Andy Cohen menghadiri panel 'Tanya Andy' di BravoCon pada hujung minggu, di mana dia mengambil beberapa soalan daripada ahli penonton.

Selain mengusik Dorinda Medley kembali ke Suri Rumah Sebenar New York City , menamakan ahli pelakon impiannya, dan mengulas tentang perpecahan yang tidak dijangka daripada Suri Rumah Sebenar New Jersey panel, yang Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung hos berbual dengan peminat Bravo tentang perkara yang paling mengecewakannya Suri Rumah Sejati dan mendedahkanRHONJbintang yang menghantar mesej terakhir kepadanya.

“Bila-bila masa keluarga itu tidak serasi — saya akan katakan tahun dengan [ Kyle Richards ] dan [ Kim Richards ], tahun ini bersama Kyle dan [ Kathy Hilton ] — Saya mendapati sangat meletihkan dan menjengkelkan secara emosi,” akui Andy. “Anda tahu, apa-apa di Jersey yang berlaku dengan [ Teresa Giudice ] dan [ Melissa Gorga ], atau Teresa dan [ Joe Gorga ], itu sesuatu yang selalu menyinggung saya secara peribadi. Ia cukup sukar untuk dilihat persahabatan yang kita cintai terlerai , tetapi anda tidak mahu melihat keluarga berpisah . Ia terlalu menjengkelkan.”

Walaupun Andy telah diberi nombor telefonnya kepada kebanyakannyaSuri rumah, dia mengesahkan kepada ahli penonton bahawa mereka tidak 'menyalahgunakan' akses sebelum berkongsi ahli pelakon terakhir yang menghantar teks kepadanya.

“Sebenarnya, suri rumah terakhir yang menghantar mesej kepada saya ialah a baruSuri Rumah Sebenar New York City[ahli pelakon] . Tetapi suri rumah yang anda kenali, yang terakhir menghantar mesej adalah Dolores Catania ,” dedahnya. “Mungkin dia menghantar mesej kepada saya awal pagi tadi sedikit teh panas , siapa tahu?'Pada ketika itu, peminat teruja melihat Dorinda berdiri di hadapan penonton dengan soalannya sendiri.

“Bila awak nak berhentikan Dorinda Medley?” dia bertanya, mendorong kumpulan di sekelilingnya untuk melaungkan, “Buat ia bagus! Buat sedap!”

“Bukan sejak Jill Zarin berhadapan dengan saya tentang sebab dia dipecat adakah saya telah dicela secara terbuka oleh seorang suri rumah,' jawab Andy, sebelum menambah, 'Dorinda, masa anda akan tiba,' nampaknya merujuk kepada tempat di RHONY: Legasi .

Andy kemudian menjawab soalan tentang siapa yang dia mahu menyertai francaisnya.

'Dia berada di sini sepanjang hujung minggu: Chrissy Teigen ,” dia mengisytiharkan dirinya sebagai peminat super Bravo, yang Kyle Richards akan suka tengok pada Suri Rumah Sebenar Beverly Hills . 'Saya fikir dia akan sangat menghiburkan. Dia sangat kelakar. Dia bukan tanpa dramanya. Dia sangat cantik. Saya cuma fikir, bagi saya, dia hebat.'

Selain itu, semasa panel itu, Andy bertindak balas terhadap siasatan tentang perpecahanRHONJpanel, yang didorong oleh drama antara Teresa dan Gorgas .

'Mereka benar-benar tidak berada di tempat yang baik, seperti yang anda mungkin telah berkumpul, dan saya fikir panggilan itu, dengar, kami mahu ini menghiburkan semua orang,' jelas Andy. 'Dan juga, kami berada di mukaddimah a musim yang sangat hebat daripada [RHONJ] disiarkan supaya kami berada di tempat yang benar-benar limbo-y.'

'Saya rasa lebih baik untuk membiarkan rancangan itu disiarkan secara langsung dan membiarkan anda melihat rancangan itu dan kemudian berbincang dengan semua orang bersama-sama pada rancangan perjumpaan seterusnya,' tambahnya.