Andy Cohen tidak berminat untuk melakukan a temu bual satu lawan satu dengan Lisa Vanderpump .

Sebelum ini menangani spekulasi yang berterusan ke dalam sama ada atau tidak Kebocoran NeNe akan berada di musim ke-12 akan datang daripada Suri Rumah Sebenar Atlanta , yang Suri Rumah Sejati penerbit menjelaskan mengapa peminat tidak akan melihat Lisa sama sekali semasa Suri Rumah Sebenar Beverly Hills perjumpaan musim sembilan.

'Saya tidak akan membuat persembahan sanggahan Lisa,' Andy mengesahkan burung nasar . 'Masanya untuk mengatakan ketenangannya adalah pada pertemuan semula, dan dia melepaskan peluang itu.'

Sebelum pelakon Beverly Hills membuat penggambaran pertemuan semula awal bulan ini, Lisa mengumumkan dia akan meninggalkan siri itu selepas sembilan musim. Dia mengesahkan dia juga akan ponteng rakaman reunion .

“Saya membuat keputusan untuk pergi. Ia adalah tahun yang sangat sukar bagi saya, secara peribadi dan profesional,” katanya Kami Mingguan . “Saya mempunyai perkara yang menarik berlaku tahun ini, membuka TomTom dan taman koktel di Vegas. Suri rumah, cuma, emosinya terlalu sukar untuk ditangani.'Walaupun Lisa mengakui bahawa dia mempunyai 'hubungan yang baik' dengan Bravo TV, dia tidak boleh mengatakan perkara yang sama tentang hubungannya dengan bintang-bintangnya .

'Selepas 17 episod mereka menghina saya, saya rasa saya sudah cukup dengan semua itu,' katanya.

Walaupun Andy tidak akan membuat penggambaran segmen khas dengan Lisa, dia berkata bahawa dia akan menyukainya melihat dia kembali keSuri Rumah Sebenar Beverly Hillspada satu ketika di masa hadapan .

'Maksud saya, pintu terbuka luas untuknya. Dan saya fikir apabila dia kembali, dia akan kembali dengan dendam,” dedahnya.

Semasa wawancara lain dengan DAN! Berita , Andy enggan mengesahkan atau menafikan laporan berterusan yang mendakwa NeNe telah digantung daripada penggambaranSuri Rumah Sebenar Atlanta.Walau bagaimanapun, dia menawarkan petunjuk utama mengenai masa depannya dengan rangkaian.

“Baiklah, biar saya beritahu awak. Saya tidak sepatutnya bercakap tentang pemutus akan datang pada musim. Tetapi, biar saya katakan begini… NeNe akan menyertai World Pride Bravo bersama saya… dan sekumpulan ‘suri rumah’ yang lain,” katanya. 'Jadi, itu sepatutnya memberitahu anda kedudukannya dengan Bravo.'

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di Bravo TV, danSuri Rumah Sebenar Atlantamusim 12 sedang dalam pengeluaran.

Kredit Foto: JOHN NACION/startraksphoto.com, Eugene Powers/Shutterstock.com, INFphoto