Andy Cohen sedang menimbang Lisa Vanderpump keputusan untuk melangkau perjumpaan musim sembilan Suri Rumah Sebenar Beverly Hills dan keluarkan dirinya daripada siri ini sepenuhnya.

Berikutan ketiadaan perjumpaan semula Lisa dan pegawai itu pengumuman mengenai keluarnya dari siri itu awal bulan ini, Andy berkongsi pendapatnya di podcast Radio Andynya, Andy Cohen Live .

“Nah, saya akan merujuk anda kepada apa yang LVP katakan Adrienne [Maloof] tidak muncul pada perjumpaan musim ketiga. LVP sesuai,” Andy dijelaskan pemikirannya tentang Lisa merindui pertemuan semula .

Semasa perjumpaan semula RHOBH musim ketiga, Adrienne memutuskan untuk melangkau rakaman di tengah-tengah pertelingkahan buruk dengan kedua-dua Lisa dan Brandi Glanville. Dia dikritik oleh Andy dan Lisa, yang merasakan dia sepatutnya muncul. Pada tahun 2013, Lisa menyebut keputusan Adrienne untuk tidak menghadiri perjumpaan itu sebagai 'kesilapan.' Dia berkata Adrienne sepatutnya 'datang, bersihkan kekacauan, dan teruskan.'

Namun, Andy menjelaskan bahawa mereka merindui Lisa di RHOBH reunion minggu lepas .“Saya harap dia ada di sana, apa yang boleh saya beritahu awak? Saya benar-benar berharap dia berada di sana dan saya fikir dia akan melakukan yang terbaik, dan saya berharap dan saya fikir dia sebenarnya boleh pergi dengan beberapa resolusi,' tambah Andy.

'Bagi [Lisa] meninggalkan rancangan itu, tiada siapa yang akan menggantikannya,' sambungnya. “Saya kena beritahu awak. Dan tiada siapa yang boleh menggantikannya. Telah didokumentasikan dengan baik bahawa ketika kami sedang membangun [Suri Rumah Sebenar Beverly Hills], saya tidak dijual sepenuhnya semasa membuat persembahan. Saya seperti, 'Tunggu, kita mempunyai Orange County, mengapa kita akan melakukan Beverly Hills?' Apabila saya melihat Lisa Vanderpump pada pita pemutus itu, kawan, dia adalah orang yang benar-benar menjual saya semasa membuat persembahan itu. Saya hanya mahu melihat lebih banyak tentang Lisa dan begitu juga dengan anda semua. Dia ikonik dan saya sangat gembira kerana kami akan terus melihat lebih banyak tentang Lisa dalam semua kegemilangannyaPeraturan Vanderpump. Saya rasa itulah yang mengurangkan kehilangannya dari Beverly Hills.'

'[Lisa] akan sentiasa menjadi ratu berlian di alam semesta Bravo [tetapi] pertunjukan itu akan diteruskan,' tambahnya.

Mengenai potensi kembali Lisa ke rancangan itu, Andy menyebut Bethenny Frankel kembali ke Suri Rumah Sebenar New York City dan Kebocoran NeNe ' kembali ke Suri Rumah Sebenar Atlanta sebelum memberitahu pendengar bahawa 'pintu akan sentiasa terbuka' untuk Lisa membuat kemunculan semula.

Juga semasaAndy Cohen Liveepisod, Andy menangani pertemuannya baru-baru ini dengan Kathy Hilton , yang membawa kepada khabar angin mengenai potensi tambahan beliau kepadaSuri Rumah Sebenar Beverly Hillspelakon. Dia mengesahkan dia secara tidak dijangka terserempak dengannya semasa makan malam di Encik Chow di Beverly Hills.

'Kathy seperti, 'Oh, kita perlu mengambil gambar. Ia kelakar bahawa kami bertembung antara satu sama lain.’ Jadi Bruce mengambil gambar kami dan saya masuk ke dalam kereta, saya melihat di Instagram dan terdapat siaran Bruce yang mengatakan, 'Tandatangan pada garis putus-putus. Anda adalah berlian sejati.’ Saya pergi, ‘Bruce, adakah anda sedar apa yang akan anda lakukan sekarang dalamSuri rumahbangsa?'” Andy teringat.

“Saya akan katakan, saya kagum dengan sambutan yang positif, sangat positif terhadap perkara ini. Orang ramai sangat menyukainya,” Andy ketawa.

Yang berkata, Andy menjelaskan bahawa terdapat 'sama sekali tiada perbualan' berhubung kemungkinan Kathy ditambahkan ke dalam pelakon.

Kredit Foto: Shutterstock, Instarimages