James Kennedy dan Rachel Leviss mungkin kelihatan seperti pasangan bahagia apabila mereka tiba di Peraturan Vanderpump rakaman reunion awal bulan ini, tetapi menurut Andy Cohen , mereka benar-benar memanggilnya berhenti pada mereka hubungan lima tahun sebelum penggambaran.

Semasa episod Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung minggu lepas, seorang penonton menelefon dengan soalan untuk tetamu Kristin Chenoweth , ingin tahu fikirannya tentang perpisahan itu. Walau bagaimanapun, walaupun sudah lama menjadi peminat Bravo, Kristin tidak tahu tentang perpecahan itu dan segera meminta Andy untuk butirannya.

'Apa? Bilakah ini berlaku? Bilakah ini berlaku? Di mana saya pergi?” tanya Kristin.

“Ia berlaku pada malam Khamis lalu. Mereka mengumumkannya pada perjumpaan semula pada Jumaat lalu,” Andy mengesahkan, menepis khabar angin tentang perpecahan pada kamera pada perjumpaan itu.

“Siapa yang putus dengan siapa?” Tanya Kristin lagi.'Bukan cerita saya untuk diceritakan,' jawab Andy.

Dalam siaran yang dikongsi dua hari selepas rakaman pertemuan semula, James dan Raquel berkongsi pengumuman yang sama tentang perpecahan mereka.

“Selepas 5 tahun indah kami bersama, kami memutuskan kami mempunyai dua matlamat berbeza dan membuat keputusan untuk membatalkan pertunangan. Kami sangat menyayangi satu sama lain, tetapi kami tidak lagi bercinta. Kami tidak mahukan apa-apa selain yang terbaik untuk satu sama lain jadi sila kekalkan sebarang pemikiran yang positif. Menghantar Cinta,” tulis mereka.

Dalam lainPeraturan Pamberita, James baru-baru ini melawat Pokok Kebijaksanaan Los Angeles, di mana dia mempertimbangkan niatnya bergerak ke hadapan ke tahun baru selepas berpisah dan rancangan dikongsi untuk dikeluarkan muzik baharu .

“Pokok Kebijaksanaan tidak pernah gagal ….. hari ini saya menulis semua perkara yang saya syukuri dan niat saya menuju ke tahun baharu… bersiap sedia untuk muzik [api]. Love you all…,” tulisnya, bersama foto dirinya sedang duduk di pangkal pokok.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh James Kennedy (@itsjameskennedy)

Untuk apa yang membawa kepada yangPeraturan Pamperpisahan pasangan itu, sumber memberitahu The Sun minggu lalu bahawa Raquel telah 'mencapai hadnya dengan tingkah laku James.'

'Dia berjanji dia akan menjadi lebih baik dan dia berjanji akan berubah untuknya dan menonton rancangan itu kembali, dia nampaknya akhirnya melihat betapa jahatnya dia bukan sahaja kepada orang lain tetapi kepadanya juga. Mengejek penampilannya dan pada dasarnya hanya menghargai kecantikan fizikalnya. Saya fikir dia hanya mempunyai hadnya dan menyedari dia tidak boleh membetulkannya,” kata orang dalam itu.

Peraturan Vanderpump musim sembilan disiarkan pada hari Selasa pukul 9/8c di Bravo.

Foto Kredit: Steven Bergman / AFF-USA.COM / MEGA, startraksphoto