Andy Cohen sedang membuka bicara tentang Suri Rumah Sejati francais kerana penonton Bravo tertanya-tanya sama ada francais yang berpangkalan di Atlanta itu menghadapi kemungkinan pembatalan.

Semasa Soal Jawab dengan ahli penonton di Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung 's For Your Consideration Emmys di New York City, Andy, penerbit eksekutifSuri Rumah Sejati, mendedahkan bandar mana yang hampir ditambahkan pada francais dan menjelaskan rancangannya untuk masa depan.

'Kami telah menghantar di beberapa bandar yang belum kami kejar, seperti Greenwich, Connecticut dan Chicago, dan San Francisco dan Houston,' Andy mengakui, menurut laporan 30 Mei dari Hidangan Harian . 'Terdapat banyak tempat yang kami cuba tetapi tidak berjaya.'

Terbaru, pada 2016, Dallas dan Potomac telah ditambahkan pada francais dan setakat ini, ayah baru mengatakan mereka telah bersenam hebat.

'Dallas mengalami musim pelarian tahun lepas, dan Potomac telah melakukannya sekarang,' jelasnya.Walaupun majoriti bandar yang telah dibawa ke francais telah menjadi hit, selain daripada yang berumur pendek Suri Rumah Sebenar D.C. dan Suri Rumah Sebenar Miami , Andy tidak mahu menambah mana-mana bandar lain pada francais pada masa ini.

'Nampaknya kami baik sekarang,' kongsinya.

Dalam berita TV Bravo yang lain, khabar angin berkisar tentang potensi pembatalan daripada Suri Rumah Sebenar Atlanta dan Jangan Terlambat berikutan larangan pengguguran yang mungkin akan dikuatkuasakan di Georgia mulai 1 Januari 2020.

Pada 30 Mei, pihak Jurnal-Perlembagaan Atlanta mendedahkan bahawa syarikat induk Bravo, NBCUniversal, mengeluarkan kenyataan berhubung dengan undang-undang, kerana mereka mengancam boikot jika undang-undang itu diteruskan.

NBCUniversal menyatakan bahawa kelulusan undang-undang 'akan memberi impak yang kuat dalam membuat keputusan kami di mana kami menghasilkan kandungan kami pada masa hadapan.'

'Kami menjangkakan sepenuhnya bahawa rang undang-undang degupan jantung dan undang-undang yang serupa di pelbagai negeri akan menghadapi cabaran undang-undang yang serius dan tidak akan berkuat kuasa sementara proses itu diteruskan di mahkamah,' sambung mereka.

Seperti yang dijelaskan oleh AJC, NBCUniversal tidak mempunyai banyak penggambaran pengaturcaraan skrip di Georgia pada masa ini tetapi mereka mempunyai beberapa rancangan realiti, termasukSuri Rumah Sebenar Atlanta,Jangan Terlambat, dan Berkahwin dengan Perubatan , yang boleh dibatalkan jika NBCUniversal menarik diri dari Georgia.

Kredit Foto: lev radin/Shutterstock.com, Bravo TV