Kredit: Monica Schipper/Bravo

Andy Cohen ditanya tentang detik paling mengejutkannya Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung pada hari Jumaat semasa panel 'Tanya Andy' di BravoCon .

Sebelum mendedahkan yang mana Suri Rumah Sejati suami adalah yang paling tidak disukainya, dishing pada kekal neutral dengan ahli pelakon, mengaku mendapat kata dua , dan mendedahkan apa yang dia hampir tanya Gwyneth Paltrow tentang bekas dia padaWWHL, Andy berkata salah satu soalan paling mengejutkan yang pernah keluar dari mulutnya diajukan kepada ratu program bual bicara itu sendiri.

'Apabila saya bertanya kepada Oprah sama ada dia pernah berenang di kolam wanita... Saya bertanya dengan teruk sekali, saya baru sahaja keluar selama setengah jam bersama Oprah. Kami kesuntukan masa, dan saya akan melakukan Mazel of the Day. Dan saya memutuskan, ‘Biar saya buang ini sekarang.’ Mungkin saya akan buang bom,” Andy mengingatkan semasa panel. “[Dan] dia pergi, ‘Tidak.’”

Beralih keSuri rumah, Andy berkata bahawa apabila ia datang kepada ahli pelakon dipecat , mereka 'benar-benar perlu membuat penonton marah.'

Dia kemudian memberi penghormatan kepada suami yang paling tidak disayangi sepanjang zaman Jim Marchese , daripada Suri Rumah Sebenar New Jersey Musim keenam yang hambar, yang dipertahankan oleh Andy, mengatakan bahawa dia dan pasukannya 'cuba' untuk menjadikannya berfungsi dan menyatakan bahawa ia adalah 'tahun pembinaan semula.'“Suami kepada [ Amber Marchese ],” dedahnya.

Mengenai kata dua yang dia terima daripada wanita pertunjukan itu, Andy mengesahkan terdapat ahli pelakon yang 'cuba melakukan itu' atau 'yang berkata, 'Saya tidak akan kembali ke rancangan itu jika orang ini berada di ia.'”

“Ia tidak betul-betul berkesan. Tetapi saya fikir, dan terutamanya pada tahun-tahun awal, ada kalanya orang akan berkata [mereka tidak akan kembali]… [Tetapi kami akan berkata], ‘Nah, inilah kumpulannya,'” jelasnya.

Selama bertahun-tahun sejak francais yang berjaya ditayangkan di Bravo pada tahun 2006, banyakSuri rumahtelah datang dan pergi. Dan sementara ramai ahli pelakon rancangan itu mempunyai akses kepada Nombor sel Andy , bukan semua orang buat.

'PalingSuri rumahmempunyai nombor telefon saya. Beberapa bandar baru tidak. Kami DM,” kongsinya.

Selepas mengesahkan itu tiada rakaman daripada Kathy Hilton kehancuran ditangkap untuk Suri Rumah Sebenar Beverly Hills , Andy mengakui bahawa dia menjadi lebih berpendirian dalam beberapa tahun kebelakangan ini, mengatakan dia 'benar-benar menggigit lidah saya lebih banyak lagi' pada tahun-tahun sebelumnya, dan mendedahkan bahawa Suri Rumah Sejati New York City tawas Jill Zarin pernah yakin dengan aWWHLkonspirasi.

'Jill Zarin berpendapat bahawa tinjauan pendapat itu ditipu dan kami bersekongkol dengan AT&T seperti, dia mempunyai teori konspirasi keseluruhan, dan saya seperti, 'Kami tidak menipu tinjauan pendapat. Saya tidak tahu bagaimana hendak membuat tinjauan pendapat,’” Andy ketawa.

Mengenai soalan yang dia merancang untuk bertanya tetapi akhirnya tidak bertanya kepada Gwyneth, Andy berkata ia adalah mengenai bekas apinya.

'Ada soalan di mana saya suka, 'Bagaimana ibu anda akan meletakkan bekas anda mengikut urutan, Ben Affleck , [ Chris Martin ], atau Brad Pitt ?’ Kerana dia mempunyai bekas yang hebat. Dan saya seperti, 'Dia sudah merayu yang kelima, saya rasa ini bukan idea yang baik... Jadi saya tidak bertanyakannya,' katanya.

Apabila Andy kemudiannya ditanya tentang Suri Rumah Sejati Kota Salt Lake Jen Shah lama menukar rayuannya bersalah pada Julai selepas sebelum ini mendakwa dia tidak bersalah pengubahan wang haram dan penipuan , pertuduhan dia diuruskan kerana skim telepemasaran yang didakwa, katanya dia agak terkejut.

'Ya, begitu juga, terutamanya kerana kami telah menonton pemotongan awal musim ini di mana dia jelas sangat tegas mengisytiharkan dia tidak bersalah,' jelasnya. 'Jadi saya fikir ia telah memberikan bayangan yang sangat menarik untuk menonton musim ini.'

Selain itu, semasa panel, Andy mengakui bahawa dia telah menyaksikan beberapa detik yang menggerunkan dalamSuri Rumah Sejati, iaitu antara ahli keluarga dan kawan rapat.

“Apabila keadaan menjadi nyata antara keluarga, ada masanya [padaRHONJ], dan ada masanya [padaRHOBA] di mana perselisihan, sukar untuk ditonton, dan ia bukan sesuatu yang anda mahu lihat, dan anda pastinya tidak mahu menganggap rancangan itu mempercepatkannya atau memburukkan lagi,' katanya. 'Saya akan katakan saya tidak pernah suka melihat kawan baik berpisah.'

“[ Bethenny Frankel ] dan Jill.. Sebelum musim ketiga,” dia menyambung, “Saya masih ingat Jill seperti, ‘Saya sangat marah kepadanya.’ Dan saya seperti, ‘Apa? Tidak!’ Saya seperti, ‘Mekap. Kami akan mula menembak.’ Saya tidak suka melihat [ Heather Gay ] dan [ Whitney Rose ] melawan. Saya suka mereka bersama-sama, jadi bagi saya, ada persahabatan tertentu yang kami suka.'

“[ Dr Jackie Walters ] dan [ Dr Simone Whitmore ],” tambahnya, “Saya suka mereka bersama-sama.”