Andy Cohen tidak menjangka Jen Shah menjadi sebahagian daripada Suri Rumah Sebenar di Salt Lake City pelakon musim keempat.

Sebelum menawarkan kemas kini pada akan datangLegasispinoff daripada Suri Rumah Sebenar New York City , Andy, penerbit eksekutif lama Suri Rumah Sejati francais dan hos daripada Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung , berkata mengenai Jen, dia tidak fikir dia akan tersedia apabila tiba masanya untuk penggambaran pada musim baharu bermula kerana dia hukuman yang akan datang pendengaran.

'Dia dijatuhkan hukuman pada 15 Disember, jadi saya tidak tahu apa yang perlu saya katakan kepada orang yang mahukan dia dalam rancangan itu,' kata Andy. Kami Mingguan pada 17 November. 'Saya harap dia tidak mendapat sebarang hukuman penjara dan dia boleh kembali dengan segera ... tetapi saya rasa dia tidak akan hadir untuk menyertai rancangan itu.'

Selepas ditangkap kerana penipuan dan pengubahan wang haram pada Mac 2021 dan mengaku bersalah untuk berkonspirasi untuk melakukan penipuan wayar pada bulan Julai, memberitahu hakim pada masa itu, 'Saya tahu ini salah,' Jen menghadapi 30 tahun di penjara .

'Itu masa yang lama,' kata Andy. 'Sesetengah orang di Twitter berkata, 'Kami mahu Jen musim depan.' Dan saya seperti, 'OK, baik, bercakap dengan hakim.''Andy juga berucap Masa depan Jen dalam rancangan itu semasa panel 'Tanya Andy' di BravoCon pada bulan Oktober.

'Sebaik sahaja kami membungkus dia mengaku bersalah, saya rasa itu agak, malangnya, penamat, anda tahu, pertunangan di sana,' katanya. 'Tetapi saya berharap dapat duduk bersamanya dan bercakap dengannya pada satu ketika di depan kamera, kerana saya mempunyai banyak soalan untuknya.'

Walaupun Andy tidak dapat mengatakan sama ada JenROSLCbintang bersama akan mendapat a peluang untuk duduk dengan dia dan berbincang tentang dia sebelum ini tuntutan tidak bersalah , dia berkata 'tweak sentiasa baik' apabila membincangkan tentang gegaran cast yang berpotensi datang ke Suri Rumah Sebenar Beverly Hills .

Dalam berita lain, Andy mengesahkan pelakonRHONY: Legasiadalah 'hampir' untuk dimuktamadkan Kami Mingguan , menyatakan bahawa kerana Bethenny Frankel bukan 'berkawan dengan mana-mana wanita lagi,' nampaknya tidak mungkin dia akan menjadi sebahagian daripadanya.

“Perkara hebat yang saya suka tentangLegasiwanita, selama bertahun-tahun, mereka sebenarnya melepak apabila kamera tidak bergolek. Mereka benar-benar berhubung. Mereka bertindih dalam kehidupan masing-masing,” jelasnya. 'Bethenny kini tinggal di Connecticut, dan dia hanya menjalani kehidupan terbaiknya di alam semestanya sendiri. Jadi, saya tidak pasti memandangkan perasaan dia tentang persembahan itu pada ketika ini, malah ia masuk akal [untuk dia kembali].”

Untuk Penyanyi Ramona , dia mendedahkan kepada Halaman Enam awal bulan ini bahawa dia tidak akan menjadi pada pelakon, berkata, “Saya tidak mahu membuat persembahan lagi. Ia bukan untuk saya pada masa ini.'

Sebagai tindak balas , Andy memberitahu Kami Mingguan, 'Dia kelihatan seperti berada di tempat yang dia sangat gembira dengan tempat dia berada.'

Walaupun Andy tidak menamakan sesiapa yang akan berada di dalam rancangan itu, khabar angin itu Jill Zarin , Kelly Bensimon , Dorinda Medley , Luann daripada Lesseps , dan Sonja Morgan akan disertakan.