-alukan Caroline Manzo kembali kepada Suri Rumah Sebenar New Jersey. Dia pun bertepuk tangan Teresa Giudice untuk usaha 'menakjubkan' beliau ke dalam dunia pembinaan badan

Soalan lain yang diajukan kepada Andy ialah yang mana Suri Rumah Sejati New York City bintang yang dia rasa dia paling serupa, dan dia pilih Carole Radziwill .

“Saya mungkin Radzi. saya tidak tahu. Saya tidak tahu bahawa saya seperti mana-mana daripada mereka,” jelasnya, menurut laporan yang dikongsi oleh Berita ABC .

Topiknya beralih kepada Suri Rumah Sebenar Atlanta pelakon, dan Andy menjelaskan mengapa bintang tetamu lama Marlo Hampton tidak pernah menerima pic.“Pada mulanya, kami tertanya-tanya sama ada ia sesuai. Nene menyokong [Marlo] dari awal dan kemudian dia dan Nene benar-benar bertengkar…dan kemudian Nene meninggalkan persembahan dan jadi maksud saya, ia adalah baik satu perkara selepas yang seterusnya,” katanya mengenai jawatan sambilan beliau.

Walaupun Marlo nampaknya tidak menuju ke arah peranan sepenuh masaSuri Rumah Sebenar Atlanta, dia hampir membintangi rancangannya sendiri yang diterbitkan oleh bintang bersama Kandi Burruss (sebelum ini tiba-tiba dibatalkan ) dan Andy mendapati idea itu 'sejuk.' Yang membawa kepada persoalan mengapa Kandi sentiasa mendapatspinoffpada Bravo dan sama ada ia sebahagian daripada kontraknya atau tidak?

“Dia tidak mempunyai apa-apa dalam kontraknya. Dia hanya seorang ahli perniagaan yang baik dan dia sentiasa mempunyai banyak idea dan dia juga sangat bersemangat,” kongsi Andy mengenai Kandi.

Bercakap tentang projek baharu, banyak khabar angin telah bertiup kencang sejak beberapa bulan kebelakangan ini berhubung kemungkinan penambahan Suri Rumah Sebenar Houston dan Suri Rumah Sebenar San Antonio kepada barisan TV Bravo tetapi menurut Andy, dia tidak begitu pasti mengembangkan francais .

'Saya rasa kami baik sekarang,' katanya.

Bagi yang kontroversi yang berterusan sekeliling Thomas Ravenel dan juga dakwaan serangan seksual terhadapnya, Andy berkata bahawa dia Pesona Selatan ketiadaan reunion adalah 'keputusan bersama' dan ditangani teman wanitanya Ashley Jacobs ' kehancuran baru-baru ini .

“Saya terkedu. Saya terkejut dan ia bukan kemelut terakhir [Ashley] musim ini dan apa yang berlaku pada perjumpaan itu sungguh mengejutkan.'

Sebagai penutup, Andy bercakap tentang pertunangan baru-baru ini antara Peraturan Vanderpump bintang Jax Taylor dan Brittany Cartwright .

“Saya terkejut dan tidak sama sekali [terkejut]. Saya harap Jax tidak meniupnya,” katanya bergurau.

Akhirnya, Andy ditanya mengapa rancangan popular 'The People's Couch' dibatalkan.

“Saya mendapat lebih banyak teks dan tweet tentang rancangan itu, tetapi saya rasa ratingnya tidak begitu kuat untuk membuatkan Bravo membawanya kembali, untuk mengambilnya. Ia menyeronokkan selama beberapa tahun,” jawabnya.

Kredit Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock.com, Instagram