Andy Cohen sedang bertepuk tangan pada Tambah Dada kerana mencadangkan dia tidak jujur ​​tentang kandungan sampul surat yang dibawanya Suri Rumah Sebenar Beverly Hills perjumpaan semula.

Pada hari Rabu, selepas Lisa mendedahkan di Instagram Storynya bahawa dia mempunyai dua, bukan satu, sampul surat, salah satunya disertakan tangkapan skrin mesej teks dihantar tengah Kathy Hilton 's kehancuran di Aspen , sebagai tindak balas kepada Andy yang mendakwa resitnya berkaitan dengan drama dia dengan Sutton Strarke , Andy menafikan melihat apa yang ada dalam sampul surat kedua.

'Dia mempunyai resit Elton John, dia mempunyai, apakah resit Aspennya yang tidak pernah saya lihat. Kami tidak pernah sampai kepada mereka. Kami tidak memotong mereka daripada persembahan. Dia tidak pernah menyerahkan mereka semasa persembahan. Dan begitulah kisah resit Rinna,” kata Andy pada episod 2 NovemberAndy Cohen Live.

SebagaiRHOBApeminat mungkin pernah mendengar, Andy berkata pada rancangannya pada hari Isnin bahawa resit Lisa adalah berkaitan dengan pertikaian Yayasan Elton John Aids dengan Sutton, dengan menyatakan bahawa perbincangan telah akhirnya dipotong daripada istimewa tiga bahagian .

'Apa yang ada dalam sampul manila adalah resit yang berkaitan dengan snafu tiket Yayasan AIDS Elton John,' katanya pada masa itu.Tetapi sebagai tindak balas, Lisa mengambil Kisah Instagramnya dan luruskan rekod , berkata, “Saya mempunyai [dua] sampul surat. Tidak satu pun … Dan mereka dipenuhi dengan resit.”

Pada ketika itu, Andy menghubungi Lisa sendiri, berkata, melalui teks, 'Saya berkata di radio hari ini bahawa resit anda adalah mengenai perkara AIDS Elton John. Adakah itu mereka, adakah terdapat juga resit Aspen?”

Menurut Andy, Lisa bertindak balas dengan memaklumkan kepadanya tentang apa yang dia beritahu peminat dan pengikutnya pada hari Selasa, dengan menyatakan bahawa dia telah mencetak lapan halaman mesej teks yang dihantar kepada Erika Jayne dan lain-lain semasa dia menanggung apa yang kemudiannya dipanggil ' rehat psikiatri ” daripada Kathy.

'Dia berkata, 'Saya mencetak lapan halaman mesej teks daripada teks yang saya hantar kepada Kyle dan Erika' dan, dan seorang lagi rakannya tentang apa yang berlaku pada malam itu dengan Kathy,' jelasnya. 'Dan dia berkata, 'Itu adalah pengesahan saya, bahawa saya menghantar teks itu malam itu. Dan itulah yang terjadi.’ Dan kami tidak pernah, dia tidak pernah memasukkan mereka ke mahkamah untuk dipertimbangkan dan kami tidak pernah sampai kepada mereka.”

Kini, selepas berhadapan dengan peminat yang memberitahunya bahawa Lisa 'memanggil [dia] penipu,' Andy mengakui bahawa apabila bercakap tentang dakwaan dia dan Lisa tentang sampul suratnya, dia percaya 'kedua-dua situasi ini adalah benar.'