Kredit: Janet Mayer/Startraksphoto, DFree/Shutterstock

Andy Cohen menganjurkan sesi Soal Jawab di Instagram Storiesnya pada hujung minggu, dan semasa sembang, dia mendedahkan yang mana Suri Rumah Sejati ahli pelakon menerima teks terbarunya.

Sambil turut berkongsi beberapa imej bekas Suri Rumah Sebenar Orange County pelakon, anaknya , dan dia Mandian bayi , Andy menyiarkan tangkapan skrin mesej teks terbarunya dan memberi peminat melihat ke dalam almari rumahnya.

Selepas seorang peminat meminta Andy menyiarkan gambar 'suri rumah terakhir yang dia hantar mesej,' Andy mengesahkan dia telah berhubung dengan Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bintang Erika Jayne hari sebelumnya, dan bahawa dia telah menghantar mesej kepada Penyanyi Ramona , daripada Suri Rumah Sebenar New York City , Jumaat lepas.

Andy Cohen Dedah Suri Rumah Terakhir Dia SMS

Andy kemudian menyiarkan 'tertuanyaSuri rumahpic,” yang termasuk pelakon musim keduaRHOC, termasuk Vicki Gunvalson , jo de la rosa , Lauri Peterson , Jeana Keough , dan Tammy Knickerbocker .Andy Cohen Kongsi Foto Suri Rumah Sebenar Tertua

Dalam catatan ketiga, Andy berkongsi imej dirinya bertemu Ben buat kali pertama.

Andy Cohen Kongsi Foto Pertama Dirinya Bersama Anak Ben

Dalam foto 'tidak pernah dilihat sebelum ini' daripada mandi bayinya ,RHOBAbintang Tambah Dada dilihat menari bersama bintangnya, Erika, dan Cynthia Bailey dan Eva Marcille daripada Suri Rumah Sebenar Atlanta .

Sebagai peminatSuri Rumah Sejatimungkin tahu, lebih 30 wanita dari francais Bravo menghadiri acara itu, yang diadakan di Los Angeles pada Januari 2019.

Andy Cohen Kongsi Foto Baby Shower Bersama RHOBH Lisa Rinna dan RHOA Cynthia Bailey

Dalam foto almari Andy, laci dan rak kayu dilihat sebagai kot sutnya digantung di rak dengan cara yang teratur.

Andy Cohen Pamer Almari

Andy boleh dilihat padaTonton Apa Yang Berlaku Secara Langsungpada hari Ahad hingga Khamis pada pukul 11 ​​malam. pada Bravo.