Kredit: JOHN NACION/startraksphoto

Andy Cohen ditimbang pada Jax Taylor dan Brittany Cartwright keluar dari Peraturan Vanderpump semasa episod 7 Disember rancangan bual bicaranya di Radio Andy.

Beberapa hari selepas Jax dan Brittany berkongsi kenyataan serupa di halaman Instagram mereka, mengesahkan mereka tidak akan dimasukkan dalam musim yang berpotensi untuk siri realiti Bravo, Andy melabelkan Jax sebagai salah satu bintang realiti 'terbesar' pada zamannya sebelum mengusik pendengar 'pergeseran' pelakon. menjelang musim sembilan dan menjelaskan mengapa Jax mungkin telah dipecat .

'Jax dan Brittany... Saya hanya perlu katakan, saya perlu menyerahkannya kepada mereka,' Andy memulakan rancangan SiriusXM. Andy Cohen Live . “Jax mencipta begitu banyak cerita, drama, perbualan dalam lapan tahun beliau dalam rancangan itu. Seperti itu, itu sangat luar biasa… Dia akan turun sebagai salah satu bintang realiti terbesar pada masa mereka.'

Di samping merasakan bahawa Jax adalah ahli pelakon yang hebatPeraturan Pam, Andy juga menghargai penampilan Jax dalam rancangan bual bicaranya, Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung .

“Setiap kali dia datangTonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung, dia sentiasa berada di tengah-tengah ribut sial dalam rancangan itu dan kami hanya akan memanggangnya tanpa belas kasihan. Dan dia selalu mengambilnya seperti seorang lelaki,” akui Andy. “Dia adalah sukan yang bagus. Dia akan datang [keWWHL] dan dia akan seperti, ‘Adakah anda akan... Seberapa jahatkah anda kepada saya hari ini?’ Dan saya akan seperti, ‘Ia teruk. Kerana ia seperti, pada episod malam ini, anda curang dengan teman wanita anda dan ditangkap atau pada episod malam ini, anda berkata X, Y dan Z. Itu, anda tahu, semua orang marah kepada anda.' Jadi selalu ada perkara yang kami sedang berhadapan dengannya dan dia mengambilnya.”Walaupun terdapat khabar angin yang bertiup-tiup mendakwa Peraturan Pamtelah dibatalkan tanpa rancangan untuk sebarang spinoff , Andy seolah-olah membayangkan bahawa laporan itu tidak benar kerana dia bercakap tentang musim kesembilan.

“Mereka mempunyai [ Lala Kent ], [ James Kennedy ], [ Scheana Shay ], [ Tom Sandoval ], [ Tom Schwartz ], [ Katie Maloney ], [ Ariana Madix ], orang baru. Itu pelakon yang mantap,” jelas Andy.

'Apabila rancangan itu akan memulakan penggambaran semula, saya tidak tahu, tetapi saya teruja. Saya teruja untuk ada peralihan juga,” sambungnya.

Mengenai sebab Jax mungkin telah dilepaskan daripada rancangan itu, Andy berkata bahawa apabila kali terakhir dia melihat Jax di skrin bersama rakan pelakonnya, nampaknya terdapat 'putus hubungan'.

“Rasanya seperti di perjumpaan terakhir itu , [Jax] sangat marah kepada saya kerana bertanya kepadanya perkara yang telah berlaku dalam rancangan itu. Maksud saya, dia marah dan dia tidak menonton rancangan itu,” katanya. 'Saya seperti, 'Saya berdepan dengan anda tentang apa yang anda katakan pada rancangan itu.' Jadi itu agak memutuskan sambungan.'

Pada masa episod terbaharu Andy disiarkan, Jax berkongsi mesej langsung yang diterima daripadanyaWWHLhos dalam Kisah Instagram.

'Larian yang luar biasa, kawan,' tulis Andy. “Pertunjukan yang menakjubkan dan anda sentiasa menjadi sukan terbaik dan terhebat. Saya suka mempunyai awakWWHLdan berada dalam perjalanan ini dengan awak.”

'Terima kasih [Andy] saya akan berjumpa lagi tidak lama lagi,' jawab Jax bersama emoji hati berwarna ungu.

Andy Cohen Menghantar Mesej Selamat Tinggal kepada Jax Taylor Selepas Peraturan Vanderpump Keluar