Kredit: Astrid Trzeciarz/Bravo, es Vision/startraksphoto

Andy Cohen menjelaskan mengapa Suri Rumah Sebenar Beverly Hills kamera tidak bergolek di tengah-tengah Kathy Hilton 's kehancuran kontroversi dalam Aspen dalam tweet yang dikongsi pada hari Khamis.

Selepas Kathy dilaporkan melemparkan a fit sepenuhnya , di mana dia didakwa diancam untuk memusnahkan kakak Kyle Richards dan keluarganya dan mengalahkan Bravo, Andy membalas kepada penonton yang ingin tahu mengapa tiada satu pun telatahnya yang sepatutnya dilihat pada rancangan itu.

'[Andy Cohen] anda perlu bertanya kepada produksi mengapa mereka tidak mendapat sebarang drama Kathy Hilton ini di kamera!' seorang peminat menulis surat kepada Andy Twitter pada 22 September.

“Kamera dimatikan untuk malam itu. Tiada kamera dibenarkan di dalam kelab,” jawabnya.

Andy Cohen Menjelaskan Mengapa Kamera Tidak Bergolek Di Tengah Kehancuran Kathy Hilton untuk RHOBHAndy turut memberi respons kepada peminat di Twitter yang menyebut Jon Hamm 's terbaru diss of Erika Jayne dan perasaannya yang sepatutnya bahawa ia adalah penonton, dan bukan pelakonRHOBA, yang 'bermasalah.'

“Hei [Andy Cohen] dengar awak kata peminat bukan pelakon yang bermasalah. Jadi apa yang dibuat oleh Jon Hamm?” pengguna Twitter itu tertanya-tanya.

SebagaiRHOBApeminat mungkin pernah melihat, yang pelakon membaling teduh ke arah Erika awal minggu ini, mengatakan bahawa dia harus benar-benar menyerahkan dirinya $750,000 subang (yang dia lakukan beberapa bulan lalu) dan menambah bahawa kelakuannya pada rancangan itu membuatkan dia mahu 'menggoncangnya.'

'Tidak pernah berkata begitu,' jelas Andy.

Andy Cohen Nafi Menuduh Peminat RHOBH Bermasalah

Semasa muncul di SiriusXM RadioPertunjukan Howard Sternpada hari Isnin, Jon telah disoal tentang pemikirannya tentang drama undang-undang yang berterusan daripada Erika.

“Adakah patut Erika Jayne memberikan kembali anting-anting itu?” hos Howard bertanya.

“Ya! Dia sepatutnya… Hujah pekeliling yang dia lakukan… Ia tidak bertanggungjawab,” kata Jon. 'Anda hanya mahu menggoncangnya dan berkata, 'Sayang, mereka tidak pernah menjadi milik anda. Kembalikan mereka.’”

Teduh Jon datang hanya beberapa hari selepas pelakon Jennifer Lawrence dilabelkan Erika 'jahat' sambil bercakap tentang cintanya terhadap francais Real Housewives semasa temu bual dengan Variety.

'Masalah terbesar saya dengan musim ini [ialah] ia hanya membosankan, dan saya fikir Erika itu jahat,' Jennifer memberitahu majalah itu. 'Saya akan pergi sejauh mengatakan um, dia memerlukan seorang publisiti, seperti ASAP.'

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim 12 disiarkan pada hari Rabu pukul 8/7c di Bravo.