Suri Rumah Sejati Kota Salt Lake 's Jen Shah adalah 'shah-mazing' tidak lagi. Sekurang-kurangnya pada skrin televisyen penonton.

Per Muka surat Enam , semasa BravoCon pada hujung minggu, Andy Cohen merujuk kepada kedudukan semasa Jen dengan rangkaian. Dia menyindir bahawa masa dia dengan ROSLC telah berakhir selepas itu memasukkan pengakuan bersalah mengejut kembali pada musim panas untuk skim telemarketing selama bertahun-tahun terutamanya mengambil kesempatan daripada orang tua.

'Sebaik sahaja kami menyelesaikan [musim ketiga dan] dia mengaku bersalah, saya rasa itu agaknya, malangnya, penghujung, anda tahu, pertunangan di sana,' kata Andy. 'Tetapi saya berharap dapat duduk bersamanya dan bercakap dengannya pada satu ketika di depan kamera kerana saya mempunyai banyak soalan untuknya.'

Jen berdepan hukuman penjara sehingga 30 tahun dan bayaran restitusi berjumlah $9.5 juta. The ROSLC perbicaraan hukuman bintang ditetapkan pada 15 Disember.

BravoCon telah penuh dengan pendedahan tahun ini, tetapi malangnya, Jen tidak dijadualkan untuk menghadiri acara itu…atau begitulah yang kami fikirkan.Tidak ada seorang pun untuk diletakkan di sudut, Jen dengan berani menemui jalan ke NYC, dan dia 'secara rawak' muncul di Suri Rumah Sebenar Orange County bintang Hakim Tamra bilik hotel.

Dalam video yang dirakam oleh Tamra untuk sesi Instagram Live, dia memberitahu pengikutnya, “Jen Shah ada di sini sekarang! Jika anda mempunyai sebarang soalan, bawa mereka.”

Video itu kemudiannya dipancarkan kepada orang ramai di dalam bilik, yang bersungguh-sungguh mula melaungkan, 'Bebaskan Jen Shah!' Semasa mereka melaungkan, Jen mula bergayut. Juga dalam video adalah RHOBA tawas Teddi Mellencamp dan Tamra RHOC bintang bersama Gina Kirschenheiter .

Dalam satu kejadian yang sangat mengelirukan, Tamra mendakwa Jen memberitahunya dia tidak akan dipenjarakan walaupun dia mengaku bersalah.

“Ia agak gila. Kata dia tidak akan dipenjarakan dan semuanya baik,” kata Tamra Akses Hollywood melalui berat . 'Dia tidak akan pergi ke mana-mana yang dia katakan.'

The RHOC star kemudian berkata bahawa Jen juga cuba 'terhempas' a Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung merakam semasa BravoCon dalam usaha untuk menarik perhatian dan berkongsi 'berita'nya dengan dunia, tetapi dia akhirnya gagal kerana 'terlalu banyak keselamatan.' Walau bagaimanapun, Tamra menambah bahawa Jen adalah 'masa yang baik.'

Masa yang baik atau tidak, Jen nampaknya telah menafikan dakwaan Tamra dan membalas melalui Twitter, dengan mengatakan bahawa dia tidak 'melanggar' bilik hotel sesiapa dan bahawa dia dibayar untuk BravoCon.

“Sesiapa sahaja yang percaya saya melanggar parti sesiapa memerlukan pemeriksaan realiti, saya adalah parti, Juga saya dibayar untuk Bravocon, berhenti bimbang tentang di mana saya berada. Jika saya tidak berada di majlis, parti atau panel anda maka masa saya tidak berbaloi. Terima kasih kerana menyimpan nama saya di mulut anda dan menjadi trending,” tulis Jen.