Kredit: Shutterstock/Ron Adar

Andy Cohen sedang bersiap sedia untuk The Holidays and New Year’s Eve hanya dengan cara yang dia tahu: minuman keras, pendiangan yang selesa, dan membakar bersama anak-anaknya Ben dan Lucy. Selain itu, dia mendedahkan Suri Rumah yang berada dalam senarai 'nakal atau baik' ketika datang ke pemberian hadiah bersama beberapa hadiah kegemarannya yang dia suka untuk diberikan kepada keluarga dan rakan-rakan

“[Musim cuti] hanyalah sebulan alasan untuk melepak dengan rakan-rakan, makan enak, minum koktel dan betul-betul bersiap sedia untuk Malam Tahun Baru,” Dan memberitahu HARI INI. 'Malam Tahun Baru, bagi saya, adalah Super Bowl saya semasa cuti.'

Kecintaan Andy untuk Malam Tahun Baru sangat terkenal dan perayaan tahun lepas adalah salah satu untuk buku. Andy dan hos bersama, Anderson Cooper , dapat sikit terlalu mabuk semasa siaran langsung Malam Tahun Baru mereka di CNN, untuk menggembirakan penonton dan rasa kecewa kepada eksekutif rangkaian yang menasihati Andy untuk mengurangkannya tahun ini. Menurut Andy , jangan bertaruh kerana dia berkata tahun ini 'akan menjadi pesta.'

Sehingga itu, Andy tidak sabar-sabar untuk 'meletakkan' rendah di NYC dan menghabiskan masa bersama anak-anaknya sambil menyemai tradisi dan kenangan percutian keluarganya.

'Kami akan membakar biskut, kami menyalakan banyak api,' katanya kepada saluran berita. 'Saya gembira untuk mengatakan bahawa saya mempunyai pendiang api yang membakar kayu di New York City, dan kami menyalakan banyak api, dan mendengar Mariah Carey, menyalakan menorah. Kami pastinya adalah keluarga besar Hanukkah, sekurang-kurangnya memahami keadaan sekarang. Dan saya suka bahawa ia sangat meriah. Ia sebenarnya bukan bulan keagamaan bagi saya, tetapi ia adalah bulan yang sangat meriah.”The Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung hos juga membolehkan peminat mengetahui siapa pemberi hadiah terbaik di antara ramai Suri Rumah yang telah berkawan dengan Andy selama ini.

“Saya akan katakan suri rumah yang memberikan hadiah terbaik ialah Kyle Richards ,” dedah Andy. “Dia cuma, dia berlebihan, seperti yang anda boleh bayangkan — Beverly Hills, apa yang boleh saya katakan? Dan saya perlu katakan, semua suri rumah Beverly Hills, semua suri rumah secara umum, mereka suka label. Dan mereka telah memberikan beberapa label yang sangat liar kepada Ben dan Lucy. Maksud saya, mereka mempunyai lebih banyak label daripada saya!”

Mengenai apa yang bapa kepada dua anak itu mendapat anak-anaknya, Andy berkata dia tidak akan terlalu gila. Lagipun, mereka masih sangat muda dan kemungkinan besar tidak akan mengingatinya, jelasnya secara berseloroh.

'Saya ada sedikit petua profesional untuk semua orang yang mempunyai bayi: Mereka tidak tahu ini hari cuti! Anda boleh menyerahkan sekeping kertas kepada mereka, dan mereka seperti, ‘Oh, itu sekeping kertas!’ Jadi, jawapannya, maksud saya, saya akan memberikan [Lucy] beberapa perkara. Tetapi saya tidak menjadi gila pada bayi yang tidak tahu apa yang berlaku. Adakah itu salah?”

Walau bagaimanapun, bagi mereka dalam hidup anda yang pasti akan mengingati kemahiran memberi hadiah anda, Andy berkongsi hadiah Krismasnya musim ini.

  • Amazon Echo Dot

“Saya seorang yang perfeksionis, dan saya suka segala-galanya seperti yang saya suka, terutamanya pada hari cuti, apabila saya banyak berhibur, dan saya mempunyai ramai kawan yang singgah. Jadi, Alexa benar-benar membantu saya pergi ke tempat yang perlu saya pergi, mendapatkan suasana yang perlu saya sampaii.” Andy berkata dia mempunyai semua perantinya disambungkan ke Echonya.

  • Pad Nota Tersuai diperibadikan

'Saya mempunyai banyak hadiah yang perlu saya beli untuk kakitangan saya atau untuk semua suri rumah,' kata Andy. 'Semua orang suka mempunyai nama mereka pada sesuatu, tetapi orang biasanya tidak membelinya untuk diri mereka sendiri, dan ia benar-benar sangat menarik untuk mempunyai satu set pad yang besar.'

  • “Bagaimana Grinch Mencuri Krismas!” Oleh Dr Suess

Untuk kanak-kanak dalam hidup anda atau kanak-kanak nostalgia dalam diri anda, Andy menyukai kisah Dr. Seuss yang klasik dan abadi. “[Ben] suka buku Grinch. Dan saya telah membacakannya buku Grinch beberapa pagi.'

  • Tempat Duduk Kereta Bayi Doona ke Stroller

Andy berkata kerusi kereta yang berubah menjadi kereta dorong ini adalah 'penyelamat' dan disyorkan dan dihantar kepadanya oleh Khloe Kardashian .

“Saya fikir bagi mana-mana ibu bapa baharu, atau ibu bapa yang mempunyai bayi, ibu bapa yang mengharapkan bayi hadiah yang mesti mereka perolehi dipanggil Doona. Ia adalah tempat duduk kereta yang bertukar menjadi kereta sorong. Dan ia adalah penyelamat untuk kapal terbang atau pusat membeli-belah semasa anda memandu, dan anda perlu membawa bayi … tetapi anda boleh meletakkan bayi di dalam Doona di dalam kereta, dan kemudian anda menjadikannya kereta dorong.”