Andy Cohen sedang membuka tentang keputusan itu belakang Vicki Gunvalson ‘turun pangkat baru-baru ini pada Suri Rumah Sebenar Orange County .

Sebelum berkongsi pendapatnya untuk menambah seorang lagi pelakon untuk pelakon Suri Rumah Sebenar Beverly Hills , Andy menjelaskan mengapa Vicki tidak termasuk dalam pelakon sepenuh masa untuk musim 14. Andy juga membuka tentang harapannya untuk masa depannya pada siri itu.

'Sebenarnya kami sentiasa mencari untuk menyegarkan setiap persembahan,' kata Andy Kami Mingguan pada 24 Julai. “Dia telah berada di rancangan itu selama 14 tahun. Itu adalah larian yang tidak pernah berlaku sebelum ini dalam rancangan skrip, rancangan realiti, apa-apa sahaja.”

Menurut Andy, dia ingin melihat Vicki terus muncul dalam rancangan itu untuk 14 musim akan datang. Apabila bercakap tentang episod akan datang, dia menambah bahawa dia 'sangat sebahagian daripada musim ini.'

'Dan itu hanya, ia hanya tentang memastikan segala-galanya segar,' jelasnya.Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Vicki Gunvalson (@vickigunvalson)

Bagi pelakon musim 10 pulaSuri Rumah Sebenar Beverly Hills, Andy sedang memburu untuk seseorang mengisi ruang kosong ditinggalkan oleh Lisa Vanderpump.

“Kami sentiasa mencari suri rumah baharu di setiap bandar secara asasnya. Kami sentiasa memandang sebelah mata, tidak kira betapa hebat pelakonnya. Seperti yang saya katakan sebelum ini, Vanderpump tidak boleh digantikan, tetapi ia adalah persembahan ensemble dan kami mempunyai kumpulan bintang-bintang di sana dan kami akan melihat untuk menambah kumpulan itu,” kongsinya.

Pada masa ini,Suri Rumah Sebenar Beverly Hillspelakon termasuk pelakon Tambah Dada dan Denise Richards , dan juga bekas pelakon kanak-kanak Kyle Richards . Menurut Andy, dia tidak menolak kemungkinan menambah pelakon lain ke dalam siri untuk musim 10.

'Ia adalah perbualan. Ya, ia adalah perbualan. Saya fikir ia sesuatu yang perlu difikirkan,” katanya. 'Saya fikir anda hanya perlu melihat setiap orang semasa mereka datang.'

Suri Rumah Sebenar Orange Countymusim 14 tayangan perdana Selasa, 6 Ogos jam 9 malam. di TV Bravo.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills perjumpaan musim sembilan berakhir pada hari Selasa, 30 Julai jam 9 malam, juga di Bravo TV.

Kredit Foto: Tony DiMaio/startraksphoto.com, Ron Adar/Shutterstock.com