Andy Cohen mengalu-alukan tuan rumahTonton What Crappenpodcast ke rancangan larut malamnya, Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung , pada hari Selasa, di mana beliau membincangkan pengambilan dan pemecatan Suri Rumah Sejati .

Setelah disoal siasat Hakim Tamra Penampilan baru-baru ini di IG Live, di mana dia memanggil Andy memecatnya daripada Suri Rumah Sebenar Orange County , Andy bertindak balas terhadap keluaran Bravo baru-baru ini yang tidak ditapis Suri Rumah Sebenar New Jersey klip dan ditujukan kepada Sharon Osbourne kontroversi.

“Berapa banyak yang anda selain pemutus masih dengan semuaSuri rumahrancangan, adakah anda masih menghantar semua rancangan?” Ronnie Karam bertanya pada WWHL: Selepas Tayangan pada 16 Mac.

Selepas mengesahkan bahawa dia masih menjadi sebahagian daripada pelakon, Andy menjelaskan apa yang berlaku dalam proses pengambilan dan pecat wanita francais hitnya.

“Pengambilan adalah kumpulan kolektif dan pemecatan adalah kumpulan kolektif. Jadi ia adalah perbualan kumpulan,” kongsi Andy.Semasa sesi Soal Jawab di Festival TV Tribeca pada 2018, Andy memberikan penjelasan yang lebih panjang tentang bagaimana mereka membuat keputusan di mana Suri rumah akan mendapat but.

'Ia biasanya perbualan,' katanya. “Pada penghujung setiap musim, kami bercakap dengan wanita tentang apa yang mereka akan datang dan sama ada mereka mahu kembali. Apa yang mereka lihat untuk masa hadapan. Kemudian kami juga melihat persembahan dan berkata, ‘Bagaimana kami mahu menukar rancangan itu?’”

Juga pada diaWWHL Selepas Tayangan, tetamu lain bertanya kepadanya sama ada dia mempunyai rancangan untuk menyiarkan sebarang episod tanpa penapisanSuri Rumah Sejati, Andy mengakui itu bukan panggilan untuk dia buat.

“Ya, orang suka klip tidak ditapis [RHONJ] bahawa Bravo mengeluarkan di mana Teresa menjerit perkataan c berulang kali [tetapi] itu adalah isu yang melebihi gred gaji saya,” dedahnya. “Ia ada kaitan dengan FCC dan isu yang lebih besar daripada saya. Saya secara peribadi ingin melihatnya. Saya mendapat semua potongan tanpa penapisan dan ia agak menyeronokkan untuk ditonton.'

Mengenai pemikirannya tentang Sharon dan kontroversi yang dihadapinya selepas menyatakan sokongan Piers Morgan berikutan cadangan beliau itu Meghan Markle telah berbohong semasa wawancaranya dengan Oprah Winfrey , Andy berkata dia percaya Sharon sepatutnya kembali ke Ceramah untuk menangani skandal itu dengan segera.

“Dalam fikiran saya, apa yang mereka sepatutnya lakukan dengan perkara Sharon Osbourne ialah kembali, naik semula keesokan harinya, bincangkannya di udara. Teruskan bercakap,” kata Andy di Australia Rancangan Kyle Dan Jackie O rancangan radio. “Sekarang kami sedang menyiasatnya dan kami sedang menyiasat apa yang berlaku. Ia seperti, teruskan bercakap. Kamu tahu?'

Minggu lepas, semasa temu bual dengan Naomi Campbell , Andy berkata dia 'terpikat' oleh Temu bual Meghan dengan Oprah .

'Dua perkara bagi saya yang menyebabkan saya tidak dapat memahami dan mengambil berat tentang Meghan dan Harry ialah dia mengatakan dia membunuh diri dan apabila anda melihat omong kosong perkauman yang turun dalam pelbagai cara. Ia adalah perkara yang tidak perlu. Saya faham mengapa [mereka] pergi,” kata Andy.

Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsungdisiarkan pada hari Ahad hingga Khamis pada 11/10c di Bravo.

Kredit Foto: Ron Adar/ Kathy Hutchins/Shutterstock