Andy Cohen muncul pada Naomi Campbell Podcast awal minggu ini, di mana dia berkongsi beberapa butiran yang menyeronokkan tentang hubungannya dengan pelakon Suri Rumah Sejati dan sejarah francais.

Selepas pertama kali mendedahkan pelakon mana dia teragak-agak untuk memberikan nombor telefonnya, the Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung hos menjelaskan sebabnya Suri Rumah Sebenar Orange County hampir tidak pernah disiarkan dan mengakuinya Vicki Gunvalson sebenarnya bukan ahli pelakon pertama rancangan itu.

'Saya akan berkata Potomac dan Dallas dan Tasik garam paling lambat mendapat nombor saya kerana ia adalah yang terbaru,” kata Andy kepada Naomi pada episod 9 Mac. Tiada Penapis Dengan Naomi , dengan menyatakan bahawa 'jika mana-mana daripada mereka memerlukannya, mereka mendapatnya.'

Walaupun ketiga-tiga bandar itu adalah francais yang paling baru dilancarkan, dengan yang tertua,RHOP, mula disiarkan pada Januari 2016, ansuran pertama bagiRHOC, telah dibangunkan lebih sedekad sebelumnya, pada tahun 2005, dan hampir dibatalkan sebelum akhirnya ditayangkan pada Mac 2006.

“Musim pertama ituDaerah Oren, kami mempunyai masalah yang besar dalam bidang tersebut. Rakaman yang kami dapat semula, tiada yang masuk akal,” akui Andy. “[Dan] ada satu ketika di mana kami mempertimbangkan untuk membunuh persembahan dan tidak benar-benar menghasilkan persembahan.Menurut Andy, dia dan pasukannya mendapati bahawa mereka akan menanggung kerugian $400,000 jika mereka melepaskan siri itu sebelum ini. Lauren Zalaznick , EVP NBCUniversal pada masa itu, memutuskan untuk menggandakan dan 'merakam lebih banyak' adegan dengan 'lebih ramai orang.'

'Pada mulanya, ia adalah satu percubaan di Orange County,' kata Andy sambil melihat ke belakang. 'Ia adalah seorang lelaki bernama Scott Dunlap yang membawa kami rakaman jirannya dan dia hanya berkata, 'Ada sesuatu di sini.''

Walaupun Scott pada asalnya menunjukkan persembahan sebagai Kekang Keghairahan Anda -jenis parodi tentang kehidupan di belakang pintu, Andy dan pasukannya memutuskan untuk merakam wanita itu, termasuk Vicki, Jeana Keough , Kimberly Bryant , jo de la rosa , dan Lauri Peterson (yang sebelum ini Lauri Waring) , dalam format siri dokumen.

'Mereka tidak tahu apa yang mereka lakukan. Mereka tidak tahu apa persembahan itu,” kata Andy mengenai pelakon itu.

Walaupun Andy mengakui bahawa Vicki adalah sebahagian daripada kumpulan asal, dia berkata Jeana yang mendaftar untuk muncul diRHOCmusim pertama sebelum wanita lain.

'Jeana benar-benar orang pertama yang ditandatangani dalam kumpulan itu dan Vicki tinggal di pinggir jalan,' katanya.

Selepas musim pertama, Vicki, Jeana, dan rakan pelakon mereka bersatu semula di halaman belakang rumah Vicki Rumah Coto De Caza $3.35 juta , di mana mereka membuat penggambaran perjumpaan pertama francais itu.

“Mereka berlima duduk di situ dengan TV di belakang rumah. Ia sangat pelik. Dan mereka hanya menonton klip rancangan itu dan bercakap mengenainya, 'kata Andy.

Pada tahun berikutnya, Andy mengambil peranan sebagai hos perjumpaan untuk musim kedua.

“Kami memerlukan seseorang untuk menganjurkannya dan saya telah mula menganjurkan rancangan web yang dipanggilTonton Apa Yang Berlakuitu adalah sebuahSelepas Tayanganselepas Bos Teratas . Jadi saya membuat persembahan untuk seketika dan bos saya berkata, 'Anda melakukan persembahan ini dalam talian. Adakah anda ingin melakukan ini?’” dia ingat.

Mengenai masa depan daripadaSuri Rumah Sejatifrancais, Andy memberitahu Naomi dia dan pasukannya sedang membangun yang baru Suri Rumah Sebenar Miami untuk perkhidmatan penstriman NBCUniversal, Peacock.

'Kami sedang bermain-main, mungkin akan melakukannya lagi. Selalunya, selalu ada ramai orang yang berkata, ‘Sila bawa balik.’ Ia adalah bandar yang hebat. Ia sangat pelbagai. Ia sangat mengujakan,” usiknya.