Kredit: Shutterstock

Andy Cohen telah menawarkan permohonan maaf secara terbuka kepada Garcelle Beauvais .

Selepas menangkap haba kerana rasa tidak minat yang jelas dia tunjukkan terhadap Garcelle di Suri Rumah Sebenar Beverly Hills reunion, yang menyaksikan Tambah Dada mengaku kepada membaling bukunya dalam tong sampah, Andy pergi ke rancangan radionya untuk menyatakan kekesalan.

'Saya perlu benar-benar memohon maaf bukan sahaja kerana mengalihkan topik tetapi kerana tidak kembali - lebih teruk lagi - kepada perbualan serius yang ada,' kata Andy di Radio Andy SiriusXM pada 24 Oktober. 'Saya sangat mengagumi Garcelle.'

Menurut Andy, dia dan Garcelle 'mempunyai perbualan yang sangat baik dan produktif pada Khamis lalu' tentang tingkah laku pertemuan semulanya, yang mengakibatkan kumpulan tindak balas dalam talian.

'Saya sepatutnya lebih mengikut perasaannya,' akuinya. 'Saya hanya mahu mengatakannya kerana saya telah log masuk dan saya faham.'Selepas Lisa mengakui bahawa itu adalah dia, bukan Erika Jayne sebagai terfikir sebelumnya , yang membuang buku Garcelle,Sayangi Saya Seadanya, Andy kelihatan lebih prihatin dengan berbual dengan Lisa dan Erika, dan bergurau Kekurangan kitar semula Lisa , daripada memikirkan bagaimana perasaan Garcelle.

Selepas episod itu, pengguna media sosial menggunakan Twitter dan Instagram untuk menyuarakan pendapat mereka, malah menyeru Bravo untuk mencari hos baharu untuk masa hadapan.RHOBAperjumpaan semula.

“Saya kecewa dengan layanan anda terhadap Garcelle semasa Reunion #2. Anda turut serta dengan Rinna dan Erika ketawa kerana membuang bukunya ke dalam tong sampah dan bergurau tentang kitar semula dan bukannya menangani isu sebenar,” kongsi seorang.

'Jadi tunggu, penerbit eksekutif, Andy Cohen, menonton perjumpaan semula ini sebelum ia disiarkan dan fikir ia adalah OK untuk menunjukkan dirinya dan gadis-gadis jahat mempersendakan buku Garcelle dibuang ke dalam tong sampah? Sungguh menjijikkan. Dia mendapat sepakan keluar dari adegan ini,' kata seorang lagi sambil menambah hashtag, 'Fire Andy Cohen.'

Dan seorang lagi merayu, “Bravo, tolong dapatkan hos lain untuk perjumpaan. Andy Cohen tidak lagi cuba menyembunyikan sikap pilih kasihnya. Dan cara dia melayan Garcelle benar-benar menjijikkan. Sila dapatkan hos yang tidak berat sebelah! #RHOBH #bravotv.”

Walaupun Andy kembali memihak kepada beberapa peminat dengan permohonan maafnya, yang lain masih kecewa.

“Gembira Andy meminta maaf kepada Garcelle tetapi dia juga harus berhenti bermain kegemaran. [Rinna] dan Erika memang mengerikan musim ini dan dia ketawa mengenainya. Serius mempertimbangkan untuk menggugurkan [Bravo] daripada senarai saya,” kata seorang di Twitter.

“Ingatlah dia mungkin telah meminta maaf minggu lalu secara percuma di mana-mana platform tetapi menunggu rancangan radio semuanya palsu dan untuk tontonan serta promosi [Andy]. Garcelle adalah klasik walaupun menerima separuh ini– minta maaf anda tidak berkelas,” tambah seorang lagi.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim 12 reunion berakhir dengan bahagian tiga pada hari Rabu, 26 Oktober, di 8/7c di Bravo.